![]() |
Hesapta
Mutluyum N'hesapta Kaldım,intihar kentinde Tayin edilemezler imzasına Bir motor bulsam Bağırtsa Dişiliği Yaksa tekeri Harley Asvaltlarıyla oynıyan Anadolu Van geçse tuz geçse Kuş gölü Mandras,Ölüdeniz,kömürse leylek barındıran dalyan minarelerde öpüşler eksen saba namazlarında Pedalının nereden vurulacağı başlama işaretin şiirse yolun oruçlarında yalnızlığın 06 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Hırsızım Ben Memleketimden İnsan Manzaralaı'nı Seçerken
korsan basılmış kitaplar sergisinde İstiklâl kİTAP ELİME TUTUŞTURULDU ve hırszı8m ben GÜL MEMELER SADACE ebru'NUNdu HER KES KOKLADIĞINI bilir BÜYÜ KAPLI DEfter di kaçtığım SAÇLARIYLA SIRDAŞIM Elleriyle sıcaklığı unutulmazım Bir simit kadar Güncel fırından ısırdığım gEVREK SENİ ÖYLE SeVMİŞTİM alibeyköy yokuşu çıkarken 04 10 07 ALtınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Hıyar
Dişle soyacaksan Sana hıyar değilim Kuruyacak tarlan Hıyar bulamıyacaksın O' zaman Ben seni traş edeceğim yollarında 23 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Hiç kız arkadaşım olmadı Adı Saadetten başka
Ufacık Platonik Uçarı bir Ramazan Ve Saadet bir Akıntıburnu Sadıkoğullarının kuyusunda Yüzmeyi öğrenen... Ve hep bendim Yaşam girdabından kurtaran... Elini kaptırmış Ayhan Kapmak için kopmuş parmaklarını Body guard lığına soyunurdu.. Eve sağ sağlim Götürürken Saadeti Saadet Dayak yemeden Küsmemişti Annesine ya da Bana Yazlık sinemada Kemancı O'nun Başının tacı idi Çekirdek çıtlatırken antrakta Gazozda içmiştik hatta Ama niye böyle oldu bilmiyorm Platonik 01 10 07 ALTINKUM Ramazan Mehmet Tanal |
Hiçlik
Boynunuzda asılı gördüm, Koca bir HİÇ (osmanlıca) İzmir toplanmış Neyzen tersten çalarken Cenneti Ulâma'ya Boynunuzda Koskoca bir Hiç Nedendir o Hiç Tımarhanelerden kurtaramamış Karakollarının Mısır Güzergâhı Bir Çeşmenin En iyi arkadaşı Olmak Çeşmede konaklamak,çesmenin misafir severliği! ! Zırt düdük Kimsin ne'sinin Kurbanı olan beste O'nun Ney Düşmüş sularından Apdestlidir 04 10 07 ALTINKUM Ramazan Mehmet Tanal |
Horoz döğüştürecen,Horoz
Bir depremi Beşyüzdefa yaşamalı mı? Bindeş yoz yaşıyorum gemide Emrine verilmiş,Süleyman'ın Üfürüyor oradan,bir Hergele Cumaya durduk birlikte Teravih İbrahimin Dedesi İbrahim'de bakmaz yüzüne Horoz döğüştürecen Horoz Kanlı gagalar İbik çiğner Erkenden Aynı dünyada yaşıyoruz atom bombası neki Bizde bilelim Nötron ne,ki Hidrojen ne; ki Neyseki anladım Kim daha kemikliymiş Göremedim ama Kimin daha kanatlı olduğunu Hint horozla uçan Seylan'a çay molası veriyor Rüzğâr atlıyla sevişen Cape Townda Soluksuz atın kırbaçı Foklarla son buluyor Hıyar gibi zar saka ibrahim'in nesi Ahu ceylan Kime kaçar bu saatde |
Hoşgeldin
E-Okul Hoşgeldin Yeni başlangıçlar Yeni umutlar,getirdin Buradan başlamak Buradan tırmanmak Sabırsızların seni bekler Hoşgeldin E-Okul Ramazan Mehmet Tanal |
Isırdın diyerek
Elma Bu Isırdın diyerek Koklamak zorundamı Yaprağını Elma işte İsmail Gülgeç Kalbi Tur Burhan niye Çan Man on the Turkey Bi riç bi riç Roys rolls Mubarek Plakası Damar Şanlı urfa Balık muhabbeti Nemrut ta orada Kartalda, her şey onun Kenan diyarından kaçmasa 01 10 07 Ramazan Mehmet Tanal |
Isırmak meme uçlarını
Sarkmamışsa Değişim yaşamamışsan Trans Isıramazsın Tutki Uzaklardaki bir büyücünün Derdi senin kisi Sen Ben olmak Kiis bir kedinin hastalığıdır tüyden kaynaklanan Isıramazsın memelerinin ucunu bana söylüyorum Alınmasın Meclisten dışarıdakiler 01 10 Altınkum/edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Islık çalsam
Islık çalsam Tanırmısın Camında yankılanan Tanırmısın Aynanın karşısından salmak zor seni Aynanın karşısından sokaklar kirli asvaltlar yapışık Bülbüler bol mu bol Arabalar ne kadar da eskimiş Görüyorum İzliyorum Tikanıyorum En güzel Sensin Ayna Ramazan Mehmet Tanal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.