![]() |
Farkında Değilsin
Vur patlasın,çal oynasın Eğleniyor,gülüyorsun Nasıl hasret çektiğimin Farkında bile değilsin Umurunda değil dünya Umurunda değil ŞAHİN Ateşlerde yandığımın Farkında bile değilsin Hiç bitmedi sana sevgim İşte sana büyük yemin Seni nasıl sevdiğimin Hala farkında değilsin Havalanma,gururlanma Aklar dolmuş saçlarına Yarı yolu geçtiğinin Farkında bile değilsin Sende artık genç değilsin Kırklık yaşlı ben gibisin Ölüm yakın olduğunun Farkında bile değilsin (30 YIL ÖNCEKİ BİR AŞKA) (04.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Faso,Fiso Şeyler
Zengin olsan ne yazar Alim olsan ne yazar Faso,Fiso şey bunlar İman yoksa kalbinde Giremezsin cennete (09.03.2006) Şahin Ertürk |
FASON Değil Sevgim
Yüzde yüz ben gibi sevdim Fason değil sana sevgim Aşkımda yok bir tek belki Orjinal im,saf ve yerli (01.09.2008) Şahin Ertürk |
Fason Şair misin?
Millete kin güdüyorsun Kimi taklit ediyorsun İmge mimge gidiyorsun Sen bir fason şair misin? Doğru söze kızıyorsun Saçma sapan yazıyorsun Merde kuyu kazıyorsun Sen bir fason şair misin? Riyakarı yermiyorsun Sosyeteyi germiyorsun Umut falan vermiyorsun Sen bir fason şair misin? Aç’a kalbin kavrulmuyor Yanıp külün savrulmuyor Yönün hakka çevrilmiyor Sen bir fason şair misin? Evirirsin çevirirsin Nice çamlar devirirsin Zor görünce kıvırırsın Sen bir fason şair misin? Zekan ağır gelişiyor Söylemlerin çelişiyor Halk haline gülüşüyor Sen bir fason şair misin? (28.02.2008) Şahin Ertürk |
Fatih Terim'in Yerine Talibim
Ondan daha iyi takım kurarım Ondan daha iyi maçı okurum Milyon dolarlar almadan,bedava Fatih TERİM'İN yerine talibim Kaptanlık yapmaksa,onbeş yıl yaptım Hocalarımdan çok şeyleri kaptım Antrenörlük,şükür onuda tattım Fatih TERİM İN yerine talibim Hücumdan,presten bende anlarım Anlarım,anlarım iyi anlarım Sistemden,taktikten bende anlarım Fatih TERİM'İN yerine talibim Mağlubiyetlerle üzmem ülkemi Beraberliklerle övmem kendimi Milyon dolarlar cebe indirmeden Fatih TERİM'İN yerine talibim Pili bitmişleri almam kadroya Asla puan vermem,küçük Maltaya Milyon dolarlar almadan,bedava Fatih TERİM'İN yerine talibim Türkiye yıllardır avutuluyor GÜNEŞ'E,TERİM'E soyduruluyor Onlardan kötü yaparsam,namerdim Fatih TERİM'İN yerine talibim (11.09.2007) NOT: Sporseverler yıllardır,avutuluyor,uyutuluyor Sokaktaki AHMET AĞA YA Teknik direktörlük yaptır- san bunlardan daha kötü neticeler alabilirmi? Futbol federasyonu kanalıyla,yıllardır TÜRKİYE Yİ soyanlardan,BAŞBAKANLARDAN,CUMHURBAŞKANLARIN dan daha çok maaş alanlardan hesap sorma zamanı gelmemişmidir? Ondan daha iyi takım kurarım Ondan daha iyi maçı okurum Milyon dolarlar almadan,bedava Fatih Terim in yerine talibim Şahin Ertürk |
Fatih TERİM DEN Masallar
