![]() |
Yıllar
Ne ağlayacak kadar günahım var Ne gülecek kadar kadar sevabım var Ne geceye söyleyecek sözüm var Ne güneşe bakacak yüzüm var Ufacık kalbimde çok sırlarım var Yıllar yıllar bitmedi sizinle Hesabım var Ne yürek hoplatacak zamanım var Ne kimsenin baharında gözüm var Tanrıya verecek bir canım var Yetmediyse zalim gel onuda al |
Yok Dünyada Gözüm
Aklımdan çıkmıyor yüzün Gittin gideli çok üzgünüm Rüzgarla esiyor sanki hüzün Yok artık dünyada gözüm Karşı koyulmuyor kadere Bu aşk değil sanki işkence Çözülmesi zor bir bilmece Gözümün önünde anılar Hiç çıkmıyor aklımdan akşamlar Baktıkça resmine gülüyor yüzüm Yalnız seni görür gönül gözüm |
Yüreğim
Yüreğim akşamların en derin uykusunda Deli sevdana takıldı en derin kuytularda Ne şikâyet ediyor ne isyan ediyor Tanrım bile bile imkansızı seçiyor Yüreğim mevsiminin en kurak ikliminde Bir deli sevdanın çıkmaz eşiğinde Ne kimseye kızıyor ne kimseye küsüyor Gönül gönül kendi ektiğini biçiyor Seni seviyorum bu gece sana ağlıyorum Seni seviyorum bundan utanmıyorum Seni seviyorum kimselere diyemiyorum Gönlüme söz geçiremiyorum Tanrım deliriyorum deliyorum |
Zalim
Gözlerine yandım gözlerine Bakışların ölümden de öte Adın yıllardır dilimde Yüreğime kazıdım gizlice Zalimsin zalim Dertten anlamaz hain Sevmek suçsa söyle bileyim Seni kalbime gömeyim |
Yıldızlar Gördüm Ben
Ne yıldızlar gördüm ben avuçlarıma düşen Benim hayalim sadece sen sıradan yaşam Ne günler geçirdim ben saçlarımı beyazlatan Sadece senle yaşadım düğünü ölümü Ne yollardan geçtim ah ben ne yollardan Bu sevdanın yükünü gamını kederini Dinlermisin ki sana çaldığım şarkıları Anlatsam anlarmısın beni *******imi Aklıma geldin ya gecenin karanlığında Resimlerin bir bir başucumda koynumda Bir yangına düştüm canım yanar içim sızlar Kör kuyulara düştüm ah kalbin geçit vermez |
Yolunu Beklerim
Boşuna yalan söyleme sende sevdin Sende kalbini bu ateşle dağladın Yine yolculuk zamanı geldi gittin Kadere yenik düştük yine ayrıldık Yolunu beklerim *******i rüyamda Yolunu beklerimündüzleri camlarda Seni sorarım uçan kuşalara Seni sorarım esen rüzgara Seni sorarım yağan yağmura Gelene gidene yıldızlara Yolunu beklerim ümüdim koynumda Aklım karmakarışık yüreğim buruk Yolunu beklerim ümidim koynumda *******i hayallerde düşlerimde Seni sorarım uçan kuşalara Seni sorarım esen rüzgara Seni sorarım yağan yağmura Gelene gidene yıldızlara Yolunu beklerim *******i rüyamda Yolunu beklerimündüzleri camlarda |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.