![]() |
Sevdam için dediler yalan, Sensin benim kalbimi çalan Bana senden hatıra kalan, O gülen yüzün olsun. |
Sen hiç sevdin mi? Anlarsın eğer bir gün Sende seversen birini Benim ne çektiğimi Hele de benim gibi Sevilmeden seversen Ararsın beni Arasın da bulamazsın Son tren kalkmak üzere Artık duraklama dakikalarını Oynuyor sevdam Hele birde sen böyle devam edersen Bitti bitecek o çok büyük dediğim sevdam Gerçi sana göre ne var Sen beni hiç sevmedin ki Sana ne anlatıyorsam Benim sevgim bitmiş ne Bitmemiş ne Senin için ne değişecek Hayatında biri var veya yok Hem de senin için anlam ifade etmeyen biri Sen hala eski sen Ben ise artık eski ben değilim Ama sen gel birde bana sor Senin benim için neler anlattığını O isminin ne anlama geldiğini İsminden geçtim İsminin baş harfini duysam Biraz duraklarım orada Hemen aklıma sen gelirsin Gözlerimi kapatırım Gözlerim önünde sen Avuçlarımı sıkarım Avuçlarımın içinde Senin avuçlarını olduğunu düşünerek Sonra uzunca bir off çekerim Çünkü yoksundur yanımda Hiç sen benim yanımda olmadın ki Ama ben, ben senin hep yanındaydım Hep konuşurken Gözlerine içine bakmayı istedim Ama sen benim gözlerime hiç bakmadın Bakmaktan geçtik Kafanı bile kaldırmadın sevgili Oysa ben, oysa ben Ben seni sevmek için değil Seninle ölmek için sevmiştim Seninle sevgili olmak için değil Seninle dost olmak için sevmiştim seni Ama sen sen beni hiç anlamadın Nasıl anlayacaksın ki sevgili Sen bunları hiç bilmedin ki Ve bilmeyeceksin de Ben yine seni seveceğim deliler gibi Her ismini duyunca uzunca bir off çekmeye Ben sevgili ben devam edeceğim Sende sevgili yine benim farkımda olmayacaksın Bırak böyle kalsın sevdam Böylesi daha temiz Böylesi daha güzel Kimse benim seni nasıl sevdiğimi öğrenmesin Ve kirlenmesin sevdam Bırak ben acı çekeyim Sen benim farkımda bile olma Kimse bilmesin sevdamı Bilmesinler ki Kirletemesinler sevdamı Ben ben sevgili acı çekmeye razıyım Yeter ki sevdam temiz kalsın Ama birde sende beni sevsen Yanına konuşmaya geldiğime Yüzüme bakıp O tertemiz gülüşünle Bana baksan konuşsak Dünyalar benim olur ya sevgili Olsun bırak ben sevilmeden sevmeye alışmışım Sen yine benim farkımda olma Yine konuşurken yüzüme bile bakma Ama sevgili şunu unutma Sen beni sevmesen de Benim farkımda olmasan da Ben seviyorum seni O sımsıcak gülüşünü neden esirgersin ki Bilmem benden Bende insanım Benimde sevilmek hakkım değil mi Ama sevgili Sen yine de beni sevme O sımsıcak gülüşünü yine Yine benden sakla Hani yazmış ya şair; Bu şehirde sana aşık Sana tapan biri var Sen bilmesen de O biri asla unutamaz sevgili Çünkü ilk aşklar ölümsüzdür UNUTULMAZ |
çocuk gönlüme sorsalardı;SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ.kollarımı sonuna kadar açar kocaman derdim.ŞİMDİ SORSALAR SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ.hiçbişey bulamaz susardım....... |
Seni de benim gibi seven olur mu şimdi Ağlıyorsun gözyaşını silen olur mu Yüreğin isyan dolu, gözlerinde yaş Kalbini avutacak birini buldun mu Unutmak kolay degil Unutmadım ben seni Sende unutamadın değilmi beni Ne kadar çok sevmiştim Bu canımı vermiştim Sen bütün hayalleri yıktında gittin Ağladım görmedim ,bağırdım duymadın Hasret çektim ,*******i uyuyamadım Peki sen ne yaptın Bırakıp beni kaçtın Senide benim gibi seven olur mu şimdi. |
Yoldan demin biri gecti Sana baktı dolu dolu gözlerle Ve sen ona SERSERİ dedin Okadar madur olma kızım O gecen senin sevgilindi Birzamanlar yakısıklı ve kibar sevgilin Ama biraz düşün hak veririsin Bugunku SERSERİ senin eserin Arama hayatın cilvesinde bahane Tipim SERSERİdir Gonlum sahane Sil aklından yarattıgın eseri Herseyden ustundur bu gördügün SERSERİ.... |
Nefesini bir an tutup benim nefesime ver nefesini. Yanan tüm ışıklarını söndürüp gülüşlerini ört üzerimize |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer ..ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret ..ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın ..ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. işte budur hayat! İste budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün ..ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çicek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildigi kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir ..ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, SEVDİGİN KADAR SEVİLİRSİN... |
Unuttuğum eski bir hikayesin Bu şehrin arka sokaklarında Bilmiyorum kimin adı var Şimdi dudaklarında |
Bu gün sana, canımı vermek isterdim, Al bu canımı sana veriyorum, al senin olsun. Seversen elinde gülün olsun, Sevmezsen dalında dikenin olsun, Yeter ki seninle olsun, atma da ne olursa olsun |
mum ateşe gönül vermiş ateş mumu eritip tüketsede razıymış çünkü sevdalıymış.hayatını ateşe adayan mumun tek korkusuysa eridiğinde ateşinde sönmesiymiş. |
Simdi yalnızım sigaram ve ben Neler vermezdim seni bir görebilsem Neredesin kiminlesin bilememki sen Yaşıyorum o sevgiyi sensizde olsam ben |
Gözümü açtım seni gördüm Seni sevdim ve bağlandım sana İçimi verdim sana Tüm benliğimi Ve veririm hala Ki bi robot misali Programlanmışım sana Sen vardın ve bide sen Kimse yoktu gözümde Olmuyordu başkalarıyla Sen vardın hep aklımda Gözlerine baksam gözlerindi Ve tutamazdım kimsenin ellerini Kıyamazdım ellerime almaya Senin ellerin gelirdi gözümün önüne Sesler aynı sen Ama bir sen aynı değildin Ve ben bir seni bulamadım Ki hiç kimsede sen değildi Kimsede olamazdı Doldurulamayacak bir yerin vardı kalbimde O kadar derin bir izdi ki bu Kim düşse içine kaybolup gidiyordu Ve ben seni bekledim Tek hekim sendin O izi iyi edecek Ama sende gelmedin Ömür boyu taşıyacağım Bir izle bıraktın beni Eğer olsaydı gidecek bir yerim Bir dakika durmazdım buralarda Giderdim Ama benim gidecek yerim sensin Açmadın kapılarını bana Yeterdi yanımda olman Huzur dolmam için Tek kelime etmesen bile Yeterdi yanımda olman Nefesini hissetmem yanımda Yada bakmam gözlerine sen bakmasan bile Yeterdi bana Unutamıyorum bir türlü seni Unutamıyor işte şu yaralı kalbim Biliyorum belki kaçmam gerek buralardan Sadece alıp sırtıma bir ceket Kimselere görünmeden Kaçıp gitmem gerek Biliyorum aslında hiçbir şeye çare olmayacak Peşimden gölgemden daha yakın takip edecek beni Bırakmayacak yakamı anılar Düşünceler belki de Tek bildiğim bir şey var Bütün düşüncelerimin kesişme noktası sendin Ve gözümü açtım seni gördüm ben İlk sana seni seviyorum dedim yaban gülüm. Ve Seni sevdim Taki gözümü tekrar kapatana kadar. Seveceğim. |
Seyre dalmışım Arzularımla Kötü günlerimiunutmaya İnleyen günlerimi Ne yapıp edip unutmaya Eskiyi değil yenileri hatırlama |
Gözümü açtım seni gördüm
Seni sevdim ve bağlandım sana İçimi verdim sana Tüm benliğimi Ve veririm hala Ki bi robot misali Programlanmışım sana Sen vardın ve bide sen Kimse yoktu gözümde Olmuyordu başkalarıyla Sen vardın hep aklımda Gözlerine baksam gözlerindi Ve tutamazdım kimsenin ellerini Kıyamazdım ellerime almaya Senin ellerin gelirdi gözümün önüne Sesler aynı sen Ama bir sen aynı değildin Ve ben bir seni bulamadım Ki hiç kimsede sen değildi Kimsede olamazdı Doldurulamayacak bir yerin vardı kalbimde O kadar derin bir izdi ki bu Kim düşse içine kaybolup gidiyordu Ve ben seni bekledim Tek hekim sendin O izi iyi edecek Ama sende gelmedin Ömür boyu taşıyacağım Bir izle bıraktın beni Eğer olsaydı gidecek bir yerim Bir dakika durmazdım buralarda Giderdim