![]() |
Tahlil
Temel bir gün hastaneye gitmiş. Oturan bir adam ağlıyomuş. Temel: "Niye ağlıyosun hemşerim" diye sormuş. Adam: "Kan tahlili oldum parmağımın ucunu kestiler" demiş. Bu sefer bizimki daha çok ağlamaya başlamış. Adam sen niye ağlıyosun demiş. Temel: "Ben İDRAR TAHLİLİ olmaya geldim de..." |
Bayram
Sabah kahvaltısında kadin eşine "Emininm sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" der. "Tabi ki hatırlıyorum hayatım" diyen adam dışarı çıkar. Öğleye doğru evin kapısı çalınır. Çiçekçi çocuk, harika bir kırmızı gül bukaeti getirmiştir. Bir süre sonra kapı tekrar çalınır. Bu defa gelen, köşedeki pastanenin çırağıdır. O da kocaman bir çikolata kutusunu bırakıp gider. Öğleden sonra gelen bir kutudan da olağanüstü güzellikte bir elbise çıkar. Kadın kocasının dönmesini zor bekler ve daha kapıda boynuna sarılır ve de ekler: -Önce çiçekler, sonra çikolata ve en son da mükemmel elbise. Bu, hayatıdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı... |
Temel
Yargıç, otomobil çalmak suçundan sanık olarak karşısına getirilen Temel'esordu: - Otomobil çalmışsın, bunu neden yaptın söyler misin? - Sahibi yok sanmiştum... - Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın? - Mezarluğun önine parketmiştu da... |
Sütçünün
Bir gün ögretmen sinifa sormus: -"Biz hangi hayvanlarin sütünü içiyoruz? Herkes keçi, koyun, inek demis. Sira küçük zeynep'e gelmis: -"Biz sütçünün sütünü içiyoruz ögretmenim" demis. |
Microsoft
Gençliginde "büyük" bir yazar olmak isteyen bir adam vardi.Ona "büyük" kelimesinin tanimi soruldugunda -"Dünyanin heryerinde okunacak ve okuyan insanlarin gerçek heyecanlar duyacaklari, çiglik atip,aglayacaklari, feryat edecekleri, aci içinde inleyecekleri,gözlerinin dönüp, öfke duyacaklari seyler yazmak istiyorum" demisti. Simdi Microsoft Hata Mesajlarini yaziyor.. |
Baba
Temel genc yasta evlenir, karisi ile bir cocugunu birakarak gurbete cikar.On-onbes sene dolastiktan sonra, "Hele bir silaya varayim!" der.Evine geldigi zaman karisi ile birlikte uc cocuk bulur. En kucugu onundeki kaptan yogurt yiyor yabanci yabanci bakmaktadir. Temel sorar, "Yahu karucugum. Bunlar da kim?" Karisi, "Su buyugu ilk cocugun degil mi?Ne cabuk unuttun!" "Ya oteki?" "O da ana rahminde idi, sen gittikten sonra dogdu." "Ya digeri?" "Canim, zaten onun da sana baba dedigi yok ki, oturmus yogurdunu yiyor!""" |
Pisi pisine
Temel, oğlu Temelcik ile mezarlığa gitmiş... Temelcik, mezar taşlarını okumaya çalışıyormuş. - Paba, pu çimun mezarı? - Pu Sefer'in. Pi furdi, furuldi. - Ha pu çimun? - Tursun'un, içi furdi, furuldi. - Ha pu? - Pu Cemal'in. Pisi pisine yatayi. Eceliyle oldi. |
Taciz
Temel arkadaşlarıyla mahkemede.Hakim: -Bu bayanın üstünde cinsel taciz yarışması yapmışsınız. -İsteyerek olmadi hakim pey,arkadaşların israri üzerine yarismaya katuldum. |
Tahlil
Adamin biri tahlili için bir laboratuara gitmis ve -"Efendim ben bu konulara çok titizim,lütfen tahlilde bir yanlislik olmasin" demis.Yetkili ise -"Aman efendim bizim makinemiz son teknoloji ürünüdür,kesinlikle hiçbir hata olmaz" diyerek makineyi uzun bir süre övünce bizimki sinirlenmis ve -"Hadi bunu bulsun da göriyim" diyerek haniminin idrarini, kizinin idrarini ve de arabasinin motor yagini karistirarak tahlile vermis.Tahlil sonucunu ise yetkili açiklamis: -"Karinizin durumu iyi, kiziniz hamile, arabanizin ise yaginin degistirilmesi gerekiyor" |
Bu telefon kimindi?
Sauna'ya giden bir grup genc erkek, soguk havuzda dinlenirlerken bir cep telefonu calar. Bir adam telefonu acar. Ortam cok gurultuludur; telefonun obur ucundaki kadin sesini zorlukla duyar. - Sevgilim. Meltem'le disardayim. Biraz once cok guzel bir kurk gordum. 400 milyon liracik. Senin kredi kartindan alabilir miyim? N'oooolur, alabilir miyiiiiimmmm? - Tabi canim. Al. - Ah sevgilimmmm! Cok sekersin. Biseycik daha var ama kizmayacaksin, degil mi? - Hayir, kizmam... - Buraya gelmeden once Akmerkez'deydik. De Beers'de bir tane tek tas pirlanta yuzuk gordum. Cok guzeldi sevgilim. Butun arkadaslarimda var. Senin kredili kart hesabindan alabilir miyim? 650 milyon liracik. Gelecek ay ikramiye alacaksin. O zaman odersin. N'ooooluuurrrr. Alabilirmiyim?" - Peki, al canim. - Sevgilim benim. Bi tanem. Cok sekersin. Bu aksam sana harika bir gece yasatacagim. Caniiiim, bi sey daha var. Ama kizarsin diye korkuyorum... - Kizmam, soyle bakiyim. - Son kazadan sonra arabamdan iyice sogudum. Galeride bi tane Peugeot 206 gordum sevgilim. Cok guzeldiiii... 9 milyara birakacak. Senin adina bankadan bi kredi actirsak diyorum sevgilim. Nuran'in kardesi bankada sube muduru... Kefil-belge-imza falan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapicak islemleri. N'ooolurrrr sevgilim, seni cok seviyorum.... - Peki, peki. Tamam. Olur. Al bakalim. - Tatli sevgilim benim. Canim sevgilim. Seni coook seviyorum. Hadi by, aksama gorusuruz. Genc adam telefonu kapatir ve arkadaslarina sorar: - Bu telefon kimindi yahu?... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.