![]() |
Sana Bir Ahım Var
biraz daha yok olsada her geçen gün umudum dinmiyor hasretin,unutulmuyor yokluğun gündüzleri düşman bilsemde,******* dostum anladımki silinmemiş izlerin,hayalimde hayalini kurdum az ağlatmadın beni,gözlerim hala yorgun senden başka sevmem dedim,sözümde durdum kalbimde tektin,tek sana eğikti boynum anladımki aşkın ecelim,yüreğime cesedini koydum uçurumdan düşen zaman,bir ölü misali durgun herşey yerli yerinde ve buna dahil yokluğun bırak sahte gülüşleri,yüreğin gerçeği bulsun anladımki yalanmış gözlerin ve ben o yalana mahkumum sana bir ahim var en ummadığın anda tutsun fazlasına dilim varmaz, gözlerin kör,dizin tutmaz olsun o taş kalbin atmasın,öylece dursun. 13:12 20.06.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Sana Dair Düşlerim
gel dersen gelirim git dersen giderim öl dersen ölürüm ve hep sana dair düşlerim hep seni düşlerim ne ben gözlerimi kapadım ne de dışarısı karanlık anladım gözlerimde kalmış gözlerin ben ne bir deliyim ne de bir aşık anladım yüreğime büyük gelmiş hislerim ve hep sana dair düşlerim hep seni düşlerim 01:46:28 12.07.2006(ANKARA) sanma ki aramayışım,sormayışım unutulduğundan ben susarken bile senden bahseder sözlerim sanma ki bir an olsun çıkıyorsun aklımdan uykuma bile ecel olmuş hayalin ve hep sana dair düşlerm hep seni düşlerim 18:31:57 29.09.2006(ANKARA) Seyfettin Çabuk |
Sana Geliyorum
yine firardayım bu gece ellerimde kelepçe sana geliyorum yine susmaktayım bu gece adın dilimde hece sana geliyorum yine ağlamaklıyım bu gece yüzüm aynada bilmece sana geliyorum bir hastanın şehadeti gibi yüreğe sıkılmış kurşun gibi ateşten sonra kül gibi darağacında açmış gül gibi ölüme gidiyorum sana geliyorum farkı ne bilmiyorum 17:43 22.06.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Sana Hoşçakal Artık
söyleyecek sözüm kalmadı,bitti artık bıçak kemiğe dayandı,yetti artık ateşe rüzgar değdi,söndü artık sevda benim sevdam,sana hoşçakal artık umudum buraya kadarmış,kırıldı artık yolun sonu geldi,varıldı artık birdaha barışmaz aşkla yüreğim,darıldı artık sensiz bir hayata merhaba,sana hoşçakal artık bende yoksun kime istersen git artık umrumdamı varlığın istersen öl artık sana köle değil bu beden allaha kul artık seni yokta buldu gönül,sana hoşçakal artık yalvarsanda dönmez zaman,geçti artık söz birkere çıktı ağızdan,yutmaz artık bu göze tek görünür olsan,bakmaz artık bana elveda,sana hoşçakal artık yaşarken olmadı,gittiğim yerde kavuşuruz artık 21:42 11.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Sana Yarim Dedim
isteme benden sensizliği,gidemem sana yarim dedim,başka söz demem isteme benden dostluğumu veremem sana yarim dedim,başka söz demem istersen görmem seni,istersen sevmem istersen unuturum bir daha gelmem ama isteme benden seni,veremem sana yarim dedim,başka söz demem yıllarca çekerim hasretini hiç dert etmem sevdan var ya içimde,ecel gelse ölmem seni ben bildim,başka birşey bilmem sana yarim dedim,başka söz demem olsun be gülüm,bir daha gülmem sen gelme,bendesin zaten her dem meyim sensin,başka şarap içmem sana yarim dedim başka söz demem 21:50 03.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Sarıldım
