![]() |
Zeycan Olurmusun?
Senden önce ZEYCAN vardı Aşkı ondan öğrenmiştim Bana ZEYCAN olurmusun? Sana aşkı öğreteyim... (25.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Zor Yazdığım Şiirimsin
Kimselere benzetmedim Dünyalara değişmedim Yüreğime yerleştirdim Zor yazdığım şiirimsin Şekillere sokamadım Resimlere çizemedim Öykülere yazamadım Zor yazdığım şiirimsin Güzel desem gücenirsin Çirkin desem darılırsın Sözler seni anlatmıyor Zor yazdığım şiirimsin Sol gözümden kıskandığım ÜZERİNE TİTREDİĞİM Anlatılmaz güzelliksin Zor yazdığım şiirimsin Dünyadaki CENNETİMSİN Mavi,yeşil,pembe dünyam Sen le yaşam kolay amma Zor yazdığım şiirimsin Kalıplara sığmıyorsun Yüreğime kazınmışsın Kalem seni nasıl yazsın Zor yazdığım şiirimsin (....Eşime...) (03.08.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Zordur ŞAİR olmak
Kem gözlerce takiptesin Boldur seni çekemeyen Zor gününde tekmelerler Zordur ŞAİR olmak zordur Kent ten kente gezeceksin Şölenlere gideceksin Gönüllere gireceksin Zordur ŞAİR olmak zordur Gazeteye yazacaksın Dergilere yazacaksın İnternet te yazacaksın Zordur ŞAİR olmak zordur Hep sevecen olacaksın Karayı ak yapacaksın Karşılıksız seveceksin Zordur ŞAİR olmak zordur (17.01.2007) Şahin Ertürk |
Zühre Gibi Seviyorsan
ZÜHRE gibi seviyorsan Benim gibi özlediysen Aşka açlık çekiyorsan Bekle Birsen,geliyorum (30.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Zührem Olurmusun?
Göster bana gül yüzünü Dağıt gönlümdeki hüznü Bu sonbahar son güz günü Benim Zührem olurmusun? Aşklar beni arar bulur Yüreğimde aşklar büyür Benden sana büyük onur Benim Zührem olurmusun? Kalbe geldi eski neşem Aşk için yok fazla sürem Meçhule kalkmadan Tren Benim Zührem olurmusun? (07.09.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Zümrüt Gözlüm
Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Karaları giydi yaşam Herşey sana yas tutuyor Hiç dinmiyor gözyaşlarım Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Bir daha hiç uğramadım Yanından bile geçmedim Aşk,mutluluk sokağına Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Kırmızı panjurlu evin Düşünü bile kurmadım Düşler bile yarım kaldı Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Unutmadım gözlerini Unutmadım sözlerini Terketmedi sevdan beni Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Azalmadı sana sevgim Bitmedi hiç sana saygım CİLLOP gibi anılarım Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Meyhanelere düşürmedim Ona,buna anlatmadım Aşkımızı kirletmedim Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Çocukların dilindeyim Deli adam olup çıktım Mezarının başındayım Sen gittin ya Zümrüt gözlüm Yaşam dahil herşey durdu Durdu Zümrüt gözlüm durdu Sensiz herşey durdu,durdu...? (04.06.2005) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.