![]() |
Ilk kez hesaplasiyorum kendimle, yabanci gözlerle bakiyorum aynaya ölüm bana yakin, artik aglarsam kader çatlar utancindan
|
Bir gün beni ararsin, arar ararda bulamazsin belkide öldügümü duyarsin. O zaman bir nehir kenerina git ve benim için son bir kez gülümse, TESELLIM OLUR...
|
ölüm güzelsey budur perde ardindan haber hiç güzel olmasaydi ölürmüydü peygamber
|
ölüm ölene bayram bayrama sevinmek var oh negüzel oh negüzel bayramda tahta ata binmek var
|
Ölünün üstüne kursun sikmislar. Derisini satamamislar...
|
u üc günlük fani dünyada ölüm nedirki
|
Iki seyi unutma, Allahi ve Ölümü; Iki seyi unut, baskasina yaptigin iyiligi ve baskasinin sana yaptigi kötülügü.
|
Sehrin öte basindan bir adam kosarak geldi ve: "Ey Musa, haberin olsun, ileri gelenler seni öldürmek için hakkinda görüsme yapiyorlar; hemen çik git, ben senin iyiligini isteyenlerdenim." dedi.
|
Dünyasina dünyasina aldanma dünyasina, dünya benimdir diyenin daha dün gittik yasina
|
Bir de zügürtlük korkusuyla çocuklarinizi öldürmeyin! Onlara da rizki Biz veririz, size de... Onlari öldürmek elbette büyük bir cinayettir.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.