Önce,GÖZTEPE DE Sonra,ANKARAGÜCÜ NDE En sonunda, GALATASARAY DA Başarıszı oldu Kovuldu? TÜRKİYE Enterasan ülke Mükafat olarak Milli takımın başında Tuhaf goller yiyormuşuz Attığımız söylemiyor, Söyliyemiyor Yunanistan maçını, Kaleci ikram etmiş Noveç in elinden, MÜHRE ile kurtulmuşuz Macaristan maçını, İSKOÇYALI hakem, Hediye etmiş Söylemiyor, Söyliyemiyor Eyy sporseverler Göğsünü gere,gere Seyrettiğin,tek bir maç Söyliyebilirmisin? HAYIR Milyon kere HAYIR? Terziler,berberler derken, En nihayet dün, Daha acısı oldu YUNAN A yenildik... Hemde İSTANBUL DA? Adam hala konuşuyor NORVEÇ İ, Norveç te yeneriz! ! ! ! Uyan TÜRK HALKI Yüz milyara Fatih TERİM den Masallar dinliyorsunuz (18.10.2007) Türkiye: 0 Yunanistan:1 Fatih TERİM İN Masallarının sonucu Şahin Ertürk |
Fena Kapıldım
Fırtınaya tutulmuş Yelkenli gibiyim Dengemi kaybettim Sallanıyorum Bir o yana Bir bu yana Ben senin,gözlerine Ben senin,sözlerine Ben senin,kibarlığına Fena kapıldım Fena kapıldım güzelim Fena kapıldım (04.12.2007) Şahin Ertürk |
Ferhat'a Mektup
Yalancı aşklar var şimdi Şıpsevdilik moda oldu çıktı Günlük ilişkilere aşk deniliyor Göz boyamalar,reklam aşkları Çıkar ilişkileri Say,say bitmiyor Gerçek aşk yerlerde sürünüyor Mecnun'un kemikleri sızlıyor Nerede Aslı gibi sevenler Hani nerede? Arzu'nun adı ihtirasa karıştı Birşey almadan kimse vermiyor Herkes bir hesabın içinde Hülya şöhreti böyle yakaladı Gamze fiziğiyle köşeyi döndü Sibel sanki elbise değiştiriyor Hergün bir başkasıyla beraber Cem aynı yolun yolcusu Sevgi trenini ilk terkedenlerden Sevmediği dulun kollarında? Rahatlık aklını başından aldı Tanınmaz biri olup çıktı... Hızla azalıyoruz FERHAT dostum İnan bana hızla azalıyoruz Sana bu mektubu Asırlar ötesinden yazıyorum Aşk treninde üç,beş kişi kaldık Senin gibi dağları delmeye çalışan Benim gibi DON-KİŞOT olan yok Yok dostum yok 21'nci yüzyıldan Öylesine sana yazacak kadar Destansı,büyük,görkemli aşklar Malasef yok dostum Yok,yok işte... Şahin Ertürk |
Ferman Sende
Ferman sende güzelim Emir ver,dağ deleyim Emir ver,kent yakayım Tatmin olamam dersen Ferman eyle öleyim (22.02.2006) Şahin Ertürk |
Figuran Olmam
Ben aşk larda hep başrolde oynadım Bir kez olsun kötü adam olmadım Aşka mezar kazanlardan değilim Aşka hiç gözyaşı döktürmedim ben Senin aşkında bir figuran olmam (25.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Freni Patlamış Tır(Yolu Aç)
Freni patlamış,TIRLAR GİBİYİM Duygularıma hakim olamadım Tam gaz,son sürat,beşinci vitesle Sana geliyorum,AÇ KOLLARINI Freni patlamış,TIRLAR GİBİYİM Beynim,yüreğim,senin kontrolünde Sevgimle,saygımla,sıcaklığımla Sana geliyorum,AÇ YÜREĞİNİ Freni patlamış,TIRLAR GİBİYİM Bir şairin kalbiyle geliyorum Kalemim,şiirimle geliyorum YOL aç şairine,HAYDİ YOLU AÇ (25.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
G ü z e l
Güzel ELA GÖZLÜM güzel Seni sensiz sevmek güzel Seni hayal etmek güzel Güzel ELA GÖZLÜM güzel Hasretinle hergün pişmek SEN li düşler kurmak güzel Rüyalarda seni görmek Güzel ELA GÖZLÜM güzel Sana ŞAİR olmak güzel Sana ŞİİR yazmak güzel Güzel ELA GÖZLÜM güzel Senin CAN IN olmak güzel (01.03.2007) Şahin Ertürk |
Gecenin Bir Vaktinde
Gecenin bir vaktinde Uyku girmemişse gözlerine Beni düşünüyorsan Şiirlerimi okuyorsan Aşk bulaşmıştır yüreğine Kalpler yapışmış demektir Doktor,doktor gezsende Kurtulamazsın Kovamazsın artık aşkı... Saklama güzelim saklama Gecenin bir vaktinde Beni düşünüyorsan En az benim kadar Sende beni Seviyorsun demektir Seviyorsun demektir (02.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Geç Kaldın Onbaşım/YÖRÜK VELİ(Öykü)
