![]() |
seni severken birden uzaklara gittin .seni severken kayboldun birden
bire .amaseni uzaktan bile sevmek aşkların en güzeli |
Sen giderken içim kan ağlıyordu.
Hata bende çok pişmanım. Dön bana yârim ne olur. Sana yalvarıyorum.. Haykırışım Allah'a değil sana. Yokluğun acı veriyor bana.. Dışa vuramıyorum isyanımı ve pişmanlığımı.. Duy beni yârim; dilim git desede yüreğimdi sana aşık olan: onu dinle. Sana bakışımı izle... Anla artık.. Dön Bana Yârim, SANA YALVARIYORUM... Bütün arzularımı sana adadım. Yarım bırakıp gitme. Dön bir bak arkana peşinde pişman biri sana yalvarıyor... Bir zamanlar ellerimizi tutm |
"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime...
Çünkü YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ!..." "Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni..." "Ağlama sakın çocuk, ağlama! Korkmayana zarar gelmez, bunu bil. Sevgini hep söyle, saklama. Aklından korkuyu, gözlerinden yaşı sil." BİR ADIN KALMALI GERİYE BİR DE O KAHREDEN GURBET BENİ AFFET KAYBETMEK İÇİN ERKEN, |
ikimize iki gül versinler;
biri;beyazbiri;kırmızı kırmızı senin beyaz benim, eğer sen beni unutursan kırmızı gül solsun eğer ben seni unutursam beyaz gül kefenim olsun SEB BNİ UNUTUN AŞKIMMM AMA BEN SENİ ASLAAAAAA!!!!!!! seni hala çokkk seviyorummmm |
ARTIK HİÇ BİŞEY DEMİYORUM
NE SEVGİMİİİİİİ NE ÖZLEMİMİiiiiii... ARTIK AGLAMAYACAGIM DİNDİRECEĞİM GÖZYAŞLARIMI...... GÜÇLÜ GÖRÜNECEGİM Bİ ERKEK İÇİN DEGMEYECEĞİNİ ÖGRETECEGİM O GÖRDÜGÜN BİLDİGİN ZAYIF,ACİZ,AĞLAYAN KIZLAR GİBİ OLMAYACAGIM.... HANİ DERLER YA TAŞKALPLİ DİYE SEN ÖGRETTİN BANA HABERİN VARMI. İŞTE BEN ONDAN OLACAGIM TEK HATIRA O OLDU SENDEN NASIL NEFRET EDİLCEGİNİ ÖRETTİN KENDİNDEN.... ARTIK ANMAYACAGIM ADINI DİNLEMEYECEGİM SENİN DİNLEDİGİN ŞARKILARI GEÇMEY |
geceye inat günler doğmakta
ölüme inat insanlar yaşamakta we ben sana inat... seni sewmekteyim inat bu ya hep seweceğim |
alıştık ertık hergün yapılı yor zam
fakirin evinde kaldı sadece dam. ülkemizi kurtaracak birtek adam var o da ben (devamı yarın) |
yanlızlığın ortasında
gelecekleri,olacakları yaşanacakları düşünüyorum bu söz dinlemez kalbim amansız şiddetle yagan yağmurlar gibi olacaklardan korkuyor bir korku değil adeta çıkmaza düşmüş av gibi dua ediyorum beni ve seni bu yalanlardan.olanlardan karmaşadan kurtarsın diye belli mi olur bitanem bakarsın herşey değişir... |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Dile getiremediğim
sana söylemek isteyipde söyleyemediğim Bir çok şey kalbimde agıt yakıyor Her geçen gün kalbimi dağlıyor beyaz sayfalara yazılmış anlatılmış hikayeler kanıtı kitap olmuş eserler sevdanın rengi misali yankı yapıyor daglar başında yanındayım bir adım ulaşamasamda sana hayalinle yetinmeyi özleminle avunmayı kederinle ağlamayı sensizliğinle yaşamaya çalışıyorum AMA... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.