![]() |
Sen Yürü Ben İzin Olam
Başkaleye patika yol olsaydım gelip geçermiydin yar ala dağda doğup van gölüne uzansam şırıl şırıl akan su olsam yüzüne serpermiydin yar nemrut dağı olsam batıyla doğu buluştuğu gibi bizde buluşurmuyduk yar van gölünün salmikis perisi olsam omuzlarına konsam taşırmıydın beni yar ben ağaç dalı olsam sen gökte uçan turna gelip konarmıydın yar ben bal peteği olsam sen arı olurmuydun topak topak gül olsam bülbül olur şakırmıydın sen yürü ben izin olam ardın sıra gelem ben söylim sen ağla ben yanam yanam kavrulam 15/04/207 14.00 E mirgan Çiğdem Çimen |
Sen Yanım Hep Eksik Kalıyor
Beni yavaş yavaş içten içe kemiren bu yürek acısı hiç bitmeyecek biliyorum çünkü sen benim ulaşılmazımsın ulaştıkça ulaşılmaz olan sevdamsın ne yana dönsem sevdan dikiliyor karşıma çünkü yar aşkın tanımı oldun bende ne yapsam ne etsem kimi sevsem sen yanım eksik kalıyor yüreğim acıyor yıkılıyor üstüme sevdan sende tutsak oldum her zaman bir yanım eksiliyor yokluğunda tutundum bir sevda dalına neye dokunsam çürüyor çürütülüyor her anım eksik kalıyor sensizliğinde razıyım hayalinde takılı kalmaya sen başkasın sen kara sevdamsın gönlümün tek muradısın benim en güzel bakışlarımdasın sen benim canımsın vaz geçilmezimsin yar 26/03/2007 22.00 Çiğdem Çimen |
Seni Özledim
Emirgan sahili bir başkaydı bu gün Dalgalar sahile coşkuyla vuruyordu Martılar şarkı söyler gibiydiler Bu gün İstanbul bir başka güzeldi Sen geldin aklıma yine Bulutların maviliğinde Suretin görünüyordu Gülüyordun gözlerin ışıl ışıldı Gözlerim gözlerini özledi Ellerim ellerini Yüreğindeki yerimin sıcaklığını özledim Diz dize oturduğumuz Tahta masayı özledim Aynı bardakta içtiğimiz çayı özledim Sen benim nefesimdin Nefes almayı özledim El ele sahilde gezerken Aynı taşa basmayı özledim Ben seni özledim Buralar bana göre değil derdin Memleketini özlerdin Ben senin özlemini özledim Kan çanağı gözlerimizde Uykusuz kaldığımız *******i Vaktimiz dar uykuda geçmesin derdin Uykusuz *******i özledim Ben seni özledim yar Seni özledim .04/01/2007 16.45 Emirgan çınaraltı Çiğdem Çimen |
Seni Unutmuşum
Kalemi aldım elime sana bugünkü duygularımı anlatacaktım bu günde seni sensiz yaşadığımı yazacaktım ama küçük daireler çizdim çizdikçe kayboldum çizgilerle boğdum sana olan hasretimi kap kara bulutlar oluştu belirsiz şuursuz çizgilerde gökyüzünü çizmiştim ama dumanlı sisli kap kara bir gökyüzü mavisi yoktu gülüm mavisi yoktu korktum ürktüm kalemimden seni yazmadı gömdü seni kapkara çizgilerin altına korktum gülüm seni unutmaya korktum aldım telefonu elime numaranı çeviremedim numaranı unuttum gülüm numaranı unuttum bitirmişim meğer beynimde seni yüreğimde acısı kalmış sevginin seni unutmuşum can seni unutmuşum 07/05/2007 12.05 Emirgan Çiğdem Çimen |
Seni Yaşıyorum Gülüm
Dağlar meskenim oldu Ağaçlar çiçekler sen kokuyordun Gökyüzü masmavi Tıpkı gözlerin gibi Nehirler gürül gürül akıyor Sana olan sevdamın coşkusu gibi Seni yaşıyorum gülüm nefes alır gibi Duvarlar sırdaşım Sensizlik yoldaşım Bu yürek tek başına nasıl yaşar Gel gör beni Eriyorum mum misali Sen denize düşmüş ay ışığımdın Sen yalnızlıklarda büyüyen sevdamdın Hatırlarım eski günleri Kurmam artık hayalini Düşüncelerim yorgun Sevdam bitkin Nerden bileyim Seni sonsuza dek kaybettiğimi Çiğdem Çimen |
Seni Yüreğimin Gergefinine işledim
Sana hasretimin romanını yazdım Kaç cilt Kaçıncı baskı Ben bile unuttum Ah can Sana kavuşmanın hazını Bilmeseydim. Bu kadar hasret çekmezdim belki Hava alanlarında seni beklemenin Rötarlara kalmasın diye İçimden defalarca Tanrıma yalvarışlarımın Ardından Sana kavuşmanın hazını İliklerimde hissetmeyi Bilmeseydim Bu denli sana Hasret duymazdım belki Sana kavuşmanın Mutluluğunu tadamasaydım Bilemezdim özlemini Yüreğimdeki bu çığlıkları Dökemezdim kalemime Ah can her gelişlerinde Gözlerindeki ışığı görmeseydim Kalbinin kontrolsüz atışları duymasaydım Bu denli istemezdim seni Belki de yar Kalbim sancımazdı bu kadar Yüreğimin gergefin ine Seni nakış nakış işlemezdim Bana olan hasretini biliyorum İşte bu yüzden yar Bu yüzden Seni ölçüsüz özlüyorum 20/01/2007 14.00 Emirgan Korusu Sarı köşk Çiğdem Çimen |
Seninleyim Yine Bu Akşam
Bir yandan seni düşünürken bir yandan cama vuran yağmur damlacıklarını seyrediyorum sen yanımdaymışsın gibi mutlu oluyorum yağmurun ahengi camda oluşan sesi senin sesin gibi huzur veriyor bahçelerdeki ağaçın patlamaya yüz tutmuş tomurcuğunu seyrediyorum yüzünü seyreder gibi hayaller kuruyorum seninleymişim gibi ıslak dallar arasında sabahı gözetleyen bülbüller boğazda borusunu öttürürken lambaları ışıldayan gemiler kimi yürürken kimi demirleyen her şey her şey seni anlatır bana tüm ısızlığa rağmen sokakta bir başına dikilmeye çalışan sokak lambası ve sokak lambasının dibinde karın doyurma telaşındaki kedi tüm bunlara rağmen ormanda ulayan çakal kesik kesik öten köy horozu boğazdaki suyun dalgasındaki ürperti sır vermeyen bulutlar beşikte ağlayan çocuklar elden düşme arabaların geceyi yırtan sesi güneşin her sabah yeniden doğuşu köşe başında havlayan köpek yalnızlığı yalayan rüzgar duyguları üşüştüren gece her şey her şey seni anlatır bana yani can seninleydim yine bu akşam 24/03/2007 02.58 Emirgan Çiğdem Çimen |
Ses Ver Yüreğim
*******! beni bu kadar bağrınıza basmanız neden bu denli ışık saçmanızda neyin nesi Gözlerim! neden kapattınız pınarlarınızı ağlamak,eskisi gibi ağlamak istiyorum göz yaşların çağladığı, sel olduğu anlarım, nerdesiniz? Duygularım! neden yok oldunuz? sizde mi beni terk ettiniz? nerde uzaklıklar? uzaklara isyan ettiğim anlar nerde? Yüreğim! ne zaman sustun? bir mahkum edasıyla yaslandın duvara anılarına gizlendin Dudaklarım! neden küstünüz şarkılara? içimde yaşadığım bu depremler neden? gamın, kederin boynuna ipi çekmek varken neden bu yıkılış? ihanetlerle dolu bir hayat için mi, bu yok oluş yalan sevgi için mi, dar ağacına idam ettiniz kendinizi silkelenin, kalkın tüm duygularım yeni bir hayatı görmezden gelmeyin sım sıkı beni yaşama bağlayın Çiğdem ÇİMEN 18/10/2007 17.50 Emirgan Çiğdem Çimen |
Sevdamın İki Yüzü
Ben hiç yüreğimde yalanlar büyütmedim ki Nerden bileyim kalleşliği Ben hiç sevdamı incitmedim ki Nerden bileyim kaypaklığı Sorarım bir yürekte kaç aşk barınır Kaç sevda sığdırılır Yada Kaç yürek incitilir Ben iki yürekte bir sevdanın Büyüdüğünü bilirim Tek yürekte bin sevdanın değil ey sevgili Sana kırgın değilim Dargın hiç değilim Sevdanın bir yönü ölümdür bana Diğer yönü öfke Kıyamet kopmadı bir gecede Yer yerinden oynamadı Ama kolay olmadı Bendeki seni bitirmek Bu geceki buz gibi şoku Ölüm gibi hissettirdin gittin Bendeki seni bittirdin Sen üzülme sevgili Sevdanın bir yüzü ölümdür bana Diğer yüzü öfke Çiğdem Çimen |
Sevdanın Adı Yalan
Bir hayaldi benim sevdam beynimde yalan sevdamın çığlığı çöken ruhum beynime küstü artık sevdamı *******e yazıyorum hüzün kokuyor sesim düşlerim geceyle dost artık bir sevdam vardı adı yalan dünya kendisi olmuş yalan sevdam yalanmış ne çıkar boğazıma düğümlendi aşkım sevinçlerim param parça gururu bırakıp ağlaya bilsem göz yaşımın selinde boğa bilsem seni öfkem dinermi bilmem bir sevdam vardı adı düştü bu gece yanıbaşımda hüzün gözlerimde yaş vardı yüreğimde tufanlar bir ağlaya bilsem dinermi yüreğimdeki fırtına bilmem isyanım var sevdalara sevdayı bir kulanımlık pipetler gibi kulanıp atanlara isyanım var bir sevdam vardı çabuk tüketilen ne sevda vardı artık ne sevdam arda kalan tek tükenmeyen kalemim düştüğüm yerden kalkmaya destek olan 13/05/2007 01.02 Emirgan Çiğdem Çimen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.