![]() |
YETER...
Yeter zalim yeter Sevdim seni gönülden Anlamadin bu sevgimden Vurdun beni derinden Yeter zalim yeter Meyhaneler evim oldu Kadehlerim bosalir oldu Hayatim derbeder oldu Yeter zalim yeter Özledim bebek yüzünü Boynum kaldi bükülü Güldür artik gönlümü Yeter zalim yeter Beni sev dedin sevdim Sana canimi verdim Sana yillardir verdigim Yeter zalim yeter |
Kurumuş Gül
Kurumuş bir gül buldum Defterimin arasından Birden içimi sonsuz Mutluluk kapladı Yeniden dogmuş gibi İlk günkü kadar taze degıldı ama Hatırası o kadar eskımemıstı Gözlerımı kapadım bır an Ve.......... Kurumuş bır gülü kokladım Yagmurlu bir günü hatırlattı Mutluluktan sarhoş oldugum bır anı O an senı ıcıme cektım cektıkce daha cok Gömüldüm anılara yıkıldım Ah o cocuksu sevdam Düşündükce göklere çıkardıgım Saf ve temız cocuksu sevdam Sonra vakitsiz uyanı verdim Biliyormusunuz Şimdiki aşklar sevgiler o kadar cocuksu degıl Umudun mutlulugun yerıne Yıkılışı vaad ediyorlar Belkide bunlardır kurumuş güle düşünlüğümün sebebi |
Mektup
Biliyor musun Senden ayrılalı sakal bıraktım Zamanın akışına koyverdim kendimi Gömleklerin kolalı değil artık Pantolonlarım ütülü değil Ayakkabım boyalı değil öylesine değiştim ki Görsen tanıyamazsın Sabahları gün doğarken kalkıyorum İlk işim bir sigara yakmak oluyor Ve bir süre denizin hışırtısını dinliyorum Sonra, apansız sen geliyorsun aklıma Gözlerin, dudakların, ellerin geliyor Şimdi nerdesin kimbilir Yatağında uyuyor olmalısın Artık beni görme rüyalarında Korkarsın Mevsim sonbahar malum ya Serde de kör olası şairlik var Boyuna hüzünlü şeyler düşünüyorum Ağaçların yaprakları dökülmeye başladı Keskin poyrazlar esiyor kuzeyden Kuşlar durmadan göç ediyor Arasıra düşenler oluyor, yorgun yada yaralı Tutup okşuyorum tüylerini, gagalarından öpüyorum Ve diyorum ki Sana kavuşmak için bir göçmen kuş olmalı İşte böyle Günler, haftalar geçip gidiveriyor Saçım sakalım birbirine karıştı Yinede her geçen gün Kendime biraz daha alışıyorum Ve biliyor musun Unutamıyacağımı bile bile Seni unutmaya çalışıyorum |
Sensiz ve Çaresiz
Bu sensiz on ikinci gün Artık seni daha az düşünüyorum Canımı artık sıkmak istemiyorum Seni düşününce üzülüyorum zaman yavaşlıyor Bazen yüzümde bir gülümseme beliriyor Arkasından nemli gözler çıkıyor meydana Onlarca soru geliyor arkasından Hep çaresiz hep acı dolu yalnız ben Acaba aklının bi köşesin demiyim ? Oda beni arada bir düşünüyor mu ? Girdiğim her sokak çıkmazlarda ne yapsam olmuyor Uyumasam onu düşünüyorum uyusam rüyalarımda geziyor Artık bekliyorum ne zaman o gün gelecek diye hep bekliyorum Artık satırlar bile tutamıyor beni onlarda benim gibi çaresiz Belki bir az daha yalnız kalsam istediğime ulaşacak gibiyim Sesliği bozup karanlığı yıkıp aydınlığa çıkmama az kaldı Hissediyorum bir gün gelecek oda anlayacak bundan eminim Belki arkamdan iten olsa hemen giderim ama Mantığım ağır basıyor zaten sonlardayım Birde kimsesiz kalırsam ya geri dönüş olmazsa Ya uzak kalmak aşkımı körüklerse ya biri karşıma çıkmazsa Bir ömür senin yüzünden ziyan olursa kendini affeder misin acaba ? Bir gün güzelliğin kaybolup ellerin boş kaldığında keşke diyecek misin ? Beni başkalarıyla karıştırma ben onlardan değilim ben sadece severim Hem de ölünceye kadar artık laf ağızdan çıktı bir defa Şimdi seni sevmemek için ölmeyi bekliyorum Sanma ki intihar ediyorum aydınlığa çıkıyorum vede sensiz |
Sessizce
******* çöker üzerime sessizce. Umutsuzlugun ifadesi başlar yüzümde. Bir sigara yakıp uzanınca yatagıma Sen giriyorsun odama usulca sessizce İnan zor geliyor.yanlızlıgınla basbasa kalmak Neydiki suçum acaba. senden ayrı yasamak Ölüm çare olsada imkansız seni unutmak. Rüyalarıma giriyorsun usulca sessizce Bunca yasananlar rüyalardamı kalacak Çaresizlik belkide senide saracak Benden ayrıldıgın günle kahrolacak Belkide ağlayacaksın usulca sessizce Ağlamak fayda etmiyor sensiz gecen günlere ''Nafile'' isyan etsemde hergün kaderime Bakamıyorum artık yarına nede gelecek güne |
Ayrılık
AYRILIK BÖYLE BAŞLAR ARKADAŞÂ HİÇ HİSSETMEDİÃİN DUYGULAR BÜTÜN YÜREÃİNİ KAPLAR CÜMLELER DÜÃÜMLENİR BOÃAZINDA BÜTÜN BİR GEÇMİŞ BİR , İKİ KELİMEYLE ÇIKAR AÃZINDAN KEKELERSİN, SADECE GÖZLERİN GÖZLERİNE KİTLENİR ÖYLESİNE BAKARSIN ARDINDAN SADECE UFAK HARFLERLE ISLAK BİR ELVEDA ÇIKAR AÃZINDAN NE KENDİN , NEDE YÜREÃİN İNANAMAZ BUNA KENDİNİ KANDIRMAK İSTERSİN GİTTİÃİNE İNANMAK İSTEMEZSİN İLK DEFA "KEŞKELER" ÇIKAR AÃZINDAN PİŞMANLIK DEÃİLDİR ASLINDA BU AÃLAMAK VE GÜLMEK ARASINDA KALIRSIN ARDINDAN SESİN TİTRER UZUN BAKIŞLARLA BAKARSIN ARDINDAN BİR TÜRLÜ KABULLENEMEZSİN BAKIŞLANIR ISLANIR VE KISALIR GİTTİKÇE , HER ADIMDA İÇİNDEN BİNLERCE ELVEDA VE BİNLERCE KEŞKE GEÇER ARTIK DAYANAMAZSIN ADIMLAR DAHA HIZLANMIŞTIR SENİN BAKIŞLARINDA BİR O KADAR ISLANIR AMA AÃLAYAMAZSIN AYRILIK AÃLAYIŞLARI BİR YAZ YAÃMURU KADAR KISADIR... |
arkadaşlar +rep vede teşekkürleri unutmayalım iyi paylaşımlar
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.