![]() |
İstediğim
gerçekleşmesinden, emin olmadığım düşlerimsin soğuk yatağımda sımsıcak sen.. hep özlemle hayalini kurduğum, küçük sıcak yuvamızı, çekip çevirensin sen sen herşey sin ya ben hep hayal kuruyorum boşu boşuna 20,12,2005 saat. olmasını istediğim ne oldu ki sen yanımda olasın sıvasını sevgimizle yaptığımız yuvamızın Ertuğrul Bayam |
İstiyor Beni Ölüm
ağzımda geviş getiriyor ölüm dudaklarımda kuruyor tuz misali dilimde yanıyor istiyor beni ölüm o gelecekmiş eğer gitmessem 06,01,2006 saat: ölüm annemin gözlerinde bir kapanıştı benimkilerde açılırken Ertuğrul Bayam |
İstiyorum Seni
Sesini her duyduğumda Telefonum her çaldığında İçimi bir heyecan sarıyor Oyuncağını isteyen bir çocuk gibi İstiyorum seni elimde değil Bir an dalsa gözlerim. Gözlerini görüyorum karşımda Anlamlı bakan Sar beni diyen gözlerini Uyandığımda her sabah yatağımdan Korkuyorum yanımda seni bulamayınca Ne kadar dayanır Ne kadar avunurum bilmiyorum İçimi bir heyecan sarıyor İstiyorum seni elimde değil Trabzon/Söğütlü Ertuğrul Bayam |
İyi *******
Beni hiç sevmedin mi sen? Beni dikenli aşk bahçelerinin Umutsuz yarınlarına terk ettin sen. Ve yağmurlar yağdırdın üzerime Beni hiç sevmedin mi sen? Korkma benden! Ne yarınlarına çıkarım Ne telefonlarına Benden korkma! Ben hiç yokmuşçasına beklerim Sokak köşelerinde. Gözünün gördüğü hiç bir yerde olmam Korkma! Senden kopacağım artık Sensizliğin rıhtımında Dalgalarıyla boğuşacağım yalnızlığımın Sensiz yaşayacağım bu koskoca alemde Bir daha hayal edilemeyecek aşkının Umuduyla kavrulacağım. Senden beni alacağım Benden seni söküp aldığın gibi Yerime yaşanmamış mutluluklar bırakacağım. Hatırlamayacaksın bile gözlerimi Ne yağmurlarımda ıslanacak Ne de güneşimle ısınacaksın Söz veriyorum hayatından çıkacağım Ağlatmayacağım artık seni Benden artık korkma! Ben kaybolacağım O kahverengi derinliklerinde gözlerinin Yaşamaksa eğer bu yaşayacağım Gün 24 saat ve ben hep uzaklarda kalacağım Sabırsızca toprağa düşmek isteyen ilk cemre misali, Sensizliğin kuytusunda azaplar içinde ölümü bekleyeceğim. Hiç bir şey yerini tutamayacak inan bana Ve ben hep bunun ezikliğiyle yaşayacağım. Seni sevdiğim için özür dilerim Yaşattığım acılar ve gözyaşları için Ama bir kez daha olsaydı yine severdim Şimdi gitmeliyim artık Beni bekleyen tatmadığım hüzünler var Yazılmamış şiirler Anımsanacak güzel hatıralarımız var Sana kimler dokunacak Kimler öpecek düşünmek bile istemiyorum Beni en çok yaralayan bu zaten Umarım mutlu olursun Sana söylemek istediğim son bir şey var Seni daima sevdim bunu sakın unutma 9 MAYIS 2003 Ertuğrul Bayam |
İzin Ver Mutlu Bir Şiirim Olsun
