![]() |
Ne Oldu Aşka
Unutmakta varmış meğer Hani verdiğimiz değer Biz bitsek o tükenmezdi, Ne oldu aşka? Dünyalara bedel olan Sevgi olup kalbe dolan Ölsekte o yaşatırdı Ne oldu aşka? Arayıpta sormuyorsun ne halimi ne hatırımı Aksada silmiyorsun, senin için göz yaşımı Nasıl olur düşmüşüm ben senin gibi bir aşka Şimdi başka....Küstüm aşka....Bu genç yaşta... Ne oldu aşka? Hakan Şengün |
Nede olsa seviyorum
unutulmayan bütün aşklara.... Nerden başlayayım bilmiyorum. Son sözümü ilk başta söylerim ya, Yine öyle olsun istiyorum. ‘’Seni Seviyorum’’. Seninle konuşur oldum Bir ben olup söylüyorum Bir sen olup dinliyorum beni Sağ elim benim elim Soğuk olan sol elim sen. Elini tutuyorum sanki, Hiç tutmadığım halde hissediyorum Ne de olsa seviyorum. Sana bakar oldum aynaların karşısında Gözler benim gözüm Aynada bana bakan sen. Çekingen, korkak, anlamsız. Sanki gerçeğinden farksız. Hiç görmediğim halde gözlerinden anlıyorum Ne de olsa seviyorum. Hakan Şengün |
Nefsini Sürme Tenime
Gözlerime bakma ne olur; utanıyorum. Bakma boyuma posuma, bakma yaşıma şu sevdaki nezaman gelse başıma kırmızı bir gülün yapraklarına saklanıyorum. O sevdaki nezaman öpse yanaklarımdan; utanıyorum. Nefesini sürme tenime, sonra sen kokuyorum. Uzun süren *******de aklıma geliyorsun; utanıyorum. Bakma sakin duruşuma; bakma yaşıma şu sevdaki nezaman gelse başıma bahara el sallayan Kardelenin yapraklarına sığınıyorum. O sevdaki nezaman okşasa saçlarımı; utanıyorum. Hakan Şengün |
Nereden istersen
Sensiz doğsada güneş sanki her günüm gece Kaç kez susmak bilmeden ağladım *******ce Elimde bir fotoğraf mutlu günlerden kalma Aşkı bana zorla verdin, şimdi de elimden alma. Unutturmuyorsun kendini İllet bir sancı gibi Hep gece vakti yokluyorsun Hüzünlü bir şarkı olup içimde Sabaha dek çalıyorsun Sonu gelmeyen bir rüya gibi gözlerimde Nereden istersen Oradan başlıyorsun İçimde hep bir merak Gidermiyorsun Hakan Şengün |
Nereye Gönül
Nereye kaçacaksın gönül! Bildiğin bir yer yokki senin, huzuru bulacağın Düşünmeden karanlığı öyle mutlu olacağın. Biriktirip sevgileri üst üste koyacağın Ve sonunda düşünmeden hoyratca Bir günde harcayacağın; Öyle bir yer yokki gönül senin bildiğin......... Nereye uçacaksın gönül! Bildiğin bir yer mi var oraya kanat çırpacağın Düşünmeden günahları günü yaşayacağın Yıldızlardan fal tutup dünü unutacağın Biriktirip yağmurları avuçlarının içinde Bir soluk nefeste hiç düşünmeden Havaya geri savuracağın; Öyle bir yer yokki gönül senin bildiğin........ Hakan Şengün |
O Şarkı
*******i seyrederken parlayan yıldızları Kaparmıyım gözlerimi yanımda sen olmadan Ne nağmeler gelirde söylenecek dilime Söyleyemem şarkıları yanımda sen olmadan. Bir yağmur gecesinde cama vuran damlalar Dalarmıyım rüyalara yağmurlar son bulmadan Bir şarkı vardı hani soluğumuzu kesen Dinleyemem o şarkıyı yanımda sen olmadan. Güneşin doğuşuna seninle şahit oldum Güneşi batırmak çok zor yanımda sen olmadan COULD I HAVE THIS KISS FOREVER Anlamı yok sevgilim yanımda sen olmadan. Hakan Şengün |
Oh Olsun Sana
Sen yaşadın arkadaşım gönlünden geçenleri Şimdi mutlu değilsen oh olsun sana Kim istediki senden terketmeni sevgilini Kaderine atma suçu, oh olsun sana... Senin isteklerine boyun bükmek yok Sen istemedin mi ayrılık kalsın sana Paylaşmak varken dertleri; artık sabrın yok Şimdi güçlü değilsen oh olsun sana.. Boynu bükük bırakmak, öldürmek yarınları Gece yağmur yağarken hayaller düşsün sana Ağlamak ne çare olur çekerken acıları Ümidin yerlerde ise oh olsun sana... Hakan Şengün |
Olmuyor sensiz
umarım bu şiirlerim tüm şiir severlere güzel anlar yaşatır Gün biter gelir gece, yıldızlar parlar durur Gelir inkar ettiğin arzuların kapına; Sen içeri almasanda sabaha dek vurur durur... Uyuyamazsın, uyanamazsın uyusanda Arzular gitmez kapından, terslesende kovsanda Nefretin doğar içinden ve bir köpek gibi ulur Nafile.! Arzular yinede kapını çalar durur.... Açamazsın kapını korkarsın Duyulacak diye soluğun Nefes bile alamazsın derinden, Korkun o ya... Kalbin ya oynarsa yerinden Duaların başlar ardından... Dualar yeter belki, dileklerin bir bir olur Ama arzular vaz geçmez gülüm Gelir yine her gece kapını vurur......... Hakan Şengün |
Önce Gel
Bir yarıştasın aşkım, rakiplerinden önce Ben finişte bekliyorum ne olursun ilk sen gel Hayallerde gelsen bile, ısıtmaz ateşin beni Mevsimlerle yarış gülüm kara kıştan önce gel. *******i gökyüzün de karanlık yıldızlarda Ararımda bulamam ******* bana engel Hani derim son umudum son kurşunum misali Karanlıkla yarış gülüm *******den önce gel. Sabırsız olurum birden sanki sen de son umut Bekleyemem zamanı, sen zamanı koştur da gel Belki bu son bekleyiş tükenişin öncesinde Günlerle yarış gülüm yarınlardan önce gel. Hakan Şengün |
Öperken Rüyalarda
Unutulmayan bütün aşklara..... Seni ben çağırmadımki! Bana kendin geldin saklanarak rüyalara Ayaz salmış *******in fasıl aralarında Dokunuşunla irkildim. Karanlık *******in pembe günahlarında Sarılışınla titredim. Dudakların dokunduğu anda dudaklarıma Sen cayarsın diye öpmekten Kaçak göçmenler gibi kendimi salırken yere Gözümü bile kırpmadım, anlar cayarsın diye. Ayaz salmış *******in fasıl aralarından; Uyandım, Sen öperken dudaklarımdan. Karanlık *******in pembe günahlarından; Arındım, Sen öperken dudaklarımdan. Hakan Şengün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.