![]() |
Şu senin bulutsu sesin var ya
Uçtan uça tersyüz ediyor geceyi Yataklar var konuşmak için Öpüşmek için telefon kulübeleri Güneşler var, yıldızlar, samanyolları, Karpuzlar gümbür gümbür kapılarda. Tanrılar sofrası amma karanlık Yiyemem tek lokma orda. Şu senin tutkulu sesin var ya: Ortak güzellik artık yara izi. Tutar ellerinden kaldırırsın Adı kötüye çıkmış tüm sözcükleri Yeni törenler gerek bize Yeni törenler - kimi zaman en eski. Dert etme, bütün dilleri içerir |
Ne zaman baksam sana
Binbir acıyla doluyorum. Her bakışta daha bir güzelsin Yeniden, yeniden aşık oluyorum. Uykusuz *******de sen Aşk dolu bu hecelerde sen Çözülmez bilmecelerde sen Çaresiz bir aşka düştüm ben. Bu gece uyku haram bana Senden kalan gönül yaram bana Daha nasıl anlatayım anlasana Her şey bir yana aşığım sana... |
Kahrolayım ne yapabilirim
Seni seviyorum Gittin Dönmedin, gittin de kaldın. Bir gün bir mektup yaz da Yüreğimi gönder bana Sevgisi kalsın sende. Hapishane duvarlarında şimdi kara bir yazı Okunmayı bekliyor. Anlamaz hiç kimse Ama herkesin gözü takılır Takılırda kalır. Oku işte O, benim senle Kahrolayım… Seviyorum işte |
Hafİf Bİr Meltem UÇurunca SaÇlarimi
GÖkyÜzÜne Bakiyorum GÜlÜmsÜyorum....... Sonra HafİfÇe GÜneŞe Uzatiyorum Ellerİmİ Bİr Sicaklik Yayiliyor VÜcuduma Fisildiyorum..... HoŞgeldİn IŞiĞima.. Kuzumuz Ankara |
Fatih'in torunları diyorlar bize
Bilmiyorsan bildirmeye hazırız İzmir'den sürmüştük sizi denize Ege adalarından da sürmeye hazırız Cepheden savaştan dönmeyiz geri Eli silah tutan kalsa bir eri Aslan gibi kükrer TÜRKÜN askeri Limni adasını da almaya hazırız Ordu şahlanırsa tutmak zor olur Sığmaz cephelere her yer dar olur Biz Türklere taviz vermek ar olur Tacizler cevaba hemen hazırız Ne ise bozulmaz yazılan yazı Kimi şehit olur kimisi gazi Limni adasında bayram namazı Tekbir |
bir gün olur sende gidersin ama unutma sen gittigin anda hersey
bitmiştir. unutma kalan degil giden unutulmustur .sen giderken arkanda yarılı bir kalp bıraktın .ve bu kal p sensiz asla yasayamaz |
Ölsem sevdigim sana doymadan.
Bir mezar kazdır. Sakın hiç aglamadan. Tabutun rengini isterim kara. Örnek olsun sevipte ayrılanlara. Olurda birgün yolun düşerse. Otları sararmış bir mezar ara. Dök göz yaşlarını o mezar taşına. Orada bir ölü var. Seviyo seni hala canneti halada. |
sevdiğinkadar ömrün
gülebildiğin kadar mutlusun üzülme biliki ağladağın kadar güleceksin sakın bitti sanma herşeyi sevdiğin kadarsevileceksingüneşin doğduğukadar doğarsın ve herşeyiöğrendiğin kadarbilirsin bunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin. |
Uyandim Bİrden Senİnle Gece ÜÇÜ BulmamiŞ Bİr Bulut Durdu GÖzÜmde
Hasrte Bİze UymamiŞ ... Kalp Kalbe KarŞi Derler Sende ÜzÜldÜnmÜ Ayb İle Çeker Gİder Geceyİ DÜŞÜndÜnmÜ Yalnizlik Bende Sakli Çikmaz Bİr An DiŞari Elİmde Bİr FotoĞraf O Şİmdİ Burda Olmali Kalp Kalbe KarŞi Derler Sende ÜzÜldÜnmÜ Ayb İle Çeker Gİder Benİ HİÇ DÜŞÜndÜnmÜ....aŞik |
bir ilk bahar akşamı beni aglatan yıkan acı
geriye dönmek istedim dönemedim içime atttım hüzün dolu sözleri söyleyemedim deli gibi sevdimi daglar taşlar deryalar anladı sen anlayamadın gülen yüzümü soldurdun seven kalbimi zincirledin YİNEDE SÖYLÜYEMEDİM DELİ GİBİ SEVDİGİMİ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.