Senin yokluğunda hüzünlenip Senin için ağlıyorum ben Bir vesikalık resminle avunuyorum şimdi Senden binlerce kilometre uzakta Bir küçük serçe kadar ürkek bakıyor uzaklara Gözlerim Heyecan basıyor zavallı yüreğime İçimde bir şeyler yakıyor beni Zerresi vücudumun titriyor Bir anlık bir ürperti geliyor ardından İşte yine aynı sahne tek nefeslik evimde Sessiz odamda ağlıyorum şu erkek halimle Ne de zor geliyor yokluğun Yastıklara sarılıp *******i susuyorum Uykularımı bölüyor gülüşlerin İnan bana bu böyle olmuyor Bir şeyler yapmalıyım ikimiz için Gelmeliyim yanına Ne kadar uzak olursa olsun. Gelmeliyim Yeniden tekrar sevmeliyim O küçücük ellerini tutup seninle parklarda neşeyle Yürümeliyim Yeni şiirler yazmalıyım sana Ne olur bu sefer hüzün olmasın şiirimde Bırak mutlu bir şiirim olsun Bırak bir kez olsun gülsün gözlerim ne olur bırak Her şey olması gerektiği gibi olsun Biraz olsun içimden geldiği gibi sarılayım İzin ver seni sonsuza kadar seveyim Bakışların çekme Soğuk iklimlere sürme beni Saçlarına takılıp serin rüzgarlara atma N olur bir kez olsun mutlu bir şiirim olsun Sonsuzluğa açılan penceremde Çok sevdalara kan kusturdum acılarımla Hüzünlerimi bastırıp içimde Hep mutlu luk oyunları oynadım Ağlayan gözlerime söz geçirdim de Bir tek şiirlerime dinletemedim Şimdi N olur izin ver mutlu bir şiirim olsun 28,09,2005 Trabzon/söğütlü Ertuğrul Bayam |
Kaç Kez Söyledin?
bana seni seviyorum diye kaç kez söyledin? yoksa, mırıldandınmı sıcağı görmüş kendi gibi? bilmem belki doğum günümde kulağıma ama ben aç gözlüyüm haykırmanı beklerdim en azından şöyle sahilden açık denizlere yada kaldırıp başını semaya geçen her buluta beni anlatmanı ama sen ne yaptın? o bembeyaz bulutlara binip beni bu dünyada yalnız bıraktın ama ben ne yaptım? her yağan yağmur tanesine senin ne fena bir kız olduğunu anlattım en iyisini yaptım ohh olsun işte... 28,01,2006 şimdi, şemsiye kullanıyor ve kaldırmıyorum başımı yukarı Ertuğrul Bayam |
Kaç Sabah Daha
Kaç sabah daha Ağlayarak sensiz düşlerden Kuş sesleriyle uyanacağım. Seni sevmenin güzelliğiyle Hayaliyle senli bir yuvanın Söyle canım Kaç sabah daha Kaç sabah daha Dokunamadan tenine Duyamadan tatlı sesini Bomboş yataktan böyle Yorgun argın uyanacağım Söyle canım Kaç sabah daha 25,04,2006 Yanımda olman içindi Dudaklarımda sayıkladığım ismin Her gece rabbime dualarım Ben seni Sensiz yaşamaktayım Söyle canım Ölümlü dünyada Kaç sabah daha Sensiz uyanacağım Ertuğrul Bayam |
Kaçış
kaçmayı unutmak sandım senden. oysa ilk adımımda kimden kaçtığım geldi aklıma. yine unutamadım seni. dönsem daha uzaklaşmadan sana tekrar kollarına alırmısın beni? 06,01,2006 saat: beni sana bağlayan en büyük neden kaçmaktı senden Ertuğrul Bayam |
Kahve Falı
Kahve falımda çıkan Yeşil gözlüydün sen Küçük bir başlangıçtın Hayatımın akışını değiştirecek İçtiğim,yudumladığım Tortusundaydın bir fincanın. Seni gösterdiler bana Önce inanmamıştım Ne zaman ki Tanıştım Kahve fallarındaki gözlerinle. Değiştiğini anladım Tüm hayatımın.. Ve gerçek olduğunu Kahve falımın.. 10,04,2006 Küçük bir tortudan sen çıktın Büyük bir aşk oluverdin Ertuğrul Bayam |
Kalbe Nasihat
Kalbimi oturtup karşıma Bak diyeceğim Gözlerimin içine bak Artık bir daha sevmeyeceksin Eğer seversen O tatlı Gülüşlere kanıp Canına okurum senin.. Söker atarım bu bedenden Dönüp arkama bakmam Kalpsiz yaşarım bende Ayrıldığım sevgililerim gibi.. Sevme artık yeter Sevmezsen Artık sende acı çekmezsin bende Diyeceğim... Biliyorum Artık arsız bir kalp oldun sen Her yüzüne güleni sever oldun Hercai oldun gönüllerde gezinen. Acıya karşı metanetli oldun Ama artık yeter, Biraz uyku görsün gözümüz Biraz olsun hüzünden kaçalım Kaçıncı bu ayrılık Bu döktüğün gözyaşı kaçıncı Bak kimse kalmadı Ne seni seven biri kaldı Ne benim ruhumu okşayan Yalnızız işte Bu ders olsun sana Bir daha sevme olur mu Bırak eskisi gibi Yüzümüz gülsün Bırak mutlu şiirler yazalım Vedalara inat Bırak be oğlum Bak yine ağlarsan Şu duvarda parçalarım seni Git yat uyu şimdi Şu acı geçsin yarın konuşuruz Sende yoruldun bende Bu aşklar yordu her ikimizi de Biliyorum acı çekiyorsun Ya tamam sus Çocuk gibi ağlama.. İnan ben istemezdim böyle olmasını İnan seni hep mutlu görmek isterdim Şu halimize bak Sen mutsuz ben mutsuz Hadi kalk yatalım artık Şiştt kime diyorum kalp Kalk artık Hele bir yarın olsun Bakarız Bir çaresine... 08,01,2006 12,04,2006 Bir kalbi güldürememek ne demek bilir misiniz? Şöyle düşünün, Evladınızın ağlayarak istediği bir çikolatayı Cebinizde para yokken alamamanın verdiği acıdır Asla unutamazsınız... Ertuğrul Bayam |
Kalbini Sevdim
Dudaklarınla Kalbinin arasında Sıkışıp kaldı umutlarım Kalbin istedi Dudakların inkâr etti sevdiğini Bu yüzden hep Kalbini sevdim senin 07.04.2006 Bir kez de olsa Öpülesi dudaklarından duymak istedim Kalbinin söylemek istediklerini. Ertuğrul Bayam |
Kalbinin Aynası
Gözlerin kalbimin aynasıdır Yeterki Sırlı olmasın onlar Konuşmak Anlatmak hep boşuna Yorma ağzını Gözlerin kalbi'nin aynasıdır Yeterki Sırlı olmasın onlar Ertuğrul Bayam |
Kalp Ağrısı
Kalp ağrısı Tuzlu gözyaşısın Çocukluğu gözlerinde kalmış Olgun bir kadınsın Ne var ki Yetmedi bize saatler Şimdi gitmelisin En zor anı kalbimin Acaba tekrar seni görebilicekmiyim 25.10.205 Ertuğrul Bayam |
Kalp Geniş
eğer sadece birini sevseydi kalp, bir ömür. inan çatlardı hüznünden kalp geniş meleğim başkasını sevemem deme senden kalp geniş kalp çatlardı bir vedayla geçen ömürde 05,01,2006 saat: kalbim çatlamadıysa seni hala sevebiliyorum demektir ya da hala aşk diye atıyorsa Ertuğrul Bayam |
Kandırdım
Yalnızlığın şiirini yazdım Yazdıklarıma ağladım beni anlattı Karaladım hüzün yanını Biraz mutluk kattım Kandırdım kağıdı Kandırdım kalemi Oysa hak etmedim Yaşamadım ki o günleri Kendime kızdım önce Sonra sana Yırttım attım şiirlerimi Yalnızlık bana kaldı Aldın gittin sevinçlerimi Ertuğrul Bayam |
Kandırmaca
Madem bahar geldi Gülüyor çiçekler,ağaçlar,ve güneş Ve madem neşeli insanlar Bende gülmeliyim, Herşeye rağmen Hüzünlü olduğumu anlamamalı bahar.. Ertuğrul Bayam |