Ama benim gidecek yerim sensin Açmadın kapılarını bana Yeterdi yanımda olman Huzur dolmam için Tek kelime etmesen bile Yeterdi yanımda olman Nefesini hissetmem yanımda Yada bakmam gözlerine sen bakmasan bile Yeterdi bana Unutamıyorum bir türlü seni Unutamıyor işte şu yaralı kalbim Biliyorum belki kaçmam gerek buralardan Sadece alıp sırtıma bir ceket Kimselere görünmeden Kaçıp gitmem gerek Biliyorum aslında hiçbir şeye çare olmayacak Peşimden gölgemden daha yakın takip edecek beni Bırakmayacak yakamı anılar Düşünceler belki de Tek bildiğim bir şey var Bütün düşüncelerimin kesişme noktası sendin Ve gözümü açtım seni gördüm ben İlk sana seni seviyorum dedim yaban gülüm. Ve Seni sevdim Taki gözümü tekrar kapatana kadar. Seveceğim. |
aşkından ağlasa da gözlerim, senin için yansa da yüreğim, sensiz kalsa da ellerim, yine de seni UNUTMAYACAGIM... dinmese de içim de hasretim, dertlerle geçse de her saatim, kalsa da içim de umutsuz sevgin, yinede seni UNUTMAYACAGIM!!! |
Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli... Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni. Sen, sorgularken beni kafanda Ben, gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza. O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi... Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın. Ah bu sorular... Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin. Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin. Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya. Bense hiç bir şey diyemedim |
Hadi güle güle git. O güzel yüzünüde götür buralardan. Şen olsun gönlün bakma arkana. Çaresiz kalırsan o zaman dön bana. Arar gözlerim seni her yerde. Kalır hatıran bedenimde beynimde. Aldırma sen sitemlerime. Layıksın sen tüm güzelliklere. |
Ben bu aşkın militanıyım; umudun peşinden düştüm yollara bekleme beni fidanım kalbin dayanmaz bendeki sonlara. |
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz
|
Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni.. |
Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber. Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım... "Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni. Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak birada unuttun. Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun. Beyoğlu'nun o güzel sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini. Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni. *******i baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi. Bir daha birlikde çıkamayacağımız Yeniköydeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi. Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun. Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi. Sen giderken bitanem, SENİ BENDE UNUTTUN !!!." |
Dilini kana bulama Susta öldür beni n'olur Gönlünün darağacına Asta öldür beni n'olur, Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur, |
ßak Mavi gecenin dalından bir yıldız kayıyor her yıldız sesini duyduğum anda heycanlandığm titrediğim anları getiriyor aklıma ne büyük sevmişim seni ßazen sebebsz gidişin geliyor aklıma kızıyorum o an hayalinle karşılaşıyorm hayaline bile kıyamadığm sana kızmak mümkünmü neyse güzelm bak bu geceki son yıldızda kaydı artık yine gözümden akan kana bulanmış damlalarla suladım üstünü örten toprağı sen rahat uyu bitanem ben Seni UNUTMADIM |
Unuttuğum eski bir hikayesin Bu şehrin arka sokaklarında Bilmiyorum kimin adı var Şimdi dudaklarında.. |
Sen canımsın. Ama çok uzaklardasın Birgün, Rüzgar olup saçlarına, Yağmur olup yanaklarına, Ve bir kartanesi olup Düşersem avuçlarına, Sana ihtiyacım var Beni bırakma. |
Gözlerinde kaybolduğum yaşarken yok olduğum sen nerdesin. ağlamakla yorulduğum çırpındıkça boğulduğum sen nerdesin. gece gündüz sorduğum aşkınla kavrulduğum sen nerdesin ben burada aynı yerdeyim seni arıyorum ama sen nerdesin. |
Karanlık Geceme
ağlıyor yine gözlerim uzakların kıyısında demir atmış gibi yüreğim yine kederlere görünmezdi benim yüzüm aynada susmazdı asla gözyaşlarım umursamazdım hiçbirşeyi nefesinin sıcaklığında kor alev gibi kagıda son noktayı, dilime son heceyi, elime son yaşı koyar gider ölüm.. bu ıssız yalnızlığımda. ruhuma öfkeyi öğrettim bakışlarıma seni ezberlettim bir deli rüzgar gibi yine ağlamalarım çığlıklarla şekilli, umutlarıyla yıkılmış yine bir gece bugün düşlerimde artık dua etmeyide unuttum ben düşlerde görmüyorum rüyalarımda bu özlemeler bir isyansa isyanların en büyüğünü haykırıyorum.. karanlık geceye ve arkasından gelen sessizliğe işte şimdi hıçkırarak ağlıyorum... dönülmez yoldayım belkide yaa gel kurtar beni bu yalnızlığımdan yada sende gel ıssız karanlık geceme.. |
bır hayal kuralım bugun senınle
ıcerısınde kucuk oyunların oldugu gozlerımızde anıların canlanabılecegı kucuk bır oyun sadece asklarımızdan sewgılerımızden bahsedebılecegımız onları anlatırken aglayabılecegımız kucuk bır oyun sadece bır hayal kuralım bugun senınle ıcerısınde dualarımızın oldugu umutlarımızı haykırabılecegımız kucuk bır oyun sadece bır dılek tutalım bugun senınle ıcerısınde senınle benım oldugum sewgımızın daglarda yankılandıgı kucuk bır oyun sadece bugun tek bır ruh olalım senınle ozgurlugu gozlerımızde hıssederken dıllerımızden dokulen... sewgı sozcuklerı olalım. ben belkıde bu oyunu hergun oynadım senınle sen bu oyunun varlıgından bile habersızken ben cok ama cok agladım karanlık gecemde işte bugun bu oyunu yenıden oynuyorum yenıden gozyasları dokuyorum sessizliğime ve yine seni özlüyorum sensizliğimde... |
karanlıklar kaplamasın bugun gokyuzunu
anıların, umıtlerın ruzgarları bıtmesın ruhlarımızda vazgecmek bu kadar zor ıken gozyasları esır almasın bedenlerımızı ruhlarımıza hakım olmasın karanlıklar kaybolmasın anılarımız... üşümesin aşklarımız, hasretin soguk fısıltısında ölümler kucaklamasın sewgimizi herşey bana yine seni hatırlatır acılı şarkılarımda gozyaslarım yıne bır çağlayan olur hasretınde ve ellerım tanrıya yakarırcasına kalkar gokyuzune ne olur geri dön.... |
sende unut benı herkesın yaptıgı gıbı
herseyı oluruna bırakarak unut yaşlı gozlerımı, kırık hayallerımı.. sende unut benım yaralı kalbımı sana duydugum bu buyuk sevgiyi ben zaten anlatamadım sana hissettıremedım sewgımı buyuzden degılmıdır bu aglayıslarım bu yakarıslarım... bu yuzden degılmıdır umutsuz bekleyıslerım yarınlara olan umutsuzlugum hıckırıklar ıcındekı dualarım... bu yuzden degılmıdır ölümü bukadar bekleyişim |
kalbım nıye oyuncak kaldı ellerınde
hayallerıne bu kadar uzakken gozlerınde sewgıye bukadar acken nıe oyuncak gıbı kaldım ellerınde kelepceler vurdum hep yuregımın zındanlarında gozyaslarıma zamanı gelır bır gun kurtarırsın benı die kalbımın kıyısına yazdım isminin bas harflerını yanına hayallerı adadım gozyaslarım ıle sekıllendırdım gunesımı uzerınde opucuklerımden gokkusakları olusturdum gozlerındekı mutluluga ek olsun dıe kolay degılkı bu son yavas yavas yaklasırken bunları kalbımın zındanlarından atıp gıtmek kolay degıl kı zaman gelınce hersey nafıle, hersey bos, hersey yalan gozyasları caresız, ellerım umutsuz sewgım donuk, hayallerım bır zından tek anlamım kaldı artık kucuk kalbımde sevgıne dair askının yelkenlerıne verebılecegım son bır ruzgarım kaldı ve son bır nefesım kaldı bu dunyada senın ıcın harcıyabılecegım ve olurken soylıyebılecegım son bır cumlem kaldı..... seni seviyorum ölümlü kaderim. |
Ölüm Kokusu..
