![]() |
İçimdeki Anılar
Unuttum sanma sakın, anın kaldı içimde, Binlerce kez sevdim de,böylesini tatmadım. Sana çarpan kalbimi yaktın başka biçimde, Atmadım resimleri, seni hiç unutmadım. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
İçinde Ben Varım
Bırakıp gittin beni Kaçtın da uzaklara Acın kaldı içimde Yüreğin dert görmesin. Kederlerin olmasın Neşe saçsın gözlerin Özlesem de ben seni Şimdi geri dönmezsin. Ağlamalar nafile Dinmiyor gözyaşlarım Elem dolu yüreğim Sen bunları bilmezsin. Solarsa gönül bahçen İçinde bil ben varım Yakarsın ateşinle Sesimi hiç duymazsın İzzet Selçuk Cumaoğlu |
İdam
Seni sevmek suçsa eğer Yargıçlar bana Üst üste dört defa İdam cezası vermeliler. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
İmza
Tanrı yaratmaya karar verdiğinde dünyayı Tüm güzellikleri Belli günlere yaymış. En güzel eserlerini Tanrı’ca düşünüp Hep o günlerde ortaya çıkarmış. Bu günlerden birinde de O muhteşem eserlerinin altına En güzel eseri olan seni yaratıp İmza olarak atmış. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
İstedim
Yönelttim yüzümü o büyük ilaha, Açtım avuçlarımı seni istedim. Gözyaşlarım sel gibi akıp da gitti Yakardım Tanrı’ma sevsen istedim. Uykularım bomboştu olmadığında, Hayallerim bozkırdı uzaklığında, Yıldızları sen sandım parlaklığında Yalvardım Allah’a gelsen istedim. Beklerken kurudu soldu duygular, Yüzünü aradım hep açan goncada, Bulamadım kırıldı bütün umutlar, Haykırdım Rahman’a ölsem istedim. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
İstenmeyen Mutluluk
İSTENMEYEN MUTLULUK Dön hazan mevsimimde, baharı geçtim, Soğuk bir kış günümde gelme kapıma, Zehir dolu hayatı gönlümle seçtim, Getirip mutluluğu serme kapıma. Bir bakış, bir tebessüm cana yetiyor, Düşünürken gözleri, yürek tütüyor, Birleşince sevenler aşklar bitiyor, Getirip mutluluğu serme kapıma. Deli gibi sevmeye ferman mı kaldı, Yaşamaya kaç mevsim, derman mı kaldı, Böyle dargın kalmaya zaman mı kaldı, Getirip mutluluğu serme kapıma. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
İstersen
Hasretine alıştım, gelme artık istersen, Bin defa yaktın beni, sevme artık istersen. Tebessümün kalmadı, gözlerimin önünde, Gül yüzünü unuttum, gülme artık istersen. Kar tanesi ellerin okşamıyor yüzümü, Gönül beni anlamaz, dinlemiyor sözümü, Kör ettin özleminle, sana ağlar gözümü, Sensizliğe alıştım, sevme artık istersen. Sen mutlusun bilirim, sesin gelmez o yerden, Göz yaşlarım nafile, anlamazsın halimden, Acıyı bana bırak, tutma artık elimden, Sana olan sevgimi bilme artık istersen. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Kâbus
KÂBUS Bu gün rüyamda gördüm seni Her tarafın yara bere içindeydi Ama senin için ne gam Yine tüm mağrur tavırlarınla Arz-ı endam geziniyordun. Üstünde hiç alışık olmadığım tarzda Beline kadar açık giysin Yine ateşin başına vurmuş Üşümüyordun. İlk bakışta iç çamaşırın da yok gibiydi Açık sırtından gözükmüyordu kopçan Tüm güzelliğini açıklar gibiydin Adeta vücudunu sergiliyordun. Kan ter içinde uyandım kâbusumdan Anladım ki sıkıntılar yaşıyordun. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Kaç Kez
KAÇ KEZ Kim bilir kaç kez böyle kucaklaştılar Toprak ana kaçıncı kez böyle zevk aldı Kim bilir kaç kez böyle okşadı Buluttan elleriyle Gök Baba Kaç kez böyle sarıp sarmaladı Kim bilir kaçıncı kez Gerdeğe girdiler böyle yeniden. Rahmine düşen tohumu Kaç kez koruyup besledi Toprak Ana, Kim bilir kaç kez Gözyaşlarını boşalttı sulamak için Yavrularını Gök Baba Kim bilir kaç kez birlikte seyrettiler büyümelerini Gün ışığında. Ve kim bilir kaçıncı kez harman yerinde Kurban ettiler yavrularını. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Kaktüs Kalbi
Duygular şarkı olup dökülürse dudaktan, Gözyaşıyla birlikte anılırsa isimler, Kalbine hızlı hızlı vuruyorsa heyecan, Anlarsın şimdi beni, bir ders aldıysan. Ömür çekilmez çile, aşktan yoksun kaldıysan, Bakmasını bilirsen her çiçek sevda dolu, Keder nedir bilmezsin ona yürek koyduysan, Mutluluktan uçarsın sıcak bir kalp bulduysan. Kaktüsün de kalbi var, sanma dikenden ibaret, Bakma dik durduğuna, yaşamakta esaret, Hayat diyorlar buna, bitecek bir gün elbet, Sevmeler boşa değil aşktan acı tattıysan. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.