12 Eylül ün sancılı,sokağa çıkma yasağı uygulandığı günlerinde, İstanbul sokaklarında sabahlara dek,480 gün,5760 saat devriye gezmiştik.Kartal,Pendik,Gülsuyu,Samandıra,Dolay oba,Kaynarca Sultanbeyli,Yakaca,Kurtköy sokaklarını karış,karış gezmiş,santim santim ölçmüştük adeta...Bombalı pankart indirmiş,hırsız kovala- mış,sigara-içki kaçakcıları yakalamıştık.Zaman,zaman ölümün soğuk nefesini ensemizde hissetmiş,serseri kurşunlarına hedef olmuştuk... Yörük VELİ,Az konuşmayı seven,belkide koşuşacak fazla birşeyi olmayan,daha on beşinde evlendirilmiş,üç çocuklu,özü sözü bir saf,katkısız bir anadolu çocuğuydu.Gönlü zengindi,fazla büyük düş- leri yoktu.Gece,gündüz askerliğini bitirip,köyüne,dağlara dönme dü- şü kuruyordu. -Bitmez onbaşım bitmez bizim bu askerliğimiz.Sıktı,boğdu,öldüre- cek beni bu şehir.Gözümde tütüyor TOROSLAR.Anamı,babamı,ço- cukları,keçileri özledim.Ahh anasını satayım şimdi dağlarda,doğay- la baş başa olmak vardı.Şaşıyorum bu insanlara bu şehirde nasıl yaşıyorlar,nasıl mutlu oluyorlar diye... Aklı,fikri köyünde dağlarındaydı YÖRÜK VELİ NİN...Şehri ilk defa askere gelirken görmüş,siyah kara lastik ayakkabıdan başka ayak- kabı giymemiş,sinema,tiyatro ile tanışmamış,ilk okul üçüncü sınıftan ayrılmış,okumayı zar,zor becerebilen birinin ne gibi düşleri olabilirdi- ki..? Onun bitmez dediği askerliğimiz bitmiş ve gözyaşları içerisinde ayrılmıştık. Yıllar yılları kovaladı,her bayramlarda,yılbaşlarında ona göndermiş olduğum onlarca mektup ve kart hep yanıtsız kalmıştı.Köylerinde tele- fon yoktuki,arayıp halini sorayım? Yapacağım tek şey ona mektup göndermekti,bende onu yapıyordum. Tam 25 yıl sonra ondan bir mektup aldım.Mektubu aldığımda olduk ca sevinmiştim amma okuyunca keşke böyle bir mektup almasaydım diye kendi kendime söylenmiştim... -Onbaşım...Bilmem beni hatırlıyabilecekmisin benim ben Yörük Veli. Asker arkadaşın YÖRÜK VELİ...Biliyorum eşşeklik ettim,senin mektup- larına,kartlarına cevap yazamadım amma bizim köyde postahane yok be onbaşım...Kağıdı,kalemi bile bulmak mesele...Sana bu mektubu has- tahaneden ANAMUR dan yazıyorum.Hastayım dostum çok hastayım. Seni son bir kez göreyim dedim.Bu kanser beni yedi bitirdi,eritti onba- şım...Mümkünse hemen çabuk yanıma gel.Geç kalma çabul gel onba- şım...Seni dünya gözüyle son bir kez göreyim... Bozuk türkçesi ile yazdığı mektubu kısmen böyleydi.Elimde mektupla kalakaldım.Gözlerim uzaklara dalıp gitti.Anılar gözlerimde daha dün gibi canlanmaya başladı....Düğünler ve ölümler o denli çoğalmıştıki,15 gün yörük veli nin köyüne gidemedim. Tam 15 gün sonra 12 saatlik otobüs,bir saatlik yayan yorucu bir yol- culuktan sonra köyüne ulaşabildim.Köyde ilk rastladığım bir köylüye, -Yürük Veli nin evi neresi hemşerim...dedim. Köylü bir müddet şaşkın gözlerle,yorgun suratıma baktıktan sonra, -Hangi Yörük veli hemşerim.Bizim köyde üç tane Yörük Veli vardı. VARDI...