aşkın şair etti,kaleme sarıldım seni yazdım,sensizliği yazdım derdin madara etti,dile sarıldım dostuma darıldım,düşmana darıldım gözlerin mahkum etti,ipe sarıldım sözlerin idam etti,kefene sarıldım yüreğin duman etti,ateşe sarıldım varlığını yaktım,yokluğunu yaktım sevdan katil etti,silaha sarıldım hüsran katletti,virana sarıldım yaran mecnun etti,yollara sarıldım dağlar aştım,çöller aştım kulu kul etti,merhametine sarıldım anlamadı el etti,ellerine sarıldım gözyaşımı sel etti,mendile sarıldım ona ağladım,bana ağladım umudum kahretti,sabıra sarıldım gururum pes etti,ayağına sarıldım GİZEMin deletti,izine sarıldım seni aradım,beni aradım 00:33 22.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Sen
sen adını koyamadığım romanımsın her satırında çile var sen kaybetmeye doyamadığım kumarımsın her zarında hile var sen güneşi doğmayan yarınımsın sen kabulu olmayan duamsın sen yazamadığım son mısramsın her dizende yaşım var sen yüreğimde kanayan yaramsın sen alnıma geceden karamsın sen bir umuda bin kurşun sıkansın her sözünde ölüm var sen yolunu bulamadığım sılamsın sen unutulması zor bir hatıramsın sen ilk aşkım,sen ilk hatamsın her nefesimde pişmanlığım var 02:55 29.06.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Sen Bile
bugün seni düşünmeye çalıştım; başaramadım ne garip değil mi? oysa bir zamanlar senden başka düşüncem yoktu attığım adım,aldığım nefes,içtiğim su ahım,günahım ve gözyaşım hepsi sanaydı hatta seni bir an olsun düşünmemek idamlık cezaydı ama bugün bulamadım seni sen bildiğim şarkılarda bütün şiirlerimi gözlerine yazmama rağmen hiç birinde rastlamadım bakışlarına ya işte böyle sen bile sönmüşün yüreğimden bundan sonra nasıl yanarım başkasına senin için yeri geldi *******i vurdum şehirleri yaktım yeri geldi dünyayı durdurdum zamanı astım ama şimdi... bunları nasıl yapmışım almıyor aklım yok artık yokluğun *******imde mezarını kazmış bu sevda sana ya işte böyle sen bile ölmüşün yüreğimde bundan sonra nasıl yaşarım başkasına 18:04 05.10.2005(Ankara |
Sen Gelince Aklıma
sen gelince aklıma ben giderim benden eğer sevmeyeceksen ben geçerim benden kırma umudumu kırma tek dileğim senden bu aşka can demişim canımı alma benden sen gelince aklıma,akıl kalmaz bende her neyim var ise hepsi artık sende yüreğim,umudum,korkum hatta ben bile bir tek sen kaldın benden geriye sen gelince aklıma ******* dönmez gündüze zaman geçmez hasret kalır geleceğe haftalar umutsuz,aylar dargın,yıllar biçare bu muammanın sensin çözümü,sen tek çare. 21:30 29.12.2004(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Sen İnanmadın
kazıkmı çaktın kalbime be zalim,inat ettin çıkmadın kastınmı var ömrüme,çektin silahı vurmadın koymadın beni bende,neyim varsa aldın doymadın dağlar taşlar boyun eğdide aşkıma,sen inanmadın bir kez olsun gelmedin yanıma,aramadın,sormadın yüreğimin çığlığı inletti yeri göğüde,sen duymadın perişandır *******im,gündüzleri biçare bıraktın dağlar taşlar boyun eğdide aşkıma,sen inanmadın sana uzanmıştı ellerim,boş çevirdin tutmadın ben senden başkasını görmezken,şöyle bir dönüp bakmadın geri çevrilmezdi böyle bir aşk,yanına bile uğramadın dağlar taşlar boyun eğdide aşkıma,sen inanmadın destanlar yazdım bu aşka,yine anlamadın göremedi kara gözlerin,gerçeği bulamadın unutmadım seni,unutamadım,sen ise hiç hatırlamadın dağlar taşlar boyun eğdide aşkıma,sen inanmadın 17:32 31.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.