![]() |
Kavuruyor Yürekleri
Çiçek bozuğu bir yüzü andırıyor Yağmurdan sonra camlar. Tuhaf hüzünlü bir sessizlik Örtmüş sanki! her şeyi. Delip geçiyor Toprağın suya doymuş kokusu. Yitirdiğini zannettiği anıların bekçisi Geliveriyor kolunun altında bohçayla Gözlerinden yuvarlana yuvarlana Kopup gidiyor berrak yaşlar. İnce ince kıyıyor özlem Geri dönülemeyecek “Dün” de yaşanılanlar Tüm sıcaklığıyla Kavuruyor hâlâ yürekleri |
Kayboldu Gözlerim
Resmini koydum karşıma, Seyrettim uzun uzun. Gülücüklerin, Sanki bana uzanıyordu. Aldım hepsini, Öptüm birer birer, Özümsedim beynimde. O kadar tatlıydılar ki! Sevdanın sıcaklığı, Alıp götürdü… Uykusuz geçen gecenin, Sabahında oluşan, Tüm ağrılarımı. İçimde… Dinmeyen bir özlemle, Gözlerinin mavisinde, Kayboldu gözlerim. |
Kayıp Gidiyor Dakikalar
Her gün Bir öncekinden daha beter Derinleşiyor yokluğun Kumbarada birikiyor kelimeler Acıtıyor sesleri kulaklarımı Oh olsun! Çekiyor gece Yapıştırıyor azarı kızgın şimşekler Bulutlarsa yufka yürekli Bırakıyor serin damlalarını Ateş gibi yanan başıma Sanki! Dağ oturmuş omuzlarıma Atağa kalkmış hüzünler Her bir hücreme Eklemiş kendini Sonbahar Doğmayı beklemekte tomurcuklar Ah! Kayıp gidiyor avuçlarımdan Sancıdan kıvrım kıvrım dakikalar |
Kır Çiçekleri
Seninle olacağım Bensiz *******inde Dokunamayacak tenine Fırtınalı kış mevsimi Bakışlarım usul usul Okşayacak yüzünü Masmavi bir sevdaya Dalarken düşlerinde Gülümseyeceksin Kır çiçeklerinden Bir demet bırakacağım O an... Tam karşında ki masaya İç titreten... Koyu renkli bir sabaha Açınca gözlerini Kafanı çarpacaksın telaştan Bir bir... Bakacaksın kapı arkalarına Giderek... Yavaşlayacak soluk alışların Hüzün... Şaha kalkacak yüreğinde Dolup taşan özlemin Büyütecek kır çiçeklerimi |
Kırılmış Ayna Parçaları
Dumanı tütüyor burnumda ayrılığın Acı, fışkırıyor gözlerimden Tutmuyor elim ayağım Bin bir parçaya bölünmüş ruhum Karıştırır oldu Kelimelerin anlamlarını beynim Özlem... Özlem inliyor içimde O kadar çok uzaktasın ki Sert geçecek karakış belli Dökecek Poyraz Dallarımdaki yaprakları Kar taneleri bembeyaz Doluşacak yatağıma Donduracak yüreğimi Gün... Kayboluyor koca dağın ardında Ve gece... Karabasan gibi çöküyor ruhuma Kırılmış ayna parçaları Batıyor ayaklarıma |
Kıvılcım Kuşu
Sevinçler devşirdi yüzü Apaydınlık. Öptü, bulut yumuşaklığında Yanardağ çiçekleri açtı Her saniyesinde. Kalbine doğru Yükseldi bir şeyler. Eridi ak pak karlar Renk gibi... Müzik gibi... Ağrı gibi... Sızdı benliğine Mavi göğü parlatan Binlerce... Kıvılcım kuşu Uçuştu gözlerinde |
Kızgın Yağ Damlaları
Yoruluyor gece... Taşırken yükleri sırtında Ruhunun çekirdeğinde Patlıyor atom bombası Parçalanıyor... Can suyu kanalları Yağmurun ıslattığı toprağı Kurutuyor hışımla rüzgâr Özü emilmiş meyve gibi Ruhu şimdi Taşıyor acı bedeninden Kararıyor bilincinin derinlikleri Karmaşa içinde her yer Sökülüyor kökleri beyninin Sarıyor etrafını dev gölgeler Yapma diye ağlıyor bir kadın Umutsuzca kapı aralığından Asmış çocuğu ayaklarından Gözleri dönmüş... Sese kapalı adam Boyuyor her yeri kırmızıya Sessiz sessiz ağlıyor Tepetaklak olmuş çocuk Parçalanıyor sesi Katlanıp çoğalıyor Sıçrıyor her yere Kızgın yağ damlaları gibi |
Öfkesi Kimeydi
Kutu içine girmiş fare, Anlayınca yakalanacağını, Sarıverince can kaygısı, Olmayınca kaçış yolu, Ölümden kaçmak isterken, Nasılda zıplıyordu durmadan. Boşunaydı çabaları... Ölecekti nasıl olsa. Bütün nefret ettiklerinden, İntikam alırcasına, Darbeleri indiriyordu insan. Nihayet! Kıpırdamıyordu artık fare. Bir süre seyretti ölüyü, Sonra… Hırsla tuttu maşayla, Bütün gücüyle kıstırdı. Ezmenin… Sadizm’ine vararak. Fırlatıp attı leşi. Öfkesi kimeydi. Fareye mi |
Ölsem Bile Umurumda Değil
Aşk sensin. Sen yüreğimsin. Sen sevdamın, En parlak en güzel rengisin. Hem gözlerimi kamaştıran, Hem dinlendiren. Umutlarım, hayallerimsin. Bu günümde yarınımda sensin. Sensiz olamıyor ruhum, İçime sıkıntılar doluyor. Özgür bırakıyorum, Bu yüzden ruhumu. Ve ruhumun gideceği tek yer, Senin yanın can, senin yanın. Sana uçup, seni seviyor, Kucaklıyor seni ruhum, Ben yanında değilken. Bacaklarım… Yürümesini beceremiyor, Senin yürümediğin yollarda, Birbirine dolaşıp duruyor. Ellerim… Tutmak için hep ellerini arıyor. Dokunamıyor hiçbir şeye, Ellerini bulamayınca. Ayırt edemiyor gözlerim, Gördüklerini sensizken. Gözlerin gelip dikiliyor karşıma, Senin dışında, Her şey sisler içinde kalıyor. Başım dönmeye başlıyor o an. Tutunacak bir şey arıyorum. Bulamıyorum. Sana her dokunuşumsa… Yeniden doğuş gibi geliyor, Bütün hücrelerim yenileniyor seninle. Öyle güzelsin ki… Öyle iyi geliyorsun ki bana. İçim ferahlıyor, Capcanlı oluyorum. Bir yaz sıcaklığıyla, Öpüyorum dudaklarından. İçimden ta içimden seviyorum seni. Vallahi bir tanem, Ölsem bile umurumda değil, Seviyorsun ya beni. Aşk sensin. Sen yüreğimsin. |
Öpüyorum Seni
Sana kadeh kaldırıyorum Karşımda oturuyormuşsun gibi. Gülüyorsun kocaman Yeşili daha bir parlamış Işıklar saçıyor gözlerin Öyle canlısın ki! Uzatsam elimi... Dokunabileceğim sanki! Değiverecek Dudaklarım dudaklarına Kapıyorum gözlerimi Her zerresi bedenimin Duyumsuyor seni Öpüyorum, öpüyorum sıcacık O bal dudaklarından |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.