![]() |
Sanatçı
Sınırlarını çiz hayatının hiç bir zaman olmasın ruhun mültec düşünme açtaki açıktaki bırak ölsün zenci meridyenin senin olsun kahırsızlığın iksiri basitlik keşke olabilseydik dediğimiz(!) keşkeye aykırı müftelasıyız olumsuzlukların kötü(iyi) alışkanlıklar soyut gövde toplumun giz delileri farklı bünyelerin yeni tadındakiaşçı sınır çizmeyen kimdir? sanatçı Burak Geler |
Sapmalar
Koşmanın ayaklarındaki pranga yıldızların suskun dili huu! ! ! içinde sakladıkça büyür sır gece anlamına sığmaz zaman bir garip kuğu! ! ! dilimli meyveler kabuklu masalar dokunaklı amca seslerinden çocukluk damıtır sağır bir kelime bazenöyle bi anlam kazanır anlamınıda taşar kahır rüyaladığın kadın gece ay menisiyle yıkanır Burak Geler |
Sav
kendimin siyahı parlayan şiirlerinde fark ettim acının ne iyi bi şey olduğunu Burak Geler |
Sigaram
Yüreğimde bi kül soğukluğu ciğerlerim en koyu katranların nikotin ülkesi dudağımda ateş uçlu azrail öpmesi Burak Geler |
Sonsuzluk
Çok pencereli salonlardan geniş yürekli açılarda bakışlar attım dünyaya sesimi kokumu rüzgara saldım duymak isteyenlere sızlasın diye kandan parmak izleri bıraktım şiirlere ve acı bilen kadınlara soyut yaralar bıraktım etsinler hazzını keşfe sonsuzluk bende kalır ve bende kalır kahır sonsuzluğu yaşatansa kadınlardır Burak Geler |
Son
Kaldı ölüm denen çizgiye bi adım hücrelerimle bi ordu gövdem ve ben bu orduyla bi ömür savaştım Burak Geler |
su perisi I
Terennüm durur dudaklarında sesini bin yıl milyon şiirden zümrütlemiş içime alemde dokunmadık cennet bırakmayan esintilerden almış saçlarını su perisi karıştı denizine bense kaldım karada kapkarada Burak Geler |
Su perisi II
Ben sende en çocuk aşklarımı yaşadım hiç bu kadar gülünç olmadım ve hiç bu kadar saçma hayaller kurmamıştım ben büyüme girmiş bi çocuktum senden önce ve hep öyle olmuştum sana kadar bi zaman gibisin bende sıkıntının ve aşkın zamanı gibi haz ve acının tatlı bi baldıranı gibi sende buldu çağlarım yazıyı sende yazmaya kalktı tutuk yanını mevsimler ve iklimler hep sende değişti gurur gitti aşk kaldı her seferinde... her seferinde yaş arttı her seferinde... gözlerin akıncılar gibi hem yıprattı hem çaldı beni en zengin sandığım yerlerinden sende açtığı kadar sende solan ...giller vardı içimde hep...giller biriken türlü aşkların hesap çizgisini attırmıştın bana sevebilmemin hesabını en kabarık çıkarmıştın ve ben bu hesabı bitek sende yapmıştım nedense hangi ajitasyona sığar bu rakam diye şaşırmıştı içimdeki garson ve ben kalbimin diyetini ödemek için ömrümü verecektim sana daha sana derindeki sana hangi ünlemle tarif edeceğimi bilememenin acısında öyle bi ünlem bulki kendine öyle acısın için çünkü ben sende kendimi bi türlü gerçekleştiremedim yedim.. bitirdim... yedin... bitirdin... ne dersek diyelim gittik kaldık özümüze ne kadar büyük olursa olsun aşk içimizden doğan bizi ayırdı çünkü her yaklaştığımızda bizi parçalayanda aşkımızdı Burak Geler |
Sus
Umutlarını devşirdiğin kardelen beyazı hayallerin canını acıtan solan gül matemleri acının aşka bağlılığındaki boşluk umut biçen çiy ırgatlarının orakları ayazında kavurucu aydınlığın donuk buz yalnızlığı denizkızı ağır kan kokusu iç cesetlerinin gecede iç kaydıran baldıran bakışlı kadınlar salınan martı seslerinden ürperen ten esini yılgın sevişmelerin ince tesiri keskin kadın iyki ve keşkelerinin ölümperisi süregelen son takısı ayrılık anlamı karışan dizelerin alakasız yorumu çiçek dirimi yalnızlık bulutu sus...sadece öp beni dokunmadan dudakların sus...artık acıtmasın kılıncı keskin dilin görmeyi istediğin şeyi görür gözlerin onun için sus... superisi yıkadın içimi ne geçmişim var artık ne geleceğim bitirdin gittim artık gelmeyeceğim sus... sadece öp beni Burak Geler |
Ş-a-h
Bıyığındaki o gümüş savat yansıması inciler ardında hafif,tüylü,kırmızı yılanlar gibi bi dil her an çetrefil silsileli bi cümle kuracak gibi zehir yaldızlı yasak elma dünyaya atılma sanki başka yer yokmuş varmıymış acaba orası muamma dudakların sağır yasak öpüşleri zamansız ve bi elma cazibesiyle başlayan dünya Burak Geler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.