Kapama Gözlerini
seslen bana boş duvarlara bakmaktan kurtulayım çek beni dipsiz kuyulardan. son bir kezde olsa baharın yeşilini gözlerinde göreyim.. ve kapat gözlerini nefessiz kalıp öleyim... Ertuğrul Bayam |
KapatıP Gözlerimi
kapamak gözlerimi aşkı yaşamaktı seninle ne kötü sen uyurken herşeyden habersiz.. açmaktı gözlerimi direnmendi masum bir öpücük kondurmak için yanaklarına bana düşen yine gözlerimi kapamaktı sen böyle inat ederken... 25,12,2005 saat: senin olmak için gözlerimi kapamakmı lazım gözlerine bakıp sevemeyecekmiyim seni.. Ertuğrul Bayam |
Kapılar Kapanınca
Kapıları kapanınca dünyaya gençliğinin Bir bakacaksın ki aynaya, kırışmış bedenin Sonra, yalnızlık hükmedecek ağır ağır Gözler görmez olacak, kulaklar sağır. Yüksek bir uçurum gelecek kaldırımlar Yürürken dizlerinde artarken ağrılar Rengârenk bulutlar terk edecek dünyanı Yerini alacak olan, simsiyah bir karartı. O an bekle, açılacak ahire tin kapıları Düşünemeyeceksin, derdi, tasayı, gamı İyiysen ne mutlu sana, gülecek meleklerin Kötüysen ne acı, azapla dolacak kabrin. 1998 Ertuğrul Bayam |
Kara Kutu
Ölünce ben Sevenlerim şiirlerime Dostlarım resimlerime bakacak Ölünce ben Kara kutumu arayacaklar Nedenini, Çözmek için ölümümün Ne yazık Kimse bilemeyecek Oysa Tanıyanlar beni Sen Olduğunu anlayacaklar Ölümümdeki gizemin 03.01.2006 Ölüm boşluktan ibaret olmalı Ertuğrul Bayam |
Karanlık Buse'si
Öyleki Sana her istediğini veremedim Mutluluğun buluştuğu, o daracık sokakta Karanlık busesimiydi, Yanağıma kondurduğun. Utancımdan, Sana karşılık veremedim. Sustun önce, Şaşırdın sonra Sevmediğimi sandın Gidişin kaldı aklımda Karanlıkta bir başıma kalakaldım Bedenimin diğer yarısı takıldı peşine Küçük dünyam daha da daraldı Ayrılığınla boş saatler Boş sokakta rüzgar gibi savruldu 03,mart,2006 Şimdi ve yıllar sonra Gülüşlerin gelecek aklıma kahrolacağım Ertuğrul Bayam |
Kardan Adam
Ben kardan adamım Burnu havuç,gözleri kömür Boynuna ellerinle ördüğün atkı takılan Kardan bir adam Yüreği sımsıcak sevgi taşıyan Ellerinle var edip, Pencerenden bir müddet izlediğin Gözlerindeki ateşlerle eriyen Sabah,sadece gözyaşları mı bulacağın Kardan bir adam 25,01,2006 saat: Kardan bir yürek yaptım sana Sevginle ilk fırsatta eriyecek Ertuğrul Bayam |
Karım Ol Dedim
Beni al dedim, Sımsıcak göğsüne. Bakışlarınla sar, Sorma bu hüznümü Güldür beni istedim.. Tut dedim ellerimden tut! Isıt istedim her zerremi Geçmişimde unutulmuş aşk değil Geleceğim ol Karım ol dedim Dedim,dedim, Hep dedim 30,11,2005 06,02,2006 Sağır olduğunu nerden bileyim Ertuğrul Bayam |
Kaybetme Korkusu
Hep kaybetme korkusuydu Seni severken içimdeki Beni hiç bu duyguyla Söyle sevdin mi? Her telefon çalışında Kalbim bana ait değildi Korkulu bekleyişti gelmeyişlerin Bir nebze bu duyguyla beni Söyle hiç bekledin mi? Ne zaman O tatlı tebessümün kaybolsa Asılsa bir an yüzün İçimi koparırlar sanki Dudaklarında ararım veda sözlerini Söyle canım Beni hiç böylesine sevdin mi? Kollarımda sardığımda Hep bu sıcaklık bitecek derdim bir gün Canını acıtmalarım bu yüzden Sararken seni Söyle canım bir kez olsun Canımı acıtabildin mi? Oysa ne çok istedim bilsen Sarsaydın bedenimi Kırar gibi kemiklerimi.. 30,01,2006 Saat: Yastığa başını koyduğun anlarda Duvarları seyredip gözyaşlarıyla Her sabahın bir veda olabilme ihtimaliyle Uyuyabildin mi? Ertuğrul Bayam |
Kayıp Zaman
Durduramadık zamanı Akrep gibi sinsice, Aleyhimize işlerken yelkovan. Sensiz, Bensiz Boşu boşuna Geçip gidiverdi yalan yıllar 19.04.2006 Şimdi, Kayıp zamanın içinde Acı çekmekte aşkımız Ertuğrul Bayam |
Kazana Düştün Sen
gözlerin ele veriyor seni. bakışındaki gizemi mimiklerindeki sevgiyi utanma hallerini hoşlandığın hareketleride yüzene bakıp anlayabiliyorum senin emin ol hiç bir şeyi gizleyemezsin benden seni bir kod gibi çözdüm ben. yandın ki ne yandın kazana düştün sen. hemde aşk kazanına içinde bir tutam acı bir fincan hüzün biraz yalnızlık bir kaşık gözyaşı ve bolca mutluluk olan kazana düştün sen altını yakmak için gereken tek şey yanımda olman hadi kibriti getirde altını yakalım 14,01,2006 saat: kazanını yaktık aşkın ve dibe çöksün diye hüzünler soğumaya bıraktık sonra gelin mutluluğuma davetlimsiniz g.k.b.y Ertuğrul Bayam |
Kelebek Tokalı Kız
Çocukluğumun Sevimli günlerinde Anımsadığım Kelebek tokalı kız, Şimdi büyüdün Hala İçimde kelebek tokalı kız kadar şekersin Ama Saçına Toka diye Sevdiğinin kalbini takmışsın. 09,04,2006 Ertuğrul Bayam |
Kelimelerle Aşk
Bana kelimelerden bir aşk yarat İçinde beni sevdiğini anlatan Aç kapılarını, Özgürce salıver tüm kuşları Gönlünde hapis olan.. Sevda şarkıları bestele Dudaklarında anlam kazanan Pencereni aç, Karanlığa doğru mırıldan Sensiz kaldığım *******de Tebessümüm olsun.. 09,02,2006 Beni düşündüğün her vakit Adını aşk koy,gördüğün her şeyin Ertuğrul Bayam |
Kerime Aslı
Çırılçıplak bir ağaçtım Çakılı boz kırda Her gelişinde, Gidişlerindi kıran dallarımı Ve ben hep bekleyendim Yorgun düşsem de, Solsa da umudumun yaprakları Çakılmıştı toprağın, Yalnızlığına ayaklarım Biliyorum gideceksin Bu yüzden Bana haram mevsimin baharları ………….. Kirpiklerimde bir damla yaştı hayat Mütemadiyen Yanaklarıma düşen Kerime Aslı Hanım'ın (Biliyorum 'Gideceksin') ve (Hayat) Adlı Şiir'lerinden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam |
Kestirme Bir Yol
Kestirme bir yol biliyorum Benim sokağımdan senin sokağına çıkan Rengârenk çiçeklerle donanmış Sevda şarkıları çalınan Yalnız sevenlerin yaşadığı Kestirme bir yol biliyorum Acıların yaşanmadığı Ayrılık rüzgârları esmeyen Fırtınalarda çiçekleri koparmayan Ama bunları söyleyecek Bir yol bilmiyorum Ertuğrul Bayam |
Keyifli Günahlar
