![]() |
Zaman çok geçmeden
Unutursun dediler Söner yüreğinde bu yangın Aramaz gözlerin köşe başlarında Anılar senden Sen de anılardan uzak Bir daha sevmek mi? Bu artık sana yasak diyen Falcılar da yalan söyledi Uğramak yok bir daha semtine Hep uzak kalacağız senden Üzülmeyecek yüreğin Titremeyecek ellerin Ve en önemlisi Bir daha ağlamayacak gözlerin diyen Anılar da yalan söyledi Susacağız senin olduğun her yerde Her şey kör, sağır, dilsiz… Bir damla rüzgâr esmeyecek |
Derdini anlatacak bir dost bulamamışsan
Yapayalnız kalmışsan dünyada Ve çaresizsen çareler içinde Güldürmüyorsa kader yüzünü Islanmışsa yüreğin bulut misali İnadına hüzünlü şiirler çıkartıyorsa karşına felek Her şey tersin akıyorsa Tutma gözlerini Ağlamak da güzeldir İçinden haykırmak geliyorsa Denizlere Dağlara Ağaçlara Ve sonra insanlara Durma Haykır avazın çıktığı kadar Söndür yüreğindeki ateşi İsyan et çektiklerine Sonra uzaklaş Kaç yılanlardan ve çıyanlardan Anı |
Yaşım on beş
Bir güzelin aşkı içimde Ben yandım o da yaktı Sandım ki bu aşk hep bende kalacaktı Yaşım yirmi beş Kalbim güzellerle dolu Her yol aşka gider Her kapı aşk ile açılır Mevsim sevda mevsimi Zaman hep benden yana... Yaşım otuz beş Coştukça coşuyorum Aşk üstüne aşk yaşıyorum Yaşım kırk beş Aşığım ve hala çok dincim Kırk beşinde olsam da Anladım ki daha çok gencim Yaşım elli beş Yok öyle pes etmek Daha ne yaşamışım ki Önümde çok uzun yıllar Aşka giden bu yo |
Ne güzeldi demi yaşadıklarımız ne güzeldi artık ne sen nede ben bula
biliriz bu günleri bazan düşünüyorum da bende de yanlış bir şeyler vardı galiba diyorum burcu ikimizde bilemedik kıymetini bilemedik hatırlıyormusun akşam olurdu mumlarımızı yakardık sen kokunu sürerdin oda sen kokardın olmadık şeylere ğüler aglardık güzel havada dışarıya çıkardık bir de kar yagın ca senle kar topu oynardın iskanbil den fal bakardın istedigin çıkmadıgın da bir daha bakardın çok kızardın sigara içtigime ve içkim |
Gitmemi istiyorsun
Ama gidemem bilmiyorsun Gidersem de senle giderim Bunu sende biliyorsun Ne olur sensiz gitmemi isteme Sensiz hiç bir şeyin tadı yok Sen ölde,öleyim.Sen sevde,seveyim Ama ne olursun beni bırakıp git deme Gitmeyeceğimi bilirsin Beni senden sedece ölüm ayıracağını da Artık anlamışsındır. |
SENİ ÇOOK SEWİYORUMM!!!
Her gece nemli gözlerle dalıyorum uykuya... Niye acaba,belki de seni düşündüğümden... Kimbilr belki de unutamadım eski günleri Allah kahretsin ben hala sewiyorum seni sen bilmesende.... Keşke bunu sana anlatabilsem... Ama çok zor bendeki bu gurur olduktan sonra... Ne wardı sanki bir kere daha baksan gözlerimin içine Seni sewiyorum dercesine... Ama yok zorla güzellik olmaz... Kimbilir belki seninde kalbinin derinlkiklerinde Bana seni sewiyorum demek yatıyodur |
*******i parklarda yatan aç karnını sigara ile doyuran yakasız
gömleğine kıravat takan nerde birmüslümcü görürsen beni hatırla sevgilim cesedi bir meyhanede bulunmuş içki dolu masaya konulmuş dua yerine müslüm okunmuş nerde bir müslümcü görürsen beni hatırla sevgilim 50 50 100 biz müslüm cüyüz nezaret hane evimiz kelepçe kol saatimiz kurşunlar leblebimiz polisler köpeğimiz dama serdim tentene topladım tane tane benim sevdiğim bir kız var şu Alemde bir tane |
günü gelirde birgün beni ararsan
umarım çok geç olmaz günü gelirde beni seversen umarım kalbim seni unutmaz günü gelirde ölüm haberimi alırsan umarım güzel gözlerin gözyaşı dökmez çünkü sevmediğin biri için gözyaşı dökmeye değmez |
adını kalbime aşkla yazmışım
zamanla unutur birgün silerim güzel bir rüyayı gerçek sanmışım seni sevdiğim için özür dilerim aşkıma karşılık beklemek suçmuş meğer dünyada vefasız çokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdiğim için özür dilerim sanma sevemem senden başka birini arar bulurum benim kıymetimi bileni istemem artık yalan sevgini seni sevdiğim için özür dilerim |
dökülsün göz yaşlarım unuttuysam seni
ne çıkar ömrümce gülemeyeceğim alsın kucaklasın hasretin beni kızıpta sana küsmeyeceğim içimde acılar dolup taşsada en güzel ümitlerim bitip solsada sevgin zehir olup beni yaksada senden başkasını sevmeyeceğim varlığın hayalin hapsi bir yana sana kavuşmadan mezar olsa da son nefesim olsada adını anmadan ölmeyeceğim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.