![]() |
İt Dalaşı
Bir köpek gibi Kuyruk sallayarak Geleceğimi bildiğinden Sevmenin zevkini yaşıyorum Hırlamak bundan anlamlı Isırığın tadını alıyorum Sevgin nasıl bir mikrop bilmiyorsun Aşı olmak değil ... Kudurmak istiyorum Kaynak: Nefes Çiçeği |
İtiraf -II-
Küskün ölüler yatıyor Köy mezarlıkları Şehir şehitliklerinde Ne öküz süsmüş Ne mayın ne kurşun nedenleri de Suskun yaşayan hırsızlar Hayatlarını çalmışlar Biri de ben Bugüne kadar kalan suskun şahit İşine bakan Kaynak: Nefes Çiçeği |
İtiraf I
Etkilenir Yazar Etkiler ... Bunlar senin için. Gücünü bildiğimden Utanırım yaptığımdan Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kaçış
Kaybettim Pul defterimi Plaklarım kırık, Tutmadım hiç kelebek Yanlış mı Yalnızlığı bahanelere yüklemek ! Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kaçış Yok
En büyük hırsızlık Kalp çalmak ! Cezası da Yalnız dolaşmak ! Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kaldırımda
Her şeyin sahtesi var Bu şehir de Çok ucuz Hayatlar bile Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Kalem
Boya ne gerek Martı kanadına Mutedil saçlım Kıyı arar gözlerin Beni vursana ... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Kalemle
Kalbi Taştan Yontar Sevgi Usta Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kapalı Çarşı
Üstat, Bu çarşının neresi kapalı ! Geziyor ... Görüyorsun, tüm dünyayı Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Kapsam
Terk edişin Aftan önce olsaydı ... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.