www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Karışık Fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82487)

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:08 PM

Bir jokey, yarışta birinci olacağına çok iddaalıymış. Yarışın sonunda, sonuncu olarak çıkmış. Arkadaşları sormuş.
- " Ne oldu, birinci gelecektin hani? "
Bunun üzerine jokey.
- " Ne yapayım efenim, bu at o kadar kibar ki tüm engellerde durup önce benim geçmemi istiyor. "

SERVET
Meşhur bir filozofa “Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?” diye sorulduğunda “Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan”demiş.

Bir gün adamın biri elma almak için pazara gitmiş ve elmacı görmüş elmacı:
-Alma alma diye barıyormuş.Adamda gidip almış.Akşama birtane yerken çuruk gelmiş sabah olunca elmacıya gitmiş.Ve adam:
-Bu elmalar çürük çıktı demiş.Adam da:
-Ben sana demedim mi alma diye.

polis adama sorar:

adama yanlışlıklamı vurdun?

-hayır sopayla.

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:09 PM

Bir gün Ali Dayı diye bir adamköyüne gitmiş ve yiyecek yemek için bir ev arıyormuş.Aklına fatey bacı gelmiş.Fatey bacıya tam yaklaşmış bir de ne görsün!Bu Fatey bacı bir yandan kazanı karıştırıyor bir yandan da sarımsakları çiğneyip içine tükürüyor.Ali dayı biraz şakacı olduğundan:
-Ya Fatey bacı sen ne hamaratsın.Bir yandan onu karıştırıyon , bir yandan da o sarımsakları çiğneyim atıyon be...
-Ben öyleyim.Sizin avratlar nasıl yapıyor?
-Bizimkiler ilk önce yutuyor,sonra osuruyor.

Birgün adam evde otururken telefon çalar ve arayan kişi şöyle der:
-üç yıl üç ay üç hafta üç gün sonra oradayım.
Adam birisinin kendine şaka yaptığını düşünür ve aldırmaz.3 yıl sonra birgün tekrar telefon çalar ve arayan kişi şöyle der :
-üç ay üç hafta üç gün sonra ordayım.
Adam biraz telaşlanır ama yine bu olayı pek takmaz.3 ay sonra tekrar telefon çalar ve arayan kişi:
-üç hafta üç gün sonra ordayım.der
Adam iyice telaşlanır ve 3 hafta sonra tekrar telefon çalar bu defa adam telefonu korkarak açar telefondaki kişi şöyle der:
-üç gün sonra oradayım.
adam iyice korkmuştur. Aradan üç gün geçer ve bu defa kapı çalar.Adam korka korka kapıyı açar ve kapıdaki kişi şöyle der:
-afedersiniz acaba tuvalet kağıdınız var mıydı?

bir gün bir adam kendisini döven kişinin evine sinirli bi şekilde gitmiş.Kapıyı karısı açmış.Ama kendisini döven kişi evde yokmuş.Adam da üzgün bi şekilde giderken sinirinden kapıya eşşşek yazıp gitmiş.Ertesi gün kapıya eşşek yazan adama telefon gelmiş.Telefondaki kendisini döven adammış ve şöyle demiş:geçen gün bize gelmişsin kapıya attığın imzadan anladım

adam iyice yaşlanmış ve hasta düşmüştür.arkadaşları ziyarete gelir.adam:yaşlılık çok kötü çokkkkk,der.beni ne oğlan dinler,ne kız ,ne karı...az sonra gelin misafirlere çay getirir.tam çıkacağı zaman gelin *surur.adam çıkarken ne diyim dostlar bu da bele der.

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:10 PM

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:10 PM

bir gün çocukları öğretmenleri sınav yapıcakmış çocuklar acayip çalışmışlar sınav günü gelmiş sınıfa giren çocuklar şaşkın şaşkın öğretmene akmış çünkü sıraların üzerinde ne kalem ne kağıt varmış sadece sıra sıra mikroskoplar varmış öğretmenleri kısaca şu sözleri söylemiş
-çocuklar her mikroskopun camında bi böcek bacağı var bu bacaklardan böceği tanıyacaksınız demiş,.
çocuklar itiraz etmiş ama fayda etmemiş çocuklar kan ter içiinde kalmış bi çocuk dayanamıyıp kapıyı vurup çıkmış öğretmen arkadan bağırmış,
-kimsin ulan sen kimsinde kapıyı vurup çıkıyorsun...
hafifçe kapı aralanmış ve aradan bir bacak uzanmış ....
-tanısana lan kim olduğumu hadi tanısana...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:39 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.