![]() |
dertlerimim bin parçaya bölünmüş
ciğerlerin pare pare çizilmiş kafamda bir tek sen kalmıştın oda bir offf demiş geçmişşş offf offff |
Bir öğrenci, bir öğrenci gördüm düşümde, biraz kısa boylu, kahverengi
gözleri kahverenginin en koyusu, üzerinde bir ceket biraz büyük bedeninden , bir defter , bir defter sarkıyor ceketin kolunun içinde kaybolmuş elinden, bir mektup düştü yere döne döne defterin içinden , yüzündeki tebessüm kayboldu öğrencinin birden, sanki bir parça koptu kalbinden , bir damla gözyaşı yavaş yavaş süzülüp indi çenesine yanağından , birileri belirdi öğrencinin etrafında , arkadaşıymış bazıları , maskeleri yüzünde |
Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri
çevrilmesi önemli değil önemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır. |
Ne Zaman Zengin Bir Ressam,
Yere Dusen Kristal Bir Gulun, Cikardigi Sesi Cizebilirse , O An Seni Unutur, Bir Baskasini Severim Askim!!! |
Duydum ki bir yerlerde aşk yaşıyormuş birileri
Aşkları uğruna ölüyormuş birileri Aşkzade erkeklerin günlükmüş dilberleri Aşkzede kadınların hazmetmezmiş yürekleri Duydum ki bir yerlerde gönüller kilitli Aşklarını itiraf etmezmiş dilleri Aşkzede erkekler hırslarının esiri Aşkı-nem kadınlar ihtirastan öfkeli Duydum ki bir yerlerde aşklar eğlence Kimileri patavatsızca sevmelerde Kimileri de gönül vermezliğin içinde Erkekler sevmelerin lakayitinde Kadınlar kaprislerinin tatminin |
Yalnızlığımın altı ifadesi:
Yalnızlığım; Yüksek bir dağın erişilmez zirvesi, Yalnızlığım; Dipsiz bir kuyuda kurbağanın sesi, Yalnızlığım; Sonbaharın dalda kalmış kuru yaprağı, Yalnızlığım; Henüz keşfedilmemiş bir adanın ıssızlığı.. Yalnızlığım; Balıkların yüzmediği atık nehri, Yalnızlığım; Platonun kayıp şehri.. Yalnızsızlığımın tek ihtimali: Yeryüzünde altı milyar, Altı milyardan sadece biri, Yar, yar, yar, ille de yar; Yar, kalbimin çıkmaz kiri. |
sana bir içki veriyorum iç ama sarhoş olma
sana bir gül veriyorum kokla ama soldurma sana bir kalp veriyorum sev ama aldatma SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİM SEN BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN.... SENİ ÇOOOOOOOOKKKK AMA Ç0O0O0O0O0O0O0OKKKKK SEVİYORUM (PRENSESİM) |
yine soğuk bir kış akşamı
yine kar yağıyo soğuk ve sis yine ben yağan kar loş yanan lamba ve sokak yapa yanlız dolaşıyorum yine bu gece sevgilim yine bu gecede sensizim yanımda olmanı cok isterdim ama yine yoksun saclarını okşamak ve sana sarılmak isterdim tenin kokusunu icime cekip seni hisetmek isterdim üşüyen elerimle elerini tutmak isterdim bu soğuk kış akşamında ama yine yoksun bu belki bi ruyadır benim icin belki sen imkanlı ben imkansız belkiben imkanlı sen imkansız |
Bir gün gülen gözlerle gelip soracaksın. Ben mi dünya mı?? diye dünya
diyeceğim küsüp gideceksin ama bilmeyeceksin ki benim bütün dünyam sensin!!! |
birgün gelirsen aklıma
bilki seni sevmemişim demektir eğer silmişsem seni seni kalbimden atmışım demektir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.