ölüm kokusu ile bezenmiş bugun bahcem çiçeklerim solmus, hayallerim bitmiş yarınlarıma olan umutlarım ise terk etmiş beni ölüm kokusu ile bezenmiş bugun odam ışıklar kapanmış, karanlık cirit atar olmuş yalnızlıgımda ölüm kokusu ile bezenmiş bugun bedenim ellerim sensizliginle üşümüş aşkım senin gidişinle kırılmış. konuşamaz olmuş dilim, tutamaz olmuş ellerim, aglayamaz olmuş gözlerim.. ölüm kokusu ile bezenmiş bugun mezarım yanımdakı boş odaya getırmısler seni gozlerini kapatmıs üzerine beyaz bir bez sarmıslar ölüm kokusu ile yatırmıslar seni benim yanıma hayatta yetmedıgı gibi mezarımızda bile ayrı koymuslar ellerimizi araya tahtalardan setler cekerken gözlerini gözlerimden, kalbimi kalbinden ayırmıslar. acımadan da yazmıslar son satırlarımızı "Ruhlarına El - Fatiha" diye. |
ışıklar kapanmış, karanlık cirit atar olmuş yalnızlıgımda
ölüm kokusu ile bezenmiş bugun bedenim ellerim sensizliginle üşümüş aşkım senin gidişinle kırılmış. konuşamaz olmuş dilim, tutamaz olmuş ellerim, aglayamaz olmuş gözlerim.. |
Eylüldür şimdi benim bütün umutlarım
Rengi sarı, boynu bükük, acısı büyük Ağustostur senin en çocuksu yanın Yeşermiştir ellerin, ayakların, düşlerin, rüyaların... bir tren garındayım yakından sevgilimin yüzü,uzaktan hiç tanımadığım bir tütün yakmalı şimdi trenin dumanına karıştırmalı dumanını gerçekler dövmüş dün gece yalanlarımı atmışlar kör bir karanlığa şimdi bu trenler kimi getirir benden kimi götürür kaçıncı perona koşmalıyım yada kaçıncı perona ellerimi sallamalıyım. Ne yapsam bu şiir sağır kalır Ne yapsam kör,ne yapsam eksik Ne yapsam karanlık,ne yapsam Bu şiir senin gibi kalır... |
Ağlıyorum ahu gözlüm ağlıyorum....
sensiz geçen her gecemde gözyaşlarımı içiyorum her sabah kahvaltısında ekmeğime sensizliği sürüyorum Ağlıyorum ahu gözlüm ağlıyorum... Acizliğimi gösteriyor her damlam Ama inan ki korkmuyorum ağlamaktan çünkü hiç bir zaman korkmadım SENİ SEVMEKTEN... Ağlıyorum ahu gözlüm ağlıyorum... Bir yamaçta akşamın kızıllığını seyreder gibi.. Her uçurum kenarında Gözyaşlarımla boğulan varmış gibi.... Ağlıyorum ahu gözlüm ağlıyorum... Ağladıkça anlıyorum seni daha çok sevdiğimi.. ve inan bana kaldıramıyorum sensizliği... Bana sevmedim diyişini ASLA UNUTAMIYORUM... ve birdaha birdaha ağlıyorum.. gözyaşlarımı kana kana içiyorum.... ismail köprü.-----21.05.2007 tüm hakkı saklıdır(c) Karşılıksız SEVEN herkese gelsin... |
Klasik bir aşk şiiri yazmıyorum sana
Mektubunda kurumuş bir gül saklı Aylarca beynimde dolaşanları döktüğüm Üzerinde ne kan lekesi ne de bir parfüm kokusu olan En sonunda şarkımızın sözleri yazmayan Ve sana seni seviyorum demeyen bir şiir Sana yazdığım şiirde sadece ben varım Sana olan aşkım ama sadece aşkım Kalemin kağıda bıraktığı mürekkepten Mürekkebin yazdığı birkaç saçma paragraftan Hatta gözlerimin gördüğünden bile daha fazla birşey Görünmeyen ama akla sığmayan Belki kalbinin derinkilerinde her zaman kalabilecek Ama sen ve benden başka kimse için bir anlam ifade etmeyen Belki senin bile anlayamayacağın birşey.... Sana sadece 2 satır anlamsız nota yazıyorum, Çünkü senle tanıştığımdan beri mırıldandığım, Ama daha önceden hiç duymadığım Mırıldandıkçada seni hatırlayacağım 2 satır nota Sana belki çok karışık gelebilir ama Sana karşı ne hissettiğimi belki anlatabilr Analayamasanda haklısın Çünkü sen ilham pınarısın Nerden geldiği bilinmeyen ama geldiğinde çok büyük bir haz Gittiğinde ölümü getiren...... |
