![]() |
Çoğu zaman...
Varlığınla avunan, hasretine hiç alışamayan. çocuklar gibiyim çoğu zaman. seni sorduğum akşamlara, defalarca anlattığım yanlızlığıma söz geçiremez oldum. bu gün yine deliyim bu gün yine serseriyim bu gün yine çocuklar gibiyim.... |
Çukur...
Yari eskiden beri sevdiğimden belli kaşları çatık gözleri kahve içi mavi dışı ben kadın sordum seni gözlerimin yaşlarına aktı gitti dediler ummana Dayanamadım... |
Dağladı beni
Gök kızıla boyanmış, Mehtap can atıyor Sanki bu gün, gün batımı Çırıl çıplak,ben gibi, Sen gibi Sıcacık tenin Kızıla boyanmış saçların Koynunda parlayan yıldız Benim olası kalbin, kan kırmızı Mehtap ve sen Resim gibi. Yakışmış, kaşlarına çektiğin rastık Tel,tel kirpiklerinde sürmeler. Bakışların anlamlı, her çizgi bir hüzün. Gözlerin fettan, buselerle acıtılmamış dudakların. Sonbahar rüzgarları vurmuş yüzüne. Aşkın göz yaşları ıslatmış eteklerini. Yükü acılarla dolu gemiler gibi Kalkmayacağım bu limandan Yüküm benim acılarım. Derdim aşkım, senin acın. Dağladı beni...... |
Dalgalar
Dalgalandı yüreğim şahidim olsun gecenin siyahı aydınlığın aynası denizin dalgaları dalgalardı beni sana bağlayan yüreğim dağlayan sözlerin nağmelerin bana armağan |
Damla...
Damlaydın yüreğimde Kırmızın sularıma bulandı Alın kalbime Salın beni Zindanlarımda çürüyeyim Aklımda baş edemediğim İsyan var..... |
Dem...
Dilberi dudağından kadın ağzından öpmeli adam gibi... |
Deniz
Deniz bir kız gibi. Senin gibi yürekli. Ben söyledim o dinledi. Ilık ılık esen rüzgar sabretmemi öğütledi. Seven gönül ah etmemeli. Bir türkü tutturmuş söyler azgın dalgalar. Seni SEVİYORUM. Diye diye ağlar. |
Deniz feneri.
Gelen gecen dostlar Aydınlığa ihtiyacı olan zat lar. Bilirmisiniz benimde bir kalbim var. Yıllar boyu yanı başımdan geçen gemilere. Bıkmadan usanmadan yok gösterdim ben. Adım Deniz feneri. Yanım dan gelip geçerken beni hiç düşündünüzmü. Size sonsuza dek ışık vermek tek arzum. Sizden istediğim hep mutlu olmanız. Karanlık derin sularda kaybolmamanız. Yalnız bilmenizi istediğim. Benimde ufacık bir limanım var. Ara sıra uğrarmısınız.......SEVGİLİ... |
Deniz gördüm, maviydi...
Deniz gördüm, maviydi. Sanki gözleri sahiciydi. Ve eğildim, anlından öptüm. Bir içim su gibiydi. Lakin, O hep ağladı. Gözleri çağladı, Mavi, mavi akan ırmaklar gibi. Tesellim, zati benim di. Mavi ülkenin Maviye boyanmış, evinde Düşlerle süslü Uçuk mavi geceliklere bezenmiş, Derin bakışlı kadın. Bense.! .. Duman, İs karası. Karadır avuçlarımız. Emeğe doyamayız Kara kuru yollarımız. Yüreklere tiz varamayız. Doğuştan ela gözlerimiz. Göremeyiz... |
Deniz gözlüm...
Deniz gördüm maviydi. Sanki gözleri sahiciydi. Ve eğildim ve öptüm. Bir içim su gibiydi. Lakin o hep ağladı. Mavi gözleri çağladı, Mavi mavi akan ırmaklar gibi. Tesellim zati o benim değildi. O mavi bir ülkenin mavi bir evinde, Mavi düşlerle süslü Uçuk mavi geceliklere bezenmiş, Maviş gözlü bir kadın. Bense bir duman bir is karası. Karadır uvuçlarımız. Sevgiliye dokunamayız, Kara kuru yollarımız, Yüreklere tiz varamayız. Doğuştan ela gözlerimiz. