![]() |
*******in yıldızlarıyla başladı her arzum,
gün içinde uzaklaşan benliğim gibi arar oldum her yerde seni. ve ıslak yüreğimin mazur bir haykırışıydı sende kalan sevgi, kinle yoğrulan yaşama yeni güzellikler vaad etmiştin gecenin umut dolu yıldızlarında, ve sen olup sen paylaşıyordum her her gökyüzündeki sohbeti , anlat bana gök yüzü bana sevdiklerimi anlat, uzun mundur ki okadar uzaktan sevip sevdalanmak, ağır mıdır cefası bilirmisn gökyüzü bana sevdiğimi anlat. ve ıslak çiğtaneleri gibi |
Yine yoksun dedem.
Sensiz geçen bir yıl daha, Senin olmadığın bir gün daha. Hep ağıtlar söylendi bu günde, Kuran'lar okundu Gene gözyaşı döküldü, Yine acı hissedildi yüreğimizde. Kim bilir ne zaman Diner bu acı? Kim bilir ne zaman söner Bu yüreğimizdeki yangın? Belki de hiç dede! Bizi bırakıp gittiğin günü Dün gibi hatırlıyorum. Zaten hiç aklımdan çıkmıyorsun ki... Sevgim hiç eksilmiyor ki... Günden güne çoğalıyor, Özlemim hiç azalmıyor ki... Gün geçtikçe, Yıllar bittikçe, |
Bir çocuğun;
karanlıkta umut ışığı Aradığı gibi, Kalbimin sessiz köşelerinde, Mezarının başında, Ölümün sessizliği içinde Seni arıyorum dede! Ah be dedem... Bu kadar uzun zaman Çekip gidilir mi? Bu kadar çok Özletir mi bir insan kendisini? Kim bilir nerelerde, Hangi diyarlardasın? Hangi küçük çocukları Seviyorsun benim yerime? Babamsın, canımsın... Boynumun borcudur seni özlemek, Boynumun borcudur seni anmak! Kalbimin en üst köşesindesin, O üst köşeyi Sevgi çiçekleriyl |
Karlar yağdı üzerime, tipi misali
Buz tuttum,kımıldamaz oldum,dondum Baharı bekledim zamanla soldum Kalkmaz oldu karlar üzerimden Kardelenleri bekledim,açmaz oldular Umutlarıma kokular saçmaz oldular Küstün mü kardelenim? Güneş ısıtmadı mı seni? Benim gibi darda mısın? Yoksa sen de çıkmazda mısın? Hayat küsmeye değmez be kardelenim Kimse seni senin gibi bilmez be kardelenim Beklediğin gözyaşın silmez be kardelenim Ne olursun sıyrıl arasından karların İnadına aç ta tepesinde dağları |
Yalnızlığımın sefasındayım
Ne kulaklarımı tırmalayan gürültü Ne ihanetin yakan hüznü Ne üzüyor beni hatıralar Ne kahrediyor anılar Ne korkutuyor yarınlar Ne de kanıyor derin yaralar Yalnızlığımın sefasındayım Elimde dolu bir kadeh Parmaklarımda lüksün adı Malbora sigarası. Televizyon son ses açılmış Gümbür gümbür müzik Yalnızlığımın sefasındayım Bana kırılıp da giden Bir ahlaksız için terk edip yiten Bir sevdiğim bile yok Yalnızlığımın sefasındayım Gecenin karanlığında Ümitler |
gülümsediğin karelerde olmamak ne acı
ve gülümsediğin hayatın sayfalarında sen giderken ben camdan bakıyorum buz tutmuş camdan yine umutlu yine güleryüzlüsün sen dönerken kapıda karşılıyorum yine aynı umut aynı sevinç olmadığın zamanlar özlüyorum olduğun zamanlarda nedeni yoktur bunun nedensizdir bu nedensiz bir özlem güneş gibi güler yüzün tenhada coşturduğun sevinç daldığın zaman düşündüklerin belki bunlardır belki hepsi belki hiç biri korkuyorum sana alışmaktan |
gözlerinde cenneti gürdüm
sen cehheneme çevirdin yüreğinde umudu gürdüm sen umutsuzluk eyledin sende özgürlüğü gürdüm sen darağacına yolladın bakışlarında sevgiyi gürdüm sen ihaneti sevdin elimi uzatım kolumu kopardın gözlerine baktım güzlerimde güzyaşı gürdüm sana göre aşk yoktu olamazdı da belki de gerçekten yoktu hayır sevgili vardı aşk gürdüğüm cennet hissetiğim umut adı sen koyduğum özgürlük kavuşamadığım sevgi anlıyamadığın gözyaşım |
kaldırımlarda yolunu beklemek
gözlerimi tavana dikip adını sayıklamak deniz kenarına oturup ismini kumsala kazımak dahası adını yüreğime işlemek suçmuydu *******i şaşkın ve umutsuz bir çoçuk gibi sokağa fırlayıp caddelerde dolanıp seni aramak korkak ve yaralı bir asker gibi evin en ücra köşesine çekilip usul usul ağlamak gecenin sabahı çağırdığı saatlerde başımı yastığa koyup bütün imkansızlara inat seni düşünmek sonra yatağımdan fırlayıp yumruğumu duvarlara çarpıp umudu olm |
Nasıl neden nerden girdin hayatıma.
Aşka gülen geçip bir adama. Bu aşkı yaşattın ya. Seni seviyorum zümrüt gözlü prensesim. Belki çok acıdı canım ağrıdı kalbim. Aktı gözümden yaşlar yandı ciğerim. Terk edilmekmiş meğer benim de kaderim. Seni Seviyorum zümrüt gözlü prensesim. Her an yeniden âşık oldum sevginle yoğruldum. Hep söylerdim hatırlasana. Seni kaybetmekten çok korkuyordum. Kaybettim işte seni Kendimi kaybettim şimdi garip bir mecnun'um. Seni özlüyorum zümrüt gözlü prense |
Halime bakıp da mücrimim sanma,
Karşında ayağım ,elim dolanır. Ahraz da değilim,dilbazım amma, Seni gördüğüm an dilim dolanır. Biricik servetim resmin masamda, Tek zevkim de sensin,tekmil tasam da, Ben sana gelmeye uğraşmasam da, Kördüğüm olası yolum dolaşır. Hele bir derdim hepsinden yaman, Aman sen işitme, sen duyma aman! Kolunda birini gördüğüm zaman, Kalbimde kan değil,zulüm dolanır. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.