![]() |
Gidesim Yok
Sonuna kadar giderim yar Öylesi tutkunum sana ...ama Ne senden bana, ne benden sana Yar olmaz.. Olmaz... Olmayacak... Ne sevdiğin belli ne sevmediği Bıktım usandım yalanlarından Bu kadar zor mu sevebilmek Ömrünce sevebilmek Seni seviyorum diyebilmek Gidesim yok ... Buralardan Yorgunum yokluğundan Bir nefes gibi içimde Kalbim yaşar seninle Herşeyim bir kez olsun dinle. |
Gidiş Var dane anlamsız duygudur bu,
anlatılması imkansız,yaşansa da, bir gidiş var, ama dönüş yok hala..... inceden kulağıma geliyor türkü, düşündürüyor ister istemez geleceğin günü, bir sevdiğim var uzaklarda, bilinmez bensiz ne yapıyor oralarda, yarime şöyle doya doya sarılmak varda, engeller var arada, ilk ve son aşkım bıraktığın yerdeyim bekliyorum seni hala.. |
GidişimBu sana son şiirim
Kayan son yıldızla Ben de kaydım yüreğinden Gizlice sessizce gidiyorum bu şehirden Çaresizliğini, umutsuzluğunu ve acılarını da beraberimde götürüyorum Belki acıyor yüreğim Ama sana değil Yaşanan ve yaşanacak olan günlere yanıyorum Ama yine de giderken son sözüm sen diyorum Ey sevgili içim yansa da sana mutluluk diliyorum.... |
Gidişim Sessiz Olacak
Benim kaderim mi bu, Hep üzülmek hep sessizce ağlamak, İyi niyetimin kurbanıyım. Sevipte karşılık bulamamak. Neden insanlar hep ikiyüzlü. Yüzüne gülüp, arkandan konuşurlar. Neden senin değer verdiklerin, Senin değerini bilmezler, Her şey para, madde olmuş. İnsanları karşılıksız sevmezler. İşte ben geldim gidiyorum, Bu dünya düzelmez bunuda biliyorum. Herkes bir maske takmış yüzüne hep oynuyor. Ben oyunumu sonraya bıraktım, Kimliğimi gizlemeden, maskesiz oynayacağım. Gelişim gibi, gidişimde sessiz olacak. Bu dünyada iyiler hep gidecek, kötüler kalacak. |
GidişinSensizlikte adını yazdım kayıtlara
Çok geceyi başladım sabaha, Bütün özlemim sana, Biliyordun ama gene de gelmedin bana... Bir gün döndü?ünde, Arkana bakmadan gittin Tanıyamadım o sen miydin, Sen yaşıyordun da beni bitirdin... Bin bir sahteli?i döktün önüme Sen çaresizdin,ben yanındaydım gene Ne yaptım sana da yıktın beni böyle, Sen yüreğimin kendisiydin Nasıl acı çektirdin böyle sevene |
GidişinGüneşi soğutan, bir ayazdı.
Oysa, günlerden bir günlük yazdı. Öyle bir bakıp, dönüp gidişin, tek perdelik türkü çalan, tek teli kalmış, bir kırık sazdı. |
Gidişinin ArdındanBir ayrılık şarkısının şakağındaydı sözlerin
Çalınmamış nağmelerde sessiz ürpertiydi kulakları çınlatan Karda iz bırakmayan yürüyüşlerin gizemindeydi her şey... Tohumu atılmayan ekinin filizlenme vaktiydi ayrılığın Bu zamansız gidişler yavru kuşun yuvasını terk etmesiydi Ağlasayacaksam da bundan sonra Sessiz olacak bütün haykırışlarım, çığlıklarım Gidişinin kasvetiyle yıkılmayacak yüreğim.. |
Gidişinin Üstünden Aylar Geçti
Gidişinin üstünden aylar geçti Sen bazen Soluk aldığım cümle sonlarındaki nokta Bazen de Boynu bükük soru işaretinin solundaki Sığınağımdın. Sevda denizim kurusa da Dört elle sarılıyorum sandalıma Senden sonra aşkları sildim yüreğimden Kazırcasına… Hep özlettin kendini Noktanın bittiği kelime başlarında Özetlenmiş sayfalarda Üzerini çizdiğim satırlarda. Gidişinin üstünden aylar geçti Düşünüp karar vermeye ihtiyacım var Kapılarını kapadım yüreğimin Karanlığa bırakıyorum geçmişi Çok da üzülecek bir şey yok Bu aşk zaten başlamadan bitmişti… |
Gidiyor Ve Bitiyorsun Gözlerimden
Gidiyorsun ya Ben artık asi, aksi bir tramvayım Ben artık vahim bir davayım Asılı kaldı sakallarımda Bir güvercinin gülüşü Küfürlerim diz boyu mabedimde Diz boyu bir rezaletin kıyısında Ne var ki sayısında Altı üstü Bir özlemenin daha nakaratıyım Bir tarafım diğer yanımın sancısıdır Bu sancı yalancı bir vuslatın satıcısıdır Hadi at beni kalbinden Kalbinden nefret etmemi sağla Ve ağlamak istiyorsan Ağla. |
GidiyorsanGidiyorsan; öyle birşey bırakki ardından
Hep seni hatırlatsın, Son bir defa öyle bir sarılki bana Sıcaklığın hep kollarımda kalsın. Gidiyorsan;öyle birşey bırakki ardından Hep seni anımsatsın, Son bir defa daha beni sevdiğini söyle yalan bile olsa Mutlu edecek beni bu iki kelime Gidiyorsan öyle birşey bırakki ardından Hep seni hatırlatsın Son defa öyle bir öpki beni Dudaklarım hep senin ateşinle yansın Hiç unutulmasın. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.