![]() |
Seni Sevmiyorum De
İstersen al hançeri del bağrımı tükenme İstersen uçurumdan yuvarla beni yine İstersen hiç uğraşma gel bu gün beni dinle Hiç bunlara gerek yok seni sevmiyorum de Yıkıl mayla üşenmez biri varsa karşında O seni çok severken kurtulamıyorsun ya O garip ağlıyorken gülmek istiyorsun ya Üşenmek bilmeyene seni sevmiyorum de Bak nasıl kurtulursun sadece bir kez söyle O düşünsün hayatı elalem den sana ne Niyetin meyhaneye düşüp kaldırmak ise Sadece bir kelime seni sevmiyorum de Dünyasını karartmak çok zor geliyor ise O seni çok seviyor ruhun istemez ise Bu davasında durup, durup üsteler ise Sakın canını sıkma seni sevmiyorum de Bir mazinin kararmış hatıralarındasın Bir insana bu kadar zulm etmek yakışmamış O sana canın vermiş sen oralı olmamış Kurşunlara gerek yok seni sevmiyorum de… Uğur çakmak Uğur Çakmak |
Seni Seviyorum Derken...
Seni seviyorum derken nutkum tutulmalı, ve birden ağlamaya başlamalıyım boynuna sarılıp, herşey bir anda olmalı. böyle olmuyorsa; bir zaman sonra bu aşka yazık olmalı yazık olmalıki! kimse canından olmamalı... Uğur Çakmak |
Sevdam tövbemdir benim
Öldüreceksen öldür ağlatıp durma beni Her adımımda hayal düşlerime yer ettin Yemin ederim sana böyle acı çekmedim Ben seni bir gün değil ölene kadar sevdim Acılara gömülüp tebessüm etmez iken Her gün beni ağlattın yeter sevdiğim yeter Al silahı eline vurduğun anda biter Mahşer günü saklanır gönlüm hakkını ister Bu kadar acı çektim daha çekecek miyim İsyanım yok Allah ıma duysun feryadım benim Ben ilk defa yanarım böyle sevda görmedim O gülüyor yar rabbi bilmez ne dertler çektim Bakamazken yüzene kıyamazken sözüne O ellerin oluyor gider başka birine Sensin beni yaradan onu kalbime sokan Gücüm yetmez yar rabbi dayanamam sancımdan Ne yapsam ne et semde giremem aranıza Korkarım ben Allah tan kötülük yapmam ona Ama ümidim sonsuz yaradanım ardımda Sana güvendim ama ona güvenmem asla Belki mutlu olmazsın beklerim hep burada Yıkılmış viraneyim yakış masada bana Benim elimde değil yanıyorsun bağrımda Bir saniyede olsa sevde kıyma bu cana Uğrunda yıllar yılı alevlenen bu sevgim Ben senin beni sevme ihtimalini sevdim Bir gün beni ararsa bu gönlümdeki gözün Bulamazsın arama o öldü bu gün düğün Bilirim seviyorsun sevdiğim sende beni Saklama hiç boşuna gözlerin ele verdi Her gün hayal görürüm belki de bir düşümdü Gözlerine bakınca bin bir ümit görürdü Yıkılırım her gün saklamam ben sevgimi Bu gizli hayatımdan O kadar kişi geçti Sen bambaşkaydın ama değerimi bilmedin Yinede ümidim var ölümüm geldi benim Şimdi bak ellerime son dua mı ederim Duamda hep sen varsın sevdam tövbemdir benim Hep acılar içinde yazılmış bu kaderim Bana gelmedin ama mezarıma beklerim Uğur çakmak |
Sevgilim Sormadan Anlayamazsın
Çektirme zulmü çektirme cefa Hesabı zor olur anlatamazsın Garip yüreğimde ne dertlerim var Sevgilim sormadan anlayamazsın Ben gibi sever mi seni başkası Sevenin aşkıyla olmaz şakası Aşk defterimin temiz sayfası Sevgilim açmadan okuyamazsın Bir başkası varken senin gönlünde Yıkılır harabe olur hayalim Sen eğer sevdiysen ben gibi böyle Garip yüreğini taşıyazsın… Uğur Çakmak |
Sinem Parçalandı Ya resul Allah
Yetim kaldı dedim değil dediler Sinem parçalanır bunu bilmezler Milyonlarca kişi sever dediler Milyarlarca nefret ya resul Allah Ben ona yanarım neden sevmezler Yüreğim kocaman bunu bilmezler Her satırda göz yaşımı gördüler Sinem parçalandı ya resul Allah Sağa sola baktım kimsem kalmadı Senin zamanında sahaben vardı Yetim kaldım kapım çalan olmadı Yetimler babası ya resul Allah Uğur Çakmak |
Sevgimi Bile, Bile
Bir Yalanın Peşinden Koşup gittim Günlerce Ben kalbime Kazıdım İsmini Hece Hece Ayrıymış anam babam Benim kabahatim ne Sen beni sevse idin Gelirdin benim ile Oturduk dayın geldi Yanında annen ile Bana bırak dediler Sevgimi bile bile Seven insan bırakmaz Vazgeçemez sözünden Sevdiğini Ayırmaz Bir an olsun gözünden Tutun bu elimizden Kurun bize bir yuva Öyle sözler söyledi Kavuşmak bize rüya Sevgiye inanmazmış Annen öyle söyledi Daha ne söyleyeyim Sevgime yalan dedi Bana mesaj yazmışsın Allahım alsın beni Eğer sevmedi isem Yer etsin cehennemi Ben artık gideceğim Durmam artık bu evde Yalanını seveyim Eski uğur nerede Sitem edip durmuşum İyilik ettimi kar Bu yüreğim yanıyor Sitem sevgiden doğar Bir gün