YANLIZLIK
bir insan olsun dünyada doğuştan adı yanlızlık olsun bir umut olsun aşkında içinde yanlızlık olsun... bir aşık olsun dünyada bu aşık yanlızlık olsun bir sevgi olsun dünyada herkesin bileceği bir yanlızlıkla olsun... bir sevgi olsun dünyada yanlızlıkla boğuşabilenden olsun bir sevgi olsun aşıkta yanlızlığı derbeden olsun... |
Bu sevda,
Uzaklardan... Yanı başından, Güzel kızın saçlarının... Uzak mı? Yakın mı? Gönül tanır mı? Mesafeleri... Bu gece gel, Gönül mesafesine... Boğaza gidelim, Bir bardak çay belki, Kandırır zamanı... Rüzgara ver kendini, Seni getirsin... Mesafa yok, Bu sevda sözlüğünde... |
Dostum okuduğum son iki şiirinde biri cehennemliksin'di diğerinin ismini hatırlamıyorum.mavideniz dizelerinden biraz uzaktı bana göre.
Ama bu şiirde kendine gelmişsin kanımca.. Bu tabiki benim görüşüm. Bu gece gel, Gönül mesafesine... Boğaza gidelim, Bir bardak çay belki, Kandırır zamanı... |
Kayıp Şiir
kayıp bir şiire içli bir uyak olabilirdin sesin olsaydı kayıp bir şiirin de olmayabilirdi onu biri bulsaydı biliyorum karışık tüm çekmecelerin çekip gitmeye meyilin yalnızca bir kelime oyunu boşalt çekmecelerini bozdur hüzünlerini, ebe sensin anla gözlerin kapalı. biliyorum tüm döndüğün kapılardan kovan sensin kendini yamalı sevdalar yetmez senin güzüne gökyüzü sen değilsin, ay da onun şavkı da ayağının altında hışır hışır sen varsın bir kere yürüdüğünde farkına varacaksın biliyorum hüzünlü şarkılar hep sana düşüyor bundan sonraki şarkı benim olsun dediğin anda olsun şarkılar düşsün cemrene yağmur damlaları gölgene bilemezsin kim ne der, kim neyi susar bilemezsin belki de bilmek istemezsin kim sana neyi der, kim sana neyi kusar bildiğim bir tek şey var en az bir kayıp şiir var (yarısı sana düşer) gittiğin her yere kendini götüreceksin kaçtıkça hızlanacak arkandaki ayak sesleri gün gelecek ürpermeyi bile unutacaksın karanlıktan iyidir bırak yalnızlığın gecende mum gibi yansın biliyorum hep kendine düşüyor kendince bir yakarış hep sana denk geliyor ağustosta karakış yankısı yok hüznünün yüzün kaybolurken aynalarda tutmak için bir el yok ağlamaya bir omuz ama sen kendi elini tutmalı kendi omzunda ağlamalısın biliyorum biliyorum desem de inanma bana aslında hiç bilmiyorum hüzün tutuyor beni kendimi sınıyorum biliyorum hiçbir şey yok diyorsun ne tek bir o ne tek bir ben, ne de ikinci yalnız şahıs zamansızlık kipinde kendimizi çekiyoruz: ben var mıyım sen var mısın o var mı var inan ki var en azından artık kayıp bir şiirin var |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.