Kapıları, kapanacak hayatımızın Bir tutam, toprak olacağız yaşayacağız sadece, akıllarında sevdiklerimizin. ve Çekeceğiz cezasını, O keyifli günahların... 05,14,2005 23,46 Ertuğrul Bayam |
Kırarsın Tüm Oyuncaklarımı
Gitme vaktin yaklaştıkça Söz geçiremiyorum üşüyen ellerime (Gitme) demek isterken Mütemadiyen susuyor dudaklarım Yokluğunun hüznü sarıyor gözlerimi İçimde eksilirken varlığının sevinci Yüzümde seni üzmemek adına bir tebessüm Yalan vedalara gülümseyip duruyorum Acıyorum sensiz geçen zamana Her gidişinin dönüşleri bir ömür bende Geldiğin kadar yaşıyor Gittiğin kadar ölüyorum 01.06.2006 Bana her geldiğinde Pamuk şekeri getirirsin yanaklarında Kırarsın tüm oyuncaklarımı her gidişinle Ertuğrul Bayam |
Kırıldım
bir veda beklerdim senden iyi uykular ya da hoşçakal ansızın gecenin bir vakti, suçlu gibi giderken geldim oysa yoktun kırıldım sana haberin olsun 22,12,2005 bekledim ama, sen gitmişsin ki Ertuğrul Bayam |
Kırışmış Ellerindeki Hayatım.
Ne kadar zor Dokunamamak sana. Avuçlarımla Nemli gözlerindeki yaşı silememek. Dizinde ağlayamamak Ne kadar zor. Şu yalan dünyada Anılarınla yaşamak Zavallı bir küçük serçe gibi. Ne kadar zor Ahh bir bilseydin Şefkatine ihtiyaç duymak.. 05,04,2006 Tüm ihtiyacım olanlar Kırışmış ellerindeymiş Beni hayata bağlayan. Sen Hayatımdan büsbütün çıktığında Anladım ANNE Ertuğrul Bayam |
Kısa Sözlerim
Aşk sırça bir kulübedir, Hüzün köşkünün altında 27,11,2005 Ertuğrul Bayam |
Kısaca
Herkes gibi bende sevdim sevildim Kimi karşılık vardı aşkıma kimi dert Yaşadım herkes gibi insanca Bazen güldüm, bazen ağladım ben Ertuğrul Bayam |
Kıskanma
senin olmadığın yerde ben hep yalnızdım.. gözlerim hep seni aradı ama yoktun şimdi kıskanma beni ben sensizlikte bile seninim haberin olsun. tatlı sitemlerinide gözlerinide özledim ben senden uzaklarda bile aslında hep senindim.. 12,01,2006 saat: yokluğunda hep seni aradım b.a.y Ertuğrul Bayam |
Kıvılcım
Her şey Bir kıvılcımla başladı Şimdi, içimdeki bu deli yangını Söndür söndürebilirsen... 06,02,2006 Elimde teri kalmış ellerinin Ertuğrul Bayam |
Kıyametimsin Sen
ilk gördüğüm de ay yüzünü durdurabilseydim zamanı kalabilseydim derinliklerinde kıyamete kadar masmavi gözlerinin ne vakit kapadın gözlerini zaten yaşamadım ben durduramadım zamanı gözüm açık her gün kıyametimsin sen 02,02,2006 saat: herkes de bir telaş ben gözlerinde olacağım kapama gözlerini kıyametin olacağım Ertuğrul Bayam |
Kıymet Sönmez
Anlamıştım İlk dokunduğumuzda birbirimize Senden başkasının olamayacağımı Aşk nedir bilmiyordum Seni tanımadan önce Dokunuşlarında hissettiğim Heyecan olmalıydı aşk Ayrı kaldığımız anlarda Hep biliyordum Benim olduğunu Benden uzaklarda Kalbinin benim için attığını Hep özlemle geçti günlerim Ama sonra anladım ki Ben seni değil Aşkı özlemişim. Kıymet Sönmez Hanım'ın (Aşkı Özlüyorum) Adlı Şiir'inden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.