![]() |
Yaralı
Hislerin katil gibi izimi sürdü kadın Bakışlarından korktum bir köşeye saklandım Sevdanı hançer gibi ölümüne salladın Düştüm kanlar içinde yüreğimden AŞKLANDIM Mehmet Erdal Kaya |
Yas
Bir güvercin kondu kafese Kafesin içinde bülbül vardı Birşeyler dedi güvercin nefes nefese Zaten sarıydı ya bülbül Daha bir sarardı. Sonra uçtu güvercin uzaklara Çook uzaklara. Gelip gelmeyeceği belli değildi. Amma geldi, Ve lakin geldi. Kızıl gagasında getirdiği Vurulmuş bir güldü Bıraktı meftayı bülbülün kanadına Bülbül kızıla boyandı. En koyusundan bir vaveyla koptu dilinden. Bülbül yaslı, gül cansız yatıyorken kafeste Güvercin saklıyordu gözyaşlarını bahar yelinden........ Mehmet Erdal Kaya |
Yemin
Şimdi sen yoksun Diye kahbe karanlık batar gözlerime. Sabır tanrısaldır biliyorsun, Görmesem de bakacağım. Sakın ateş yakma Mühlet verdim gündüzlerime, Değmezse irislerime şavkın Günleri yakacağım Mehmet Erdal Kaya |
Yoldakiler
Kuşlar uçuyor da ne geçmiş ellerine Kuş dili bilsem çağırıp soracağım Siz yürümeye devam edin kusursuz bacaklılar Ben yorulduğum yerlede duracağım Her kapı bekler yolcusunu Sağlam ayaklı da düşer yollara, aksak da Vuslat size mahsus değil kusursuz bacaklılar Elbet biz de çalacağız kapının tokmağını Topalsak da......... Mehmet Erdal Kaya |
Yollar
Bu yollar nice yollar Dağlardan yüce yollar Yürümeyi bilirsen Adamı haca yollar Mehmet Erdal Kaya |
Yürekli Kuşlar
Bu kuşluk vakti kuşlar neyi müjdeliyorlar Bu kuşluk vakti kuşlar nereden geliyorlar Acaba Filistin mi, yoksa Kuzey Kore mi Bu kuşluk vakti kuşlar ambargo deliyorlar Mehmet Erdal Kaya |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.