![]() |
Gözlerin
Daha önce görmedim hiç bu kadar güzel göz Onun zümrüt rengine baktığımda kayboldum… Daha önce duymadım hiç bu kadar tatlı söz Dinlemeye doymadım, sözünde hayat buldum Gönlüm neşeyle dolar seni gördüğüm zaman Derdime senden başka kimse olmazdı derman İmdadıma yetiştin acılar çektiğim an Ömrümde almadığım, hazzı ben senden aldım Aydan parlak yüzünü yaratmış Mevla, nurdan Kalbime dur diyemem, desem anlamaz durdan Gönlümden çıkaramam, aşkın olsa da kordan Bezdiğim şu hayata ben aşkınla sarıldım Şükrederim, karşıma seni çıkardı felek Aklımda hep sen varsın, unutmak da ne demek! Sanki gökten inmişsin insan şeklinde melek Bilmiyorum, yoksa ben rüyalara mı daldım? ... |
Gözlerinde Kaldım
Geleceksen sevgilim iş işten geçmeden gel İnan ki dayanacak gücüm kalmadı artık Seni senden çok seven dünyadan göçmeden gel İnan ki dayanacak gücüm kalmadı artık Bir saatlik de olsa gül yüzünü göreyim Rüyalardaki gibi mutluluğa ereyim Seni gördükten sonra gam yemem can vereyim İnan ki dayanacak gücüm kalmadı artık Nasıl özledim seni bunu anlatmak çok zor Aşkın öyle bir ateş içimde sönmeyen kor Umutlar tükeniyor, günden güne eriyor İnan ki dayanacak gücüm kalmadı artık Sen değil misin beni hallerden hale koyan Başka renkler yakışmaz, kendi rengine boyan Gayrıdan ne fayda var, sen ol sesimi duyan İnan ki dayanacak gücüm kalmadı artık Dilimden düşürmeden andığım ahu sensin Gözlerinde kaldığım, yandığım ahu sensin Sözlerine inanıp kandığım ahu sensin İnan ki dayanacak gücüm kalmadı artık |
Gözlerinle Bakarım
Tarihte yaşanmış büyük sevdalar, Senden önce bana hikâye gibi gelirdi Seni sevdikten sonra hepsi bende belirdi Yaşamayan bilmezmiş yananın hâlini Ateş düştüğü yeri yakarmış Seven sevdiğinin gözüyle bakarmış Senin için dünyada yapamayacağım şey yok Dağlarsa delinecek, uğruna delerim Çöllerse geçilecek, uğruna geçerim Cansa verilecek uğruna veririm, Hem de seve seve veririm. Ateş düştüğü yeri yakarmış Seven sevdiğinin gözüyle bakarmış. |
Gözlerinle Bakıyorum
Resimlerine baksam da Resimlerine bakmasam da Hiçbir şey fark etmez Hayâlin gözlerimden Bir an olsun gitmez Şunu bil ki sevgilim Gelip geçici değil Benim sana olan meylim Sonsuza dek sürecek Artacak eksilmeyecek Aşkın içime öyle işlemiş ki Sen ruhumla yoğrulmuşsun sanki Sensin benim hayata Açılan pencerem Seninle gündüzdür gecem Gözlerinle bakıyorum Kışta bahar yaşıyorum Aşkınla her engeli Çok kolay aşıyorum |
Gurubun Doğacak
Beni köle görme sen de insansın Senin de gurubun bir gün doğacak İş işten geçince beni anlarsın Senin de gurubun bir gün doğacak Gururun içine dalmış yüzersin Yükseklerden bakıp beni süzersin Söyle sevenini neden üzersin Senin de gurubun bir gün doğacak Artık sana yalvarıp da el açmam Tomurcuk olsam da inan gül açmam Döneyim desen de yine yol açmam Senin de gurubun bir gün doğacak Beş on yıl bir zaman geçsin aradan Yüzünü göstersin bana Yaradan Hiçbir eser kalmaz sende bahardan Senin de gurubun bir gün doğacak |
Gururunun Esirisin
