![]() |
Ayirdilar Sevenleri
Neden ayirmak istiyorsunuz sevenleri, Kendi baslarinda insanlar onlarda, Hayvan degiller, insanlar, Onlarda istemez ayriligi biliyorsunuz, Ne olursunuz ayirmayin sevenleri. Kalplerini kirmayin benimkisi gibi, Onlar birbirlerini deli gibi severken, Sen ne istersin söyle ayrilik, Ayirma ayrilik artik sevenleri. Kirma ask atesiyle yanan kalplerini, Aglatma o hiç aglamayan gözleri, Kirma kalp kirmayan o kalpleri, Sarsma dünyalarini ayrilik sözüyle, Benim hayallerimi yiktin ayrilik. Onlarinkisini yikma neolursun yikma, Düslerindeki askin sonumu geldi yoksa, O güzel anilarin sonumu geldi yoksa, Yansa bu dünya artik yansa, Kalpsizler arasinda bir ben kalmisim, Sonunda ayriligin acisina kanmisim, Ölümü düsünüp kalbimi yakmisim. Birbirlerini severek aci nedir unutmuslar, Simdi acinin tam ortasina konmuslar. AYIRDILAR SEVENLERi! ! CANINI VERIP ÖLENLERi! ! NEDEN SÖYLE ZALiM AYRILIK NEDEN! ! Tarih Ve Saati: 03/04/2003 01:20 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Aylardir
Aylardir bekliyorum, sanki o’mu bana umut vermisti’de bekledim, Aylardir bekliyorum, sanki o’mu bana bekle dedi, Aylardir bekliyorum, sanki o’mu bana sev dedi’de sevdim, Aylardir bekliyorum, içinde hep aci hep keder, Aylardir bekliyorum, bekliyor ve hayatin zorluguna katlaniyorum, Aylardir bekliyorum’da ben neyi bekledigimi bilemiyorum. 07-11-2006 18:41 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Ayna
Bugün yine aynaya baktim, Baktim, Ve gerçek yüzümü gördüm. Yüzüm yine sahte gülüsler saçiyordu, Ama kalbim, Gözlerim, Ve yüregim, Sensizlikten kan agliyordu. Tarih Ve Saati: 20/03/2002 23:11 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Ayriligin Kokusu
Ayriligin kokusu geliyor burnuma, Korkularim baskan çikti yukariya. Kaybetmek, Aglamak, Ayrilmak, Düsüncesi beni boguyor. Belkide seni bana birakmayacaklar, Zorla da olsa seni benden alacaklar. Beni bastan umutsuzluga sokacaklar, Belkide beni ayrilikla korkutacaklar. Seni çok sevdigimi biliyorsun, Yasamaya senlen basladim. Belkide ölüme sensiz gidecegim. Ayrilik yaklasiyor hissediyorum, Kokusunu aliyorum. Eger ayrilik kapimizi çalarsa, Zalim ler bize gülerse, Bizi ayirmak isterlerse, Söyle onlara; Kalbime hançeri saplasinlar, Beynime bir kursun siksinlar, Iste ozaman aci hissetmeden ölürüm. Ayriligi istemedigimi, Bilsinler, Görsünler, Duysunlar. Anca ozaman belki beni anlarlar, Sana nasil kapilip. Seni nasil sevdigimi. Tarih Ve Saati: 19/12/2004 18:29 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Ayrilik
Sana uzaktan bakar oldu gözlerim, Uzaklardan sessizce seni izlerim, Ben seni sevdigimi herkezden gizlerim, Sensiz geçmesin günüm isterim, Ben varya ben seni çok severim, Hergün yolunu beklerim, Bu sevda yaramaz derler ben seni isterim, Ben yalniz onu seviyorum derim, Hergün hasretini çekerim, Unut derler, unutmam ben onsuz bu ömrü neyleyim, Sensiz geçecekse günlerim, Ben bu hayati bir anda silerim, Sensiz günümün anlami yok bunu iyi bilirim, Seni benden alacaklarsa ben bu sehri terk ederim, Kendime bir yol seçerim, O yolda seni gözlerim. Bu DeRTLi-SaiR baskasini sevmez, Seni bir anda silemez, Ayrilik gelse ne yazar, sensiz edemez, Sensiz zaten bir saniye gülemez, Hayatin anlamini bilemez, Baksada bu gönül uzaktan sana, Ayrilik derler buna, Zaman zaman aci çekecek, Zaman zaman aglayacak, Ama seni bir saniye bile unutmayacak. Bak iste bu siirde sana, Bir cevap verebilecekmisin bana, Bir söz söyle seven ruhuma, Seninle olsun bir ömür boyunca. Bak askim, Ayrilik, Anlamini biliyormusun, Bu ask bitiyor, Gözler gülerken agliyor, Susmuyor, Çaresiz bir sekilde, Allaha yalvariyor, Ama en sonunda bu siirde dertlerle bir son buluyor. Tarih Ve Saati: 01/08/2005 04:50 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Ayrilik Gözyasina Sigmaz
Aglarsin her ayriligin sonunda, Benim ayriligim aci oldu, Gözyaslarim akar durmaz, Benim askim ben ölsemde solmaz. Ayrildik ama nedenini bilmiyoruz, Ayriligimizi gözyaslarina sigdiramiyoruz, Nerde bizim o umutlu, mutlu günlerimiz Simdi çok degistik, aglasakta duyamiyoruz. Sigdiramam gözyaslarimi ayriligimiza, Biz, biz olamadik, Yada sevmeyi, sevilmeyi beceremedik, Yoksa kaderimizmi bizi ayirdi. Ayrilsakta, biz herzaman için sevdik Ayrilsakta, biz herzaman için biz olduk Ayrilsakta, sevdamiz solmayacak, Biz ölsekte bu sevda herzaman için yasayacak Ayrilik gözyasina sigmaz derler ya, Çok dogru demisler, Aglamaktan ben biktim, gözlerim bikmadi, Nedense gözyaslarim ayriliga sigmadi. Tarih Ve Saati:31/10/2004 13:20 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Ayrilik Veya Ölüm
Sevmistim seni kendimden çok Canimin sensiz degeri yok Biliyormusun seni seviyorum Birgün olsun sensiz gülemiyorum Hatirlarmisin eski günlerimizi El ele geziyorduk hergün Ayrilik nedir bilmezdik Akan gözyaslarimizi silerdik Bana beni sevdigi söylerdin Bense sevgimi gözlerimle anlatirdim Sende bu bakislarimi anlardin Ve boynuma sarilir aglardin Sen benim günümün günesi Kalbimin atesi Sevgimin tek sahibi Gönlümün tek sahibi olmustun Simdi ise ayrildik Ayrilik nedir bilmezdik Öylese biz neden ayrildik Nedensiz bir ayrilik bizimkisi Simdi günlerim karanlik Kalbim yarali, kanli Sevgi nedir unutmus Gönlüme bbir hançer saplamisim Inanmazsin ayriligimiz yikti beni Yakti güzel hayellerimi Kopardilar gönlümdeki gülleri Artik ölüyorum biliyormusun Ha senden ayrilmisim ha ölmüsüm Ayrilik veya Ölüm benim için ayni sey Tarih Ve Saati: 22/08/2004 15:27 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Azeri Güzelim
Sen bukadar güzel olmak zorundamisin, Bir hayal beynimde, sanki yanimdasin, Seni ölesiye sevmek isterdim, gönlüm sana doymasin, Sevgimden baska ne verebilirim’ki sana, azeri güzelim. Çok sicak kanli, yürek yakanlardansin, Gülüsünle büyüleyen, bana çok yakinlardansin, Sanki nefesimsin, damarimda dolasan kansin, Ben senden vazgeçebilirmi’yim, azeri güzelim. Denizdeki dalga, gökteki yildiz gibisin, Sinsice kalbime, gönlüme, beynime girersin, Söyle bakalim, sen sevmek nedir bilirmisin, Sen bilmelisin’ki sevilensin, azeri güzelim. Bak gözlerime gizlice, yildirim düssün kalbime, Sen kat güzelim sevgini, sana olan sevgime, Sözlerinle hitap et, benim aglayan gözlerime, Bir cevap ver artik su gönlüme, azeri güzelim. Nerden bileceksin benim içimde yanan atesi, Birgün unutacaksin, seni sirtindan vuran kalleji, Elbet sende birgün tadacaksin gerçek sevgiyi, Unut sende geçmisini, gelecege bak azeri güzelim. 06-03-2007 17:54 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Azrail
Zaman geldi çatti, Azrail geldi kapimi çaldi, Buyur edin gelsin içeri, Belki o dinler dertlerimi, Derdimin dermani ölüm derim kimse inanmaz. Dertli-Sair bir yola girmis, artik asla sapmaz, Kimseye hal hatir sormaz, Bir yanlisi var oda, kendi hayatini kuramaz, Dinlemez azrail, alsin canimi, Derdim bu dünyanin, kim alirki ahimi, Ben deliyim, kimse çekmezki kahrimi, Al azrail senin olsun, Alda yüregim sogusun, Beden rahata kavussun, Kavussunda mustafa ölsün, Dertli Sair hep yasasin. 19-12-2006 21:17 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Baba
Baba sen simdi yoksun, Beni dünya denen pislige emanet ettin gittin, Sen hiç düsünmedin, Bunlar bensiz ne yapar, Ne yerler ne içerler, Kime güvenir, Kimi dost bilirler, Benim nasihatim olmadan, Nasil bir yol çizerler. Bunlari hiç düsünmedin mi baba. Ecel dedikleri sey aldi seni benden, Gurbet ellerde beni aldi senden, Kim oldugumu unutuyorum, Baba sen olmadan yasayamiyorum. Ben herkezi seviyorum, Düsmani kendime dost biliyorum, Neden dersen, Sen olmadan, Kimseyi taniyamiyorum. Yasasaydin derdin bana, Bak kizim bu iyi buda kötü, Buna yaklas, Bundan uzaklas, Kendin ve ailen için savas, Bu dünyada herkez basa bas. Bak baba saniyelerde seni ariyorum, Neden? Çünkü seni çok özlüyorum, Sensiz bu dünyada yasayamiyorum, Ben hep seni istiyorum, Ama ecel gelmiyorki, Yanina gelemiyorum. Baba sen affet beni, Ben sevemedim kendimi, Yillardir seni ariyorum, Neredesin baba, Bulamiyorum. (Bu siiri canim gibi sevdigim bir kiz arkadasim için yazdim, onun düsüncelerini kagida dökmek ne güzelmis. Seni seviyorum canim arkadasim ELiFE.) Tarih Ve Saati: 03/08/2005 02:43 Mustafa Aslan (Dertli Şair) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.