![]() |
Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutluBabamdan çıktı cevaz
Bunu bir tarafa yaz Kız seni seviyorum İnan duyuyorum haz Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Gel yapalım cevelân Bu canım sana kurban Seni öyle gördüydüm Yakışmış sana urban Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Bitmez sendeki cevher Seni seviyor bu er Çarşıya çıkacaksan Hemen bana haber ver Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Yapıyorsun hep cevir Canım bu işi devir Eğer devam edersen Ortalara çıkar kir Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Bana veriyor ceviz Zannederim kereviz Bir güzeli seversen Yürekte kalır hep iz Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Baklavası cevizli Yukarı kalktı eli Öyle güzel bakışı Deli ediyor deli Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Sevdiğim kız çok cevval Bana uzatıyor dal Sana derim bir tanem Benle ömür boyu kal Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Benziyorsun ceylana Ne diyeyim ben sana Seninle konuşurken Eli atarsın yana Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Verme kız bana ceza Öldürüyor bu eza Bu durumlardan bıktı Hem ailem hem feza Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Hiç bırakma cezalı Alayım mı bir yalı Çayı geçmek istersen Gel uzatayım dalı Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Bu iş olmaz cezasız Sana söylüyorum kız Bana doğru dönersin O yüreğim eder cız Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu Kapıldım cezbesine Ben hayranım sesine Hasan inan kurbandır O tatlı nefesine Kız Mutlu canım Mutlu Senle olalım mutlu |
Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davetBekliyorum cezire
Ne söylersin bu ere Kız sana söylüyorum Sakın oturma yere Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Benim sevdiğim cezri Kendisi biraz iri Yanına gitmiş idim Bana gösterdi yeri Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Elinde durur cezve Davet ediyor eve Eğer gelirsem güzel Ben talibim göreve Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Niçin diyorsun cıbıl Namazını hemen kıl Diyeceklerini de Ondan sonra da açıl Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet O bir tanem çok cıcık Gelsene kız azıcık Sofra yerde bekliyor Seni yapayım katık Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Elinde vardır cıda Ama karanlık oda Ben onu istiyorum Bana veriyor soda Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Açtın bana cıdağı Yerlere serdin ağı Kız ben senin yüzünden Kaybettim körü sağı Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Niçin dersin bana cık Sevsene can azıcık Bana çektiriyorsun Nerdeysen yaptın kaçık Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Beni bıraktın cılız Ne fren var ne de hız Niçin böyle yaparsın Bana söylesene kız Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Üstünde var cılkava Ne zaman çıktın ava O tilkiyi öldürdün Kötü oldu hep hava Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Elindeki o cımbız Söyle ne yaparsın kız Bana çektiriyorsun Bak yüreğim eder cız Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet Kulağında var cıncık Geliyorum yola çık Hasan seni alacak Kapıya vurur tık tık Kız Nükhet canım Nükhet Niçin gecikir davet |
Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriyeTopladım cesareti
Hemen kurdum saati Cana erken gönderdim Alamadım daveti Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye O sevdiğim çok cesim Benim oluyor sesim Gitmiş idim yanına Ban gösterir resim Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Gel bana ceste ceste Sana yapayım beste Gerek yoktur bir tanem Yapacağın o reste Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Gerçekten de o cesur Oluşturur büyük sur Evlenirsek seninle Bunun hayâlini kur Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Konuştun cesurane Sevindi ev ve hane Seni gerçekten sever Hem babam hem de anne Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Elini öpsene o cet Sakın bekleme davet Saygı sevgini göster Kız bu işe devam et Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Elinde durur cetvel Diyor eve hemen gel Beni zora sokuyor Sevdiğimde ince bel Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Ne söylersin cevaben Ben değilim taleben Geleceksen yanıma Davranmalısın erken Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Boynundaki cevahir Benim sevdiğim mahir Yanına varır isem Lafı söylüyor bir bir Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Veremedin bir cevap Seni sevmesi sevap Hep bahane edersin İçiyorsun durmaz hap Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye İstersen cevaplama İpi bele dolama Kız beğendiremedim Seni benim halama Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye Bırakma hiç cevapsız Asla değilsin çapsız Hasan’ı sever misin Niçin defterin kapsız Kız Nuriye Nuriye Benziyorsun huriye |
Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsinİyi değil cellatlık
Yapamazsın avratlık Beni zora sokuyor Yok edilsin berbatlık Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Geldi mahkeme celbi Bana söylüyor abi Benim ile olursan Sen olursun galibi Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Verdim ona celpname Kız bana bir şey deme Vazifemiz çok büyük Duyulacak kükreme Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Açıldı o an celse Dikkat edin bu sese Gel yanıma güzelim Su vereyim nefese Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Ne söyledi cemaat Değişti onda surat Benim ile olursan Kalırısın daim rahat Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Nasıl bendeki cemal N’ olur benim ile kal Kavuşursak seninle Ne istersen benden al Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Elinde var cembiye Almış onu hediye Ucunu gösterdiydi Vuracakmış kediye Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Budur eşyanın cemi Çayın çıkıyor demi Beni alacak mısın Seni bekliyor gemi Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Ne diyecek cemiyet Onlar da bekler davet Nikah nişan ve düğün Can hepsine devam et Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin O kadar cemiyetli Kendisi biraz etli Alacağım söylüyor Karşıdaki heybetli Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin Toprağa düştü cemre Canla oturduk yere Gazeteyi gösterir Bak diyor şu habere Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin O tabur sağ cenahta Kabul edilmez hata Hasan’ı dinler isen Çıkacaksın üst kata Senem’ sin sen Senem’ sin Kız benim şahanemsin |
Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boyaOradadır cenaze
Gitmek gerekir bize Vazife düşmektedir İnsanlar hepimize Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Sanki güzel cendere Oturuyor mindere Gel dedi o yanıma Davet ediyor yere Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Yârim cengâver biri Kalplerde onun yeri Beni öyle bıraktı Bir kemikle bir deri Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Koş söylüyor cengele Bir de söylüyor mele Kız sen böyle yaparsan İnan çekersin çile Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Günüm cenkle geçiyor Beni sıkıntıya kor Bundan sonra bir tanem Senin ile olmak zor Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Benim bir tanem cenkçi Güzeldir onun içi Hele bir annesi var Sanki inatçı keçi Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Cennet kadar güzel yer Bu şair bunu över güzel sözlerini tut O sevdiğin gelin der Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Suda cennet balığı Görün kalabalığı Söyle canım kim sever Senin gibi alığı Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Daldadır cennet kuşu Sanki yapıyor koşu Beni eve çağırdı Götür diyor şu boşu Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Gerçekten cennetmekan Onu rahmet ile an Dua etmek gerekir Bunu bilmelisin can Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Bir tanem çok centilmen Çağırsam gelir hemen Onu beğenmektedir Sevgi ile bütün ten Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya Yaptığın centilmence Düşündüm akşam gece Hasan’ ı sevmeyeni Hâlleri olur nice Oya dedim kız Oya Baktın bendeki boya |
Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hızSanki sevdiğim ceren
Asla olamaz yeren Zorluk ve sıkıntıyı Yaşatmayıp hemen yen Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Kapıldı cereyana Bir de bakıyor bana Elektriği örttüm Ne yapayım ben sana Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Elleri cereyanlı Ama kendisi Vanlı Benim sevdiğim güzel Gerçekten anlı sanlı Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Kalbimi yaptın kız cerh Annen de diyor vah vah Sıkıntımı görmezsin Çekerim daima ah Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Elinde var ceride O annesi geride Sanki manalar vardır Beni seven deride Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Kız yüreğim ceriha Aha diyorum aha Seninle evlenelim Şan şöhret görsün vaha Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Açma yaramı cerrah Görenler diyor eyvah Her sözlere katlandım güzel söyler eyvallah Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız O durumu cerrahi Bilinmelidir sahi Duruma ne diyecek Seni seven o dahi Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Kafasında cerrahlık Çok da seviyor balık Ama kimse bilmiyor Bu güzel evde kalık Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız O sevdiğim kız cerrar Gözlerim onu arar İki kişi geliyor Veremedim bir karar Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Ondaki o cesamet Sanki ediyor davet Onu çok seviyorum Hem hakikat hem de net Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız Sevdiğim cesametli O annesi heybetli Hasan’ı çok sevense Bilinsin cesaretli Şebnem denen güzel kız Ondan aldım büyük hız |
Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum
Göster kız centilmenlik Ortadan kalksın benlik Sıkıntıya sokuyor Havadaki şu nemlik Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Sevdiğim kız cenuplu Ama sıkıntı dolu Yolları engebeli Biliyor Türk’ün oğlu Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Paralar cebinde mi Kredin abinde mi Durduğun yeri söyle Yoksa canım inde mi Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Belinde var cephane Bilir apartman hane Alacağım tutturmuş Bulma diyor bahane Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Orası cephanelik Benim yüreğim delik Bana domates verir Hem çürük hem de ezik Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Gitme orası cephe He diyorum canım he Annen seni verecek Duydun mu canım şeyhe Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Benimle cepheleşme Karşında durur çeşme Suyu oradan götür Sakın kalbimi deşme Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Kız üstünde cepkenin Ne kadar güzel tenin Annen baban da öyle Bu sülale hep senin Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Yüzündedir cerahat Kız bırakmıyor rahat Tentürdiyot sür güzel O elini ordan at Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Yapıyorsun cerbeze Gel bize geze geze Sen bura ulaşmazsan Bu tütünü kim dize Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Bir tanem cerbezeli Ama kendi Rizeli Öyle güzel konuşur Bir kusuru bezeli Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum Kız çektirme cereme Bakamadın çareme Hasan’ı düşünmezsin Söyle bakarsın kime Yaprak Yaprak diyorum Gerisi bence yorum |
Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıpAnadolu ayakta-yapılan kahpeliğe
Parmağını kaldırdın-kapandınız deliğe Bak affetmeyeceğiz-sizleri tarih boyu Seçemezsin renkleri-göreceksiniz koyu Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp İğrenç kara lekeyi-temizleyemezsiniz Tersine çevirerek-hiç yüzleyemezsiniz Verecektir tepkiyi- Türkiye’miz sizlere Anıtlar yükselecek-bayrağım düşmez yere Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Haykırışlar başladı-yurdun dört bucağında Baba çocuk anneler-bebeler kucağında Alnınıza yazıldı-bu leke bilin çıkmaz Dünyaya rezil oldun-sana kimseler bakmaz Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Davran Kahramanmaraş -Gaziantep Ankara Cevabınız tez olsun-kapanmasın şu yara Fransız ve Ermeni-yaptıkları yazılsın Kitap defter dergiler-yüreklere kazılsın Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Unutmadık geçmişi-soysuzluklarınızı Vurmalar öldürmeler-huysuzluklarınızı Kampanya başlatılsın-yurtdışında vatanda Yerler gökler sallansın-hemen kalksın yatan da Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Neler olduklarını-gör anlayamasınlar Sesleri boğumlansın-hiç çınlayamasınlar İstiklâl Savaşı’ mız-acılar yüreklerde Astınız ve kestiniz-o izler direklerde Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Gaziantep ilinde-şehit altı bin kişi Kahpece öldürdünüz-kalmadı bebek dişi Belgeler ortadadır-kıvırıp yaltaklanma Ben yapmadım diyerek-boştan yere aklanma Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Nice seneler geçti-puştları unutmadık Kare kare sakladık-belgeleri atmadık İşiniz neydi burda- gerçek biliyor musunuz Kendinize sorarak- çare buluyor musunuz Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Künyeler hazırlansın-bütün şehitlerimin Çiçek bayrakla dolsun-üstü lahitlerimin Memleketin ufkunda-“Yetmiş Milyon” yaşarız Hasan der bütünlükle-zorlukları aşarız Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp |
Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları
Bir avuç rezil vekil-iftirayı başlattı Ermeni oyu için-Türkiye'yi haşlattı Bunlar samimi değil-puşta çanak tutmuştur Bizim nazarımızda-her ikisi bitmiştir Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Soykırımı yapmadık-evet karnemiz temiz Tarihlere sorsana-'Türk Milleti' biz kimiz Hep uyanık olalım-dost düşmanı bilelim Türk'e pusu kuranın-haklarından gelelim Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Vahşeti kimler yaptı-ortalara dökelim Kalleşlik yapanların-ciğerini sökelim Ermeni ve Fransız-Yunan ve İngilizler Belge ortaya çıksın-anlasın şu kerizler Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Anlaşmazlık var imiş-peki bundan size ne Avukat ırkdaş mısın-konuşsana be ..ne Sinsi oyununuza-bizi alet etmeyin Bütün Türk Milleti'ne-boşuna kahretmeyin Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Sömürge günlerini-sakın akla getirme Bu sizin sonunuzdur-pillerini bitirme Menfaatlerin için-Ermeni'yi kullanma Onu dost zannederek-sözlerine inanma Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Petrol havzalarının-eşiğinde Ermeni Amerika Kürtleri-Fransa tutar seni Yatırımı yaparak-kendini garantiye Almaya çalışırsın-katılırsın partiye Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Vahşetin yaşandığı-top yekûn illerimiz Anıtları dikelim-konuşsun dillerimiz Etkin dostlarımıza-destekleri verelim Bütün kolaylıkları-önlerine serelim Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Yürüyüş protesto-kamuoyu desteği Birlikte yıkılsınlar-gösterelim kösteği Ankara yumruğunu-masaya bir vurmalı Fransa ve Ermeni-korkudan ….malı Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Strateji oluşsun-herkes göreve koşsun Türkiye'den öfkeler-hep ülkelere taşsın Ekonomik tedbirler-gerçek müeyyideler Hayata geçirilsin-verilmesin vadeler Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Vatanımda yaşayan-ekmek su havasını Yiyip ve koklayanlar-doldurur tavasını Yaşar gezer yüzerler-vardır hürriyetleri Belki yüzü geçiyor-bütün cemiyetleri Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Bir araya geldiler-seslendiler dünyaya Sıkıntı dile geldi-seslendiler yayaya Apostolik Ortodoks-Katolik Protestan Doksan kişilik heyet-bizce hepsi çok yaman Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Hani ciddi kuşkular-hepsi yaşıyorlardı Korkup ve büzülerek-acı taşıyorlardı Ekonomik hukuki-sosyal ve dini alan Dediler 'No Problem'-siz uydurdunuz yalan Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları Bir mesele olursa- cevabı Ankara'da Bizi bize bırakın-sevgi vardır arada Aynı duygu düşünce-sizlerle paylaşırız Hasan'dan esenlikler-aç kalsak bölüşürüz Ermeni tazıları-çekeriz azıları Sınırdan geçemezsin-duyarsın sızıları |
Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizlerSize şüpheyle baktık-tanırız soyunuzu
Karıştırıyorsunuz-terk edin huyunuzu İnadım inat deyip-ortaya laf attınız Düşüncemiz kesindir-sizler toptan battınız Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Derhal akılı başa-toplayarak vazgeçin Bu işi başlattınız-ektiğinizi biçin Güya sizle komşuyuz-gök çöksün başınıza Allah'ım acımasın-ağlayan yaşınıza Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Kavgalar üzerine -kurulmaz politika Hepten yıkılırsınız-dikkat kalmaz fiyaka Soykırımlar yalandır-yapmayın maskaralık İyice azıttınız-ruhlarınız karalık Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Toplu katliam nerde-var mıdır böyle durum Siz saçmalıyorsunuz-benim de vardır sorum Sömürgeci devletler-sizi kullanıyorlar Böyle kötü kafalar-bu işe kanıyorlar Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler İngiltere birini-diğerini de Rusya İstismarı yaptılar-onlarda yoktur haya Yunanlı Askerlerin-Batı Anadolu'da Yaptıkları ortada-zulüm İzmir Bolu'da Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Gaddarlık yakıp yıkma-kıyımlar öldürmeler Dörtlükler anlatamaz-yok edip soldurmalar Doğu Anadolu'da-Rus destekli Ermeni Cinayetler işledi-kahretti bütün beni Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Hani Batı Trakya-'On İki Ada' kimin Bunları konuşalım-seslendik size demin Türk Milleti-toprağı-kanını namusunu Korumasını bildi-içe döktü yasını Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Yunan'ın iddiası-tam bir deli saçması Vatanıma girmişken-ani oldu kaçması Dönülmez yoldasınız-çıkamayacaksınız Ayrılık tohumunu-ekemeyeceksiniz Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Komşu komşuya muhtaç-bu bir atasözüdür Ateş içimizdedir-yerde kalan közüdür Size muhtaç değiliz yurduma mecbursunuz Horlayıp yatarsınız-acılara korsunuz Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler Tarihten bir ders alın-engeli kaldıralım Elleri birleştirip-aleme bildirelim Erivan ve Selanik-Başşehrimiz Ankara Hasan der ses versinler-derin olmadan yara Ermeni Yunanlılar-sizi gidi arsızlar Soytarı kılıklılar-dünyadan habersizler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.