![]() |
Kumsalda Sevda Taneleri
Bir kumsalda uyuyup diğer kumsalda uyanmak gibi Bitmeyen sevdanla sonsuzluklarda Büyüyen özlem dağlarını aşmak için Sevdiğine bitimsizce sarılmak Gözlerine bakarak ne anlattığını anlamak Güzelliğinin büyüsünde rüyalara dalmak Karşılıksız ama karşılıklı sevmek Ruhumun eline geçmiş sevgi bahçesinde Paylaştığımız sevgi taneleri. 11.02.2002 Erol Şen |
Kuşlar
Haberci değil kuşlar Hayatını yaşamaya çalışan Karnını doyurmaya çalışan Ama özgürce uçabilen Sorular sorduran cevapsız Mevsimleri getiren yada götüren Yada haberci kuşlar Bahara yada sonbahara Biten ömre vade biçilmez Biten yaşamlara umut açmaz kanatlar Sıcakları getiren yada götüren Özgür ama kuşku dolu kuşlar Doğanın bize düşündürdüğü Gidiş zamanın da hüzünler yaşattığı Geliş zamanın da umutlar yeşerttiği Özgürce uçan rengarenk kuşlar...... 28.02.2003 Erol Şen |
Lodos
Vurgun yemiş akşamlarım güne Gün gece olmuş düşlerime Bilmem kaçıncı vurgun gönülde Bitmeyecek güne akşam doğmayacak Lodosum eser yine gündüzlerime Nerden vuracağı belli değil günlere *******im bilinmez nasıl bitecek Belki sabaha kadar uykusuz Belki gece yarısı kalkıp bir sigara yakımı *******e sabah eklenecek belki de Kül tabağı silme dolacak yine Belki sabahlarım güneşsiz doğacak Lodosum oldun sürgün günlerime *******im zaten karanlıktı hatta ıp ıslak Yağmur yağmış bedenime habersiz Gün geceye karışmış …. 29.03.2004 Erol Şen |
Maskelerin yalanları
Geçmiş dönemlerin maskeleri revaçta Yüzler maske olmuş yaşama Senmisin yalan yaptıkların mı? Kızarmayan yüzün hala gülüyorsa Yaşam insana adanmış güzellikler Aynaya bakmadınmı hala Aynalar maskelere göstermez yüzünü Mezarlar kabul etmez maskeli bedenleri Güzel günümü beter etme git Gün aydınlık güzel olacak yaşama Sabah güneş doğacak yeni yaşamlara Gri bulutlarını al da git sende kalsın Yaşam elbet bitecek vadesin de Hatıralar da yaşananalar da Kefenin cebi yok bedenlere Sen de öğreneceksin...... 03.12.2004 Erol Şen |
Mavi bazen Ölüm getirse de
Bir akşam üzeri soğuk kışlarımdan bir sayfa Marmaranın engin denizini bilen ben Liman belki de azraili bekletiyor kendince Binerken geminin güvertesine sakin ve umarsız Mavi belki daha da soğuk bu gün bilinmez Kış soğuk bedenim se sıcak Azraili bilen varmı nasıldır ölümüne Tasviri yok uyduruk rivayetten başka Hızla mavide yola çıkan geminin hırçınlığı Belki mavi üstün gelecek Belki de maviyi aşmaya çalışan gemi Hangisi gelirse farketmez benden gayri Mavi belki de ölüm getirecek benden yaşama Belki çalan bir telefon haber verecek Koşacağım çaresiz sonucunu görmek için Sonrası varmı yaşamın işte Kara toprak... 26.11.2004 Erol Şen |
Mavi Doğum Günüm
Mavilerin süslediği yaşamımda Geçen yılların verdiği hüzne Sevgiler karıştı kırmızı al somon sarı Hüznün rengi yok yaşamımda Tekne kazıntısı ben tüm ailenin bızdıkı Sevgilerle büyümüş çocukluğum Ondandır sevginin içimdeki gücü Seven yürek yağmış tüm *******ime Ay güneşe dönerken yeni güne Bir ömrün yılını yemiş yaşananlar İstanbulun sonbahar hüznünde doğan ben Sevgide hüznü almış yine ben Geçen yıllara aldırmadan olgunca Maviye doğru adım adım ilerlerken Sabrım var mavinin yeşiline Denizim mavim bekle beni baharda... 10.09.2002 Erol Şen |
Mavi Güller
Güllerin rengi sevgiyi anlatıyorsa Yorumlar bana ait gülleri bağlamaz Yada okuyan arkadaşları Yine de hepsi çiçek severim sevgi çiçeklerini Beyaz güller saflığa Kırmızı güller senin için ölüyoruma Sarı güller ayrılığa Soman rengi saygıya Mavi güller şiirin adı en güzeli Hayallerimi anlatıyor bu renk Yaşamın sadeliğini nefes almayı Ölen sevgilere sünger çekmeyi öğretiyor Aşkın ölüme eş değer olmadığını Duru sakin yaşamın bile beni sıkacağını Manevi değerlerin herşeyin üstünde olduğunu Sevgiyle maviliklere... 27.08.2002 Erol Şen |
Mavilerim'i alamazlar
Mavilerimi geri aldığımda bendeydi hepsi Sevgisiz ihaneti normal görenlere Kayıtsızca verilmişti kapalı gözlerle Gözler açılmış mavilerim benim Seven gönlümün olmadığı dünyamda Mavilerimi kasaya kilitledim Benimle bilinmeze gidecek bundan böyle Anahtarını denize attım kaygısız Yunusların aşkla oynaştığı denizlere Seven gönülleri bağladım peşine Temizlesin taş bağlamış gönlümü diye Anlamsız kinayelerden uzak Enginlere bakarken pırıl pırıl gözlerle Gelecek sevenlerimin yansımasıyla Bana da güzel geliyor biteviye Sevenlerin yanında mavilerimle.... 30.04.2004 Erol Şen |
Mavilerimi geri aldım
Nerden diyene cevap yok Ben içimde yaşarım herşeyimi Sevinçlerim de var benim Boğazıma takılan güzel duygularım Kötü haberler şaşırtmaz gönlümü Alışkanlık demek çok kötü Alışmak istemiyorum acılara Beklentim güzel haberlere Yaşayan fikirlerim doğmamış günlere ******* umuda yeşertecek baharı Neden ******* Benim *******imde mavi Anlamazsın gece bakmadıysan yıldızlara Yada o güzelim aya Bir yıldız kayarken Dilek diledin mi sen? Sahil kasabaları romantik yapar gönlümü Yaşarım doyasıya yaşamın renklerine Kimse anlamasa da beni Ben MAVİlerimi geri aldım.... 02.10.03 Erol Şen |
Mavimsi
Eğer yazabilseydim kendi kaderimi Mavimsi kağıtlar üzerine Umursamazdım dünyanın maddi çıkarlarını Eğer yazabilseydim kaderimi Mutsuz edermiydim beni sevenleri Belki, Mutluluk beklerdim zamanda Yada yazardım güzel kaderler mavimsi kağıtlar üzerine Belkide savaşmazdım mutsuz insanlar üzerine Mutlu insanlar çizerdim kendime Cennet bir hayat yaşam boyu Öğretmek için mutlulukları Yokluklar yaşatmazdım mavimsi kağıtlarda Birde yaşananları yazardım sarı kağıtlara Yaşananlar, hissedilenler, vazgeçilmez inkar edilse bile... 25.01.2002 Erol Şen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.