kapına geldim Durup izledim seni Ağlamaya başladın Orda görünce beni Ben tek geldim ağladın Bana yanaşmaz idin Yanımda başkasını Görsen dayanmaz idin Ağlayarak kayboldum Yarim kapılarından Ben ismini kazıdım Meşe ağaçlarından Nasıl inandım senin O tutumsuz sevgine Sana kötülük yapsam Sen gelirdin peşime İyi niyet yüzünden Kaldım bu kadar derde Benim derdime yanan O eski sevdam nerde Attın bir kör kuyuya Göremedim yüzünü Şimdi kim söndürecek Yüreğimin közünü Ateşin içindeyim Yok kanadım uçmaya Seven cesaret eder Sevdiğine kaçmaya Anladım yar anladım Benlen kaçasın yoktu Sen benimle gelirdin Seni kimler korkuttu Duydum Görücü gelmiş Sandım yüreğin yara Sende tamam demişsin Gönlün ettimi para Dünyaları Harcasan Alamazsın gönlümü Annen tutup satıyor Senin esir gönlünü.... ithaf..... Uğur Çakmak |
Son Mektubun
özlüyorsun, seviyorsun görmek için can atıyorsun elalemin lafıyla gidiyorsun inan ki çok yazık ediyorsun... yalan değil aşkım vallahi doğru seninle açıldı bu sevgi yolu bırak elalemi koş bana doğru sen yokken sönmüyor bu yürek koru sen aklıma gelince gönlüm daralır bilmem gönül gönlüne ne zaman varır bir murat almadan mı gözüm kapanır son mektubun kalbimde sıkışır kalır... Uğur Çakmak |
Şevkate Muhtaç Bir Zamanda Tanıdım Seni
bir kabusmuşsun benim dünyamda geç anladım belkide öyle anlamak istemedim şevkate muhtaç bir zamanda tanıdım seni işte tam oradan vurdun beni seni her şeyinle kabullenmiştim ben gonca güllerimde ellerimde sana yüreğimin her yönünü bağladım ama benimle oynadığını anlayamadım ben o gece benim olmuş sanmıştım seni ama yeni yeni anlıyorum benden önce başkasına aitliğini sen varken hayatımdan herşeyi silmiştim ben o masum duruşun, ağlayışın etkiledi beni sana daha çok bağlıyordu her damla göz yaşın bağlandımda aşıkta oldum çokta peşinden koştum senin benim peşimden geleceğine benim senin peşinden gelmem vuruyordu beni çünkü bu tek taraflı bir sevgi değildi anladım yar anladım biliyordun tanımıştın beni seni deliler gibi seviyordum bağladın kendine beni nede olsa sabr edemez gelir peşimden dedin durmadan kaçtın benden bende kovaladım kaçan kovalanırmış daha yeni anladım benden ayrıldın 1 ay sonra nişanlanmışsın duydum inanki üzülmedim ama sevindim diyebilirim neden... neden diye sorarsın kendi kendine şimdi ben söyleyeyim sana benim senin gibilerle işim olmaz güzelim ben sevdimmi hani adam gibi derlerya heh işte aynı öyle adam gibi severim senin dünyama bıraktığın şeyleri belki silemem ama kendime yeni sayfalar açar hayatıma bakarım duygusuzluğunu acizliğini düşünüp keyfime keyf katarım sen benim olmadınya yemin ediyorum sana annenden çok sevindim şimdi mutluluk numaraları yapma biliyorum yerinde duramadığını ama ne yaparsan yap bu gün ben senin peşinden geldiysem yarın sende benim peşimden geleceksin ve ne ahların fayda edecek nede eyvahların sana mutluluklar diliyorum güzel kız şimdi şiirlerimi okur okur hasret giderirsin ama sadece şiirlerimi okursun artık bana dönemezsin... Uğur Çakmak |
Şu Anda Lübnanda O Ateşi Yaşayanlardan Biri Olsaydınz...
son pişmanlık fayda vermez... evde oturuyorsunuz anneniz, babanız kardeşlerinizle mutluluk yaşamaya çalışırken ve heryerde onu ararken tam sohbetin ortasında bir bomba iniyor ya annenizin ya babanızın ya kardeşiniz üzerine sizin sesiniz yada bilginiz yetmiyor o anda yada bir anne yeni doğum yapmış yavrusu kucağında çıkıyor enkaz altından bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir anlayıştır hiç bir şeyden kokunuz olmadığı belli olmuyor o anda çünkü o anı yaşayanlar herşeyden korkuyor o anı yaşayanların yerinde olsaydınız siz ne yapardınız avazınız çıktığınca bağırırmıydınız yoksa elinize bir sop alıp peşlerinemi koşardınız... şu anda lübnanda o ateşi yaşıyanların yerinde olsaydınız ne yapardınız... yada ırakta.! şimdiden düşünelimki yarın hazırlıksız yakalanmayalım... sanırım sıra bizde.... |
Taş Taşa Ne Yapar
sevmeyeceksen sevme... peşinden koşacak değilim! sanki peşinden koşmak için doğdum hadi koş git beklemesin araban bekletme onları bakma gözlerime öyle yalandan da gülme görüyorsun gözümdeki yaşı senin için değil hırsımdan bu yaşlar sanki gönlün kalbimi çaldı yüreğim kalbimi taşlar... taşlasada acı duymassın ki sen taş taşa ne yapar... Uğur Çakmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.