Ben seni kimsenin Sevemeyeceği kadar Öyle çok sevdim Seni başımın tacı, Derdimin ilacı bildim Bir kez olsun seni üzmedim. Her dediğini yaptım. Senden başkasına Gönül kapımı kapattım Sen hiç olmadık yerde Ayrılıktan söz ettin. Ayrılmayı kafana koymuşsun, Kendince bahaneler bulmuşsun. Giderken beni sözlerinle Kurşun yağmuruna tuttun Bana verdiğin sözleri Ne çabuk unuttun Keşke böyle yapmasaydın, Benimle açık açık konuşsaydın, Göründüğün gibi olsaydın “Seni sevdiğimi sanmıştım Yanılmışım.” deseydin Benden aldığın beni Bana geri verseydin Beni yerden yere Vurmadan gitseydin Boşuna savaş kazanmış Komutan tavrını takınma, Bu aşkın galibi yok, Beni mağlup saysan da Sen de galip değilsin Sen gururunun esirisin… |
Gücüm Yetmiyor
Ateşten gömlek giymek demekmiş seni sevmek Gücüm yetmiyor seni unutmaya sevgilim Dertlere boyun eğmek demekmiş seni sevmek Gücüm yetmiyor seni unutmaya sevgilim Her gün dolaşıyorum Üsküdar sahilinde Sıcaklığı var hâlâ ellerinin elimde Bazen türkü bazen de şarkı ismin dilimde Gücüm yetmiyor seni unutmaya sevgilim Bana bir başka hüzün çöküyor akşamları Gözlerim kanlı yaşlar döküyor akşamları Hasretin yüreğimi söküyor akşamları Gücüm yetmiyor seni unutmaya sevgilim Ay düşünce sulara, sular başlar yanmaya Vurur yine dalgalar gönlümdeki yaraya Sensiz hüzünler hâkim en güzel manzaraya Gücüm yetmiyor seni unutmaya sevgilim |
Güller Aklıma Gelir
Ne zaman bir gül görsem Başımı çeviririm Benim sana verdiğim Güller aklıma gelir İçim yanmaya başlar Anılarda eririm Benim sana verdiğim Güller aklıma gelir Uyanır birden bire Yüreğimdeki sızı Gökyüzüne bakarım Ateş rengi kırmızı Değişmez mi Allah’ım Beni ağlatan yazı Benim sana verdiğim Güller aklıma gelir Rüzgârın savurduğu Yaprağa benzer hâlim Başımda şimşek gibi Çakar durur hayâlin Semaya açık elim Duadadır hep dilim Benim sana verdiğim Güller aklıma gelir Umutsuz bekleyişle Gözlerim boş boş bakar Aşkınla çarpan kalbi Sensiz yaşamak yakar Beni başka dert değil Yalnız hasretin yıkar Benim sana verdiğim Güller aklıma gelir… |
Güller de Ağlar
Telefonunun her çalışında Aklına ilk gelen Ben olacağım. Bakacaksın ki Ben değilim… Sevinecek misin? Üzülecek misin? Bunu bile bilmeyeceksin. Kulaklarını tıkasan da Bastırmaya çalıştığın duygularının Feryadını dinleyeceksin. Hem aramamı isteyecek, Hem de istemeyeceksin… İçinde sıkışıp kalacaksın. Bir taraftan gururuna kapılacak, Diğer taraftan beni Kaybettiğine yanacaksın En azından beni yaktığın kadar Sen de yanacaksın… Benim sana verdiğim Değeri başkalarından Göremeyeceğini anlayacak, İçin için ağlayacaksın. Sen duygularını çok Belli etmezsin ya… Gözyaşlarının güle benzettiğim Yanaklarını ıslatmasına Müsaade etmeyeceksin. Gözyaşların içine akacak. Bastırmaya çalıştığın o duygular Gözyaşlarınla büyüyecek. Bir gün içine sığmaz hâle gelecek. Bana kapattığın kapıları Açmaya çalışacaksın. Gücün yetmeyecek… Aynalara baktığında, Güllerin ağladığını göreceksin… |
Güneşe Bak
Çevir yüzünü mum ışıklarından Başını kaldır güneşe bak Ben sana güneşi gösteriyorum Neden anlamıyorsun yâr Aklından zorun mu var Yazık olacak sana yâr Ben seni Mecnun’un Leyla’sını Sevmesinden daha çok sevdim Senin için yanıyorum, günden güne eriyorum Yoluna ömrümü seriyorum, sana canımı veriyorum Daha ne yapayım yâr Yazık olacak sana yâr Kapılıp gitme girdaplara Dönme yerlerde savrulan yapraklara Gel, göklere çıkalım Yıldızlara gidelim İstiyorum gönlümü alan sen ol İstiyorum kapımı çalan sen ol İstiyorum ekmeğimi bölen sen ol Neden anlamıyorsun yâr Sana yazık olacak yâr |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.