İşte bu kelime yüreğime CIZZZ diye düştü.Kardeşim,As- ker arkadaşım YÖRÜK VELİ yoksa ölmüşmüydü? -Dervişlerin YÖRÜK VELİ hemşerim.Hani hastahanede yatanı... Diyebildim...Adam bir müddet gözleriyle beni süzdükten sonra, -Geç kaldın hemşerim...Dervişlerin YÖRÜK VELİ geçen hafta öldü. Başın sağolsun... Yetişememiştim YÖRÜK VELİ yi görmeye yetişememiştim.Geç kalmıştım.Köyün mezarlığına gittim.Bildiğim bütün dualrı onun için oku- dum...Mezarlıktan ayrılıyordum ki,arkamdan bir ses işittim, -Geç kaldın onbaşım geç kaldın.Oysa seni görmeyi ne kadarda çok istiyordum.Hakkının helal et... Duyduklarıma,kulaklarıma inanamadım...Dönüp arkama baktım,kim- secikler yoktu.Tekrar mezarın başına varıp bir,iki saat daha kaldım.Yine bildiğim bütün duaları tekrar,tekrar okudum, -Affet beni VELİ affet dostum.Bu sefer eşşeklik bende oldu,geç kal- dım...Gelemedim... Dedikten sonra,mezarlıktan uzaklaşıyordum ki,arkamdan yine aynı ses, - GEÇ KALDIN ONBAŞIM GEÇ KALDIN Şahin Ertürk |
Geç Kalmadım
Kelim yokki gür saçlarım Eksik değil,tam dişlerim Aşkla dolu tüm düşlerim Herkül gibi çok güçlüyüm Sevgi dolu yüreğimle Sevmek için geç kalmadım (15.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Geç Kalmadın mı?
Doktorum verdi,dün yeni bir diyet Aman ha ŞAİR,kalbine dikkat et Senin yaptığın,resmen aşka davet Aşk için on yıl,geç kalmadınmı sen? (12.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gel
Gel Tabiat yeşiller giyinirken Erikler çiçek açarken Bir ilkbahar gününde Yağmurlarla gel...? Gel Herşey sararıp,solarken Yapraklar savrulurken Hazan mevsimi yaşanırken Bir sonbahar gününde Rüzgarlarla gel...? Gel Eksi otuzlarda Saçaklar buz tutarken Kardelenler çıkarken Kurtlar ulurken Ayazlarda gel...? Gel BİRTANEM gel Ne zaman istersen Gel Yeterki? Yarın çok geç olmadan Kalbim durmadan,gel? (19.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gel Artık
Terazi kur kalbine Bir tarafa sevgimi Bir tarafa kendini Koyda tart sevgimizi Düşün biraz maziyi Düşün biraz sevgimi Kalbinle tart herşeyi Kalbin olsun terazi Benim sevgim,çok katlı Devasa bir gökdelen Senin sevgin,tek katlı Ufacık,gecekondu..? Benim sevgim oskarlık Senin sevgin bir anlık Gerçekleri gör artık Sevdalına dön artık Kanma sakın sözlere Kalbimdeki baş köşe Sana artık gör artık Sana ait GEL ARTIK (09.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gel Desen
Gel desen Gelirim Yüzünü görmeye Elini tutmaya Kalbine girmeye Gel desen Gelirim Gözyaşını silmeye Mutluluğun olmaya Seni avutmaya Gel desen Gelirim... (29.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gel Desen Gelirim
Gel desen,gelirim Yasakları delerim Zincirleri kırarım Engelleri aşarım Aşkı öğretmek için Sevgimle,hasretimle Sıcaklığımla Aşka susamışlığını Gidermek için Ellerinden tutmak için Dizlerinde yatmak için Şiirlerini okumak için Gel desen,gelirim Senin için gelirim Kendim için gelirim Aşk için gelirim Çağırdın da gelmedim mi? Gel desen inan Gelirim güzel gelirim (05.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gel Gör Halimi
Acılar üstüme yığıldı Dert,hasret kalbimin kralı Sorunlarla boğuşuyorum Gel gör halimi,ne haldeyim (14.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Geleceksin Değilmi?
Onbin sekizyüz gün İkibin yetmiş altı hafta 259.200 saat oldu Gelmedin Yaşlı ÇINAR AĞACI bile Kurudu amma Umutlarım kurumadı İnancım var Geleceksin diye bekliyorum YUFKA YÜREKLİM MELEK YÜZLÜM ELA GÖZLÜM Geleceksin Kimsenin bitiremediği Bu kahrolası hasreti Bitireceksin değilmi? (21.02.2007) Şahin Ertürk |
Gelemem
Gelemem güzelim Gelemem Aşamam bu dağları Çözemem bu sorunları Benden selam söyle Çiçekci HAYRİ ye Balıkçı OSMAN a Kebabçı YUSUF a Selam söyle güzelim Selam söyle KARTAL a Selam söyle ŞAHİN den Benim için Sahili Baştan başa geziver Sen de ŞAİRSİN Anlarsın benim dilimden Senin de kalemin var ya Al kalemi eline NÖBETÇİ ŞAİRİNE Birşeyler yazıver İster duygusal olsun İster KAHIR DOLU Yazıver güzelim Yazıver bana Yazıver ki? Unutmadığını Unutulmadığımı Bileyim... Yazdıklarınla avunayım Çağırma güzelim Çağırma beni yanına Aşamam bu dağları Çözemem bu sorunları Gelemem,gelemem (24.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gelsene Ölüm
Sen olacaksan yanımda Korkmuyorum Azrailden Kafa bile tutuyorum Haydi durma bekliyorum Gelsene ölüm gelsene (23.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Gençlik Yanlış Yolda
Atasına benzemiyor Batılıya özeniyor Büyük sözü dinlemiyor Şimdi gençlik yanlış yolda Doğru,yanlış karıştıran Onla,bunla kırıştıran Babasını utandıran Şimdi gençlik yanlış yolda Yan gelipte yatıyorlar Eğlenceye dalıyorlar Pisliklere batıyorlar Şimdi gençlik yanlış yolda Gittikleri mekan yanlış Yedikleri burger yanlış İçtikleri kola yanlış Şimdi gençlik yanlış yolda Taktıkları yüzük yanlış Kulaktaki küpe yanlış Uzattığı sakal yanlış Şimdi gençlik yanlış yolda Seyrettiği filmler yanlış Okuduğu kitap yanlış Dinlediği klip yanlış Şimdi gençlik yanlış yolda Taptıkları popcu yanlış Çıktıkları kızlar yanlış Sevdikleri erkek yanlış Şimdi gençlik yanlış yolda Ana,baba takmıyorlar Büyüğünü saymıyorlar Küçüğünü sevmiyorlar Şimdi gençlik yanlış yolda ŞAHİN yeter yazma artık Çağdaş yaşam diye,diye Avrupalı attı kazık Şimdi gençlik yanlış yolda (02.04.2007) NOT: Bu ve bunun gibi şiirler okullarda okutulmalı ve gençliğin YANLIŞLARA kurban gitmeleri bir şekilde önlenilmeli. Şahin Ertürk |
Gerçek İsmin Yürekte
Başka kadın neyime Adın düşmez dilimde Aşkın kalp te,beyin de Sevdiğimsin,EMİNE Bütün herkes peşimde Değişmedim YEŞİM LE Çıkmıyorsun düşümden Sevdiğimsin,CEMİLE Sen le böldüm UYKUYU Sen le buldum YÖNÜMÜ Sen le yazdım ÖYKÜYÜ Sevdiğimsin,KERİME Herkes döndü DELİ YE Sır vermedim VELİ YE Gerçek ismin KALBİM DE Sevdiğimsin,HEDİYE Saymadım kaç yıl oldu Hasretin beni yordu Benzim sarardı,soldu Sevdiğimsin,FADİME Güven benim sözüme El değmedi elime AYTEN eski hikaye Sevdiğimsin,FERİDE (13.04.2006) Şahin Ertürk |
Gideceğim Bu Kent ten
Sensiz,beni Sıkmaya,boğmaya Başladı bu kent Adının olmadığı Kokunun sinmediği Başka bir kente Bir köye Gerekirse bir dağa Başka bir çağa Alıp başımı gideceğim Oralarda da, Rahat edemezsem Anılardan kurtulamazsam Rahat bırakmazlarsa peşimi Gerekirse Kara topraklar altına Alıp başımı gideceğim Artık bu saatten sonra Sensiz yaşanmaz gülüm Yaşanmaz bu kentte Sevgi yolu caddesiymiş Maltepe parkıymış Hıdırlıkmış Camlıca,ılıcaymış Boş ve anlamsız gülüm Sensiz yaşanmaz Yaşanmaz artık bu kentte Adının olmadığı Kokunun sinmediği Başka diyarlara Alıp başımı gideceğim Şahin Ertürk |
Gidermi Hoşuna
Bütün sözler boşuna Kanmam artık yalana Aynı şeyi yapsaydım Aşkımı kirletseydim Bırakıpta gitseydim Gidermiydi hoşuna? (18.05.2006) Şahin Ertürk |
Gidiyorum,Hoşçakal
Bırakıp gitmek,hiçte kolay değil Bilmiyorum nasıl başaracağım Seni unutmaya çalışacağım Gidiyorum güzel,haydi hoşçakal Kıymetimi birgün,sende anlarsın İstanbul,Bursa da beni ararsın Pişmanlık duyup,belkide ağlarsın Gidiyorum güzel,haydi hoşçakal Kalemi,kağıdı sende bıraktım Artık ŞİİR,ÖYKÜ yazmayacağım Aklımı,kalbimi sende bıraktım Gidiyorum güzel,haydi hoşçakal Artık KÜTAHYA da beni arama İZMİR de,İZMİT te beni arama Şölende,Şiirde beni arama Gidiyorum güzel,haydi hoşçakal (24.04.2007) Şahin Ertürk |
Girmek Kolaydır
Mazlum ahı almıyorsan Yetim hakkı yemiyorsan Sen sevmeyi biliyorsan Girmek kolaydır cennete Haramlardan kaçıyorsan Dedikodu yapmıyorsan Yanlış yolda gitmiyorsan Girmek kolaydır cennete Açılmazsan,saçılmazsan Şöhret için sapıtmazsan Maddiyata kapılmazsan Girmek kolaydır cennete Küfür dolu yaşamazsan Pisliklere bulaşmazsan Hocalara sataşmazsan Girmek kolaydır cennete Kalbi temiz seven isen Elin açık,çömert isen Sen kendini bilen isen Girmek kolaydır cennete Tarihine sövmüyorsan Bölücülük yapmıyorsan VATANINI seviyorsan Girmek kolaydır cennete (12.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Git Sende Git
Haydi ne duruyorsun Git sende git... Alıştım terkedilmeye Yalnızlık seviyor beni ŞİİR MİŞ AŞK MIŞ DUYGUSALLIKMIŞ VEFAYMIŞ Boşver bunları İnan bana MASAL bunlar? Haydi ne duruyorsun Git sende git... Üzerime BASA,BASA GİT Yüreğimi SÖKE,SÖKE GİT Sevdiğimi BİLE,BİLE GİT Haydi ne duruyorsun Git sende git... ZEYCAN,ZELİHA AYTEN,AYSUN,AYFER SİBEL,SEDA gibi Ağlamadan Aldırmadan Anlamadan Dinlemeden Haydi ne duruyorsun GİT SENDE GİT... (09.02.2007) Şahin Ertürk |
Gittin
Gittin Boş bir çuval gibi atarak gittin Gözyaşlarıma baka,baka gittin Mektuplarımı yırta,yırta gittin Resimlerimi yaka,yaka gittin Gittin Kolumu,kanadımı kırarak gittin Acılar denizine iterek gittin Umutlarımı yok ederek gittin Duygularımı körleterek gittin Gittin Hayatımı hiçe sayarak gittin Anılarımıza ihanet ederek gittin Kalbimi dele,dele gittin Aşkımızı yola,yola gittin Gittin Sevdiğimi bile,bile gittin Feryatlarımı duya,duya gittin Ciğerlerimi söke,söke gittin Gururumu eze,eze gittin Gittin On yılı yaşanmamış sayarak gittin Şairliğimi bitirerek gittin Ve...Gittin Üzerime basa,basa gittin (Kayıp Duygular adlı şiir kitabımdan) Şahin Ertürk |
Gökyüzüne Değsin Başın
Dudağını uzat bana Doğru aşkı öğren benden Gözlerinin yaşı dinsin Gökyüzüne değsin başın (03.04.2007) Şahin Ertürk |
Gömdün Beni Denizlere
Bunu senden beklemezdim Gömdün güzel gömdün beni Bir ZİBİDİ PİÇ yüzünden Gömdün beni denizlere Bir şaririn yüreğini Kalemini sana verdim LEYLA gibi sevilirken Gömdün beni denizlere Mutlulukla bitti dansım Kalmdı hiç tadım,tuzum Kışa döndü benim yazım Gömdün beni denizlere Nerde kaldı bunca yemin Nerde kaldı büyük sevgin Bir ZİBİDİ PİÇ yüzünden Gömdün beni denizlere Gidişinle söndü havam Gülmek bana artık haram Yaşarken ölmeye devam Gömdün beni denizlere (06.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gönlüm Bayram Yeri
Yalnızlığı senle yendim Acılara mola verdim Gelişini kutluyorum Mutluluktan uçuyorum Gönlüm sanki bayram yeri (16.02.2007) Şahin Ertürk |
Gönlüm Hala Zemheri-1
Senden sonra kimseyi Sevmedim,sevemedim Buymuş aşkın bedeli Gönlüm hala zemheri (30.01.2007) Şahin Ertürk |
Gönlüm Hala Zemheri-2
Sıcak kanlı İZMİR Lİ Yeşil gözlü MERSİN Lİ Başak saçlı denedi Kalbim aşka duyarsız Gönlüm hala zemheri Aysun,Ayça denedi Ayten,Ayfer denedi Aslı,Arzu denedi Kalbim aşka duyarsız Gönlüm hala zemheri Güzelleri denedi Özelleri denedi Entelleri denedi Kalbim aşka duyarsız Gönlüm hala zemheri İSTANBUL lu denedi ANKARA LI denedi KÜTAHYA LI denedi Kalbim aşka duyarsız Gönlüm hala zemheri Ötedeki denedi Berideki denedi Meltem,Melek denedi Kalbim aşka duyarsız Gönlüm hala zemheri Mavililer denedi Pembeliler denedi Denemeyen kalmadı Kalbim aşka duyarsız Gönlüm hala zemheri (06.02.2007) Şahin Ertürk |
Gönül Sarayıma Hazine Olsan
Çok çektirdin bana,dünü unutmam Ayağım altına halılar sersen Yatını,katını herşeyi versen Gönül sarayıma hazine olsan Affetmem güzelim,gelme istemem Bitti güzel bitti geri dönüş yok Kapanmaz yaram,hasarım ağır çok Yalana,yemine artık karnım tok Gönül sarayıma hazine olsan Affetmem güzelim,gelme istemem Ne çabuk bitti o PİÇ te hevesin Boşuna yalvarma,yetmez nefesin Bak işte yoksun,boş gönül kafesim Gönül sarayıma hazine olsan Affetmem güzelim,gelme istemem Yürek kilitli,Çilingir açamaz Çektiğim acılar bu kalp ten çıkmaz Güzelliğin artık beş para etmez Gönül sarayıma hazine olsan Affetmem güzelim,gelme istemem (08.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Gönül Sofram
Acılardan kaçıyorsan Mutluluğu arıyorsan Aşka hazır gönül sofram Ben yeterim,yeter sana? Kaşın,gözün şöyle dursun Hiç fark etmez güzelliğin İnançlıysan,kararlıysan Ben yeterim,yeter sana? Diyar,diyar kent dolaşma Araştırma,soruşturma Tam dengini buldun inan Ben yeterim,yeter sana? Kaderimiz aynı gibi Mutluluğu bulduk gibi Sen yetersin,yeter bana Ben yeterim,yeter sana? (17.01.2004 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Görmeden Sevdim
Şiirlerime net yazmadım mı? Söylemlerimden anlamadın mı? İster ÇILGIN de,isterse DELİ Yürekten sevdim,görmeden seni Öteden beri bekledim seni Maziden gelen sevdiğim misin? Kollarını aç göster sevgini Yürekten sevdim,görmeden seni Sevgim kalbine sığar mı bilmem Sevdam dillere düşer mi bilmem Bu aşkım destan olur mu bilmem Yürekten sevdim,görmeden seni Sen le başladı,bende doğrular Seninle geldi kalbe baharlar Benim halimden sevenler anlar Yürekten sevdim,görmeden seni Görünce kalbim,durar mı bilmem Hayalim gerçek,olur mu bilmem Bu aşkı tarih,yazar mı bilmem Yürekten sevdim,görmeden seni... (Z.... 'ye....) (25.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.