![]() |
8.6.2005/Sana Şiirler
sadece cesaret aşkın yurdudur kınalı topraklarına gölgelerin giremediği; aşıklardan başka herşeye rağmendir çünkü tıpkı özgürlük gibi aşk için verilen her savaş da sevdiğim Savaş Aslan |
8.7.2004/Sana Şiirler
seni görmemiş olsaydım inanmazdım yaşadıklarıma, bir boşlukta öylece kendimce yüzer, yüzer, yüzer… ve terk ederdim dünyayı yaşlandığımda seni görmemiş olsaydım varolmak tuhafıma giderdi bir zaman evrenin sonsuzluğunu düşünürdüm ağaçların altında ve uzak dururdum insanlardan bir kartal ya da bir tavşan gibi, seni görmemiş olsaydım düşünmezdim aklımın geleceğini belki şarkı söyler ve yürürdüm belki bir tek özgürlüğü düşünürdüm; yaşayan her canlı gibi seni görmemiş olsaydım sabahın erken saatlerinde bir günün daha başlamasını beklemezdim göz göze gelmek nedir bilmediğim için işte bildiğimden beri işte gözlerinde kendimi görebildiğimi gördüğümden beri [önemsiyorum yaşadıklarımı] inanıyorum yaşadığıma bana beni gösterebilmen, sanki bir rüya Savaş Aslan |
9.6.2001/Sana Şiirler
yaşlı bir deniz kıyılarında gördüğünü söyledi seni, dalgalar o gün gelmiş-gitmemiş Savaş Aslan |
9.6.2005/Sana Şiirler
kavuşsak çok mutlu oluruz ve özlemeyiz bu kadar birbirimizi şimdi özlediğimiz gibi kavuştuğumuz için sevdiğim |
Anarşist Kafiye
bayrakların altındaki ordular cehennemin dibine kadar yolunuz var! ... Savaş Aslan |
Başka...
başka bir yanı var şu yaşamak denilen gösterişin işte biz bunu getireceğiz dünyaya; çayırların rüzgarlı ruhunu, biraz da bunu koşmaların yanına ve koşmaların yanına ılık bir süt, tatlı bir uyku ve koşmaların yanına güzel bir rüya Not: Şiir 2004'ün yazında yazıldı. Ama tam tarihi yanımda olmadığı için başlık şimdilik böyle kalacak. |
Başlık-18.2.2004
umutsuzluk bulaşmaya görsün aklın mayasına dalgalanmışken durulur dünya buharlaşıp uçuverir sonra ve ıpıssız kalakalırsın ortada off ne çok kafiye ama! şair oldum galiba! Savaş Aslan |
Başlık-1999
sakıncalı sabahlarımız vardır bizim saatler öncesinden uyandığımız, geceyi küplere bindirip güneşe dert yandığımız Savaş Aslan |
Başlık-2002
ama yine de yaşamak hani yine de yaşamak hem de yine de yaşamak taşarcasına, ne büyük Savaş Aslan |
Başlık-2003
anlatacak kilometrelerce yaşantım var gidilecek sayfalarca ömrüm Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.