![]() |
Zaman Daralip Gİdİyor
EylÜl Ayinin Ortasindayiz Yerden Yere Vuruyor RÜzgar Narİn Bİr GÜlÜcÜkle Çikiyorsun KarŞima En Derİnden Kalbİmİ Vurup Gİrİyorsun PİŞman Olmadan Senİ Sevİyorum. Mayis Ayi Gelİyor En Çok ÜzÜlen Ben Oluyorum HÜzÜnle Yazin GeÇmesİnİ Beklİyorum Malasef Zaman Duruyor Engİn Bİr Mevsİm Vuruyor Tam Ortasindan Kalbİmİn. Cevher Verseler DeĞİŞmem En SevdİĞİmİ Yanİ Senİ! Mazlum Bİr Hayat YaŞasam Da İyİleŞtİrmeye ÇaliŞirim Kendİmİ Levrek Levrek Olsada |
Eller almasın seni benden.
Muradıma ermeden ayrılamam senden Razıyım alsınlar bu canı bu bedenden Eski olmayacak aşkımız sen gitmezsen Lütfen sevgilim lütfen ayrılma benden İnan seni çok seviyorum sende beni seviyormusun? Feryat ediyorum ALLAH'IMA senden önce alsın bu canı bu bedenden!!!!!!!!!!!! |
gurbet eller o kadar agır geldiki bana
kimse yoktu yanımda herkez bir kenarda halime soran olmadı bu gurbet yolunda yanlız başıma kaldım odamda gözyaşlarm dinmiyor aglıyorum ilk defa yanlızlıgı hissettim hayatta meger küçük şeyler bile yanlızlıgı paylaşıyomuş yeni farkına vardım annem sabahlar olmadı burda seni düşünmekten agır geldi bana gurbet eller düşünce doldu kafam özlem doldu yüregim yandı kalbimm yandı tutuştu yoktunuz yanımda yoktunuz hayat şimdi başlamış be annem şimdi ......... |
Ben ki korkmam derdim ne olursa...
ne olursa kaldırım,gelirim üstesinden sanırdım.. oysaki bilmiyormuşum.. tanımıyormuşum seni... her kelimede ,her cumlede; üzülür mü kızar mı düşünmek nedir bilir misin... her aldıgın nefeste seni düşünmek nedir bilirmisin.. hele özlemek varsa bide ... sen kendini özleyebilir misin? sanmam!!! öle olsa korkularımı bilirdin.. bilirdin her kelimeye esir olmayı... binlerce kez düşünmeyi üstünde... bilirdin... şimdi ilk defa titiyor benim bacaklarım.. |
sevme yüregim sevme
kimseyi sevme gittin sevdiğim gitme diyemedim tutamadım elinden gel diyemedim beni bırakma gitme diyemedim gelseydim belki vazgeçerdin geri dönerdin bana bu kadar kör oldu gözlerim görmüyor senden başka gel gitme diyemedim kara gözlüm deliye döndünm senden sıonra çok acılar çaktim senin ugruna bırakma gel be kara gözlüm seni unutmak ancak mezarda biter bilki bu yürrek senin için attar gel be kara gözlüm gitme gitme nolur dön geri .... |
Olmayan Sevgİnde Bİttİ YÜregİİmde,
HerŞeyİnle Bİr HayalmİŞsİn Çocuk Kalbİmde HİÇ Bİr Hayalİn GerÇek Olmadigini Anladim Senİ Sevİnce. Hayalİnle Beslendİm Aylarca Sayende, DostÇa Bakmamaliydin Senİ Seven GÖzlerİme. DÖkÜlen GÖzyaŞlarim Var Şİmdİ Gerİde. DÜnydakİ Tek GerÇekse HerŞeyİn Bİttİgİ, Yalan Hayallerİmİnde Sona Erdİgİ. Şİmdİ Ensİz Ecelİm Kapida, Hangİ KÖŞeyİ DÖnsem Sonsuzluk Var KarŞimda. ÇÜnkÜ BaŞkasininsin HİÇ Benİm Olmucaksin, Tek SuÇlu Benİm ÇÜnkÜ Senİ Ben Sevdİm. Delİ RÜzgar |
bak. işte ağlıyorum senin için
kalbimi dökerken mısralara seni düşünürdüm her satırda ve gözyaşımla süsledim şiirimi sensizliğin sabahın da an ve an sen vardın aklımda bak. işte kandamlıyoryüreğimden kalbimden dökülen mısralara senin sevgin iğileştirecekkalbimi ama gelmişse ecel bilki sevginde yetmez sevgilim taktiri ilahi... ama yinede sonkez görmek isterdim seni özlem için de gitmemek için son kez dalmak isterdim gözlerine o masmavi denizin derinliğine son kezde olsa duy |
Beni bana sor
Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Sor beni güne sor Yanki'nin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime |
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda
anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım... Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayan |
hayat
Hayat, skor tabelası tutmak değildir. Kaç arkadaşınız olduğu ya da kaçının sizi arkadaş kabul ettiği değildir. Bu hafta sonu için planlarınızın olması değildir. Hafta sonu yalnız olmanız da değildir. Hayat, şu sıralar sevgilinizin olması değildir. Geçmişte kaç sevgilinizin olduğu da değildir. Bugüne kadar hiç sevgilinizin olmaması da değildir. Sizi kimin öptüğü değildir Hayat, ailenizin serveti değildir. Hangi okula gittiğiniz değildir. Ne kadar güzel ya da çirkin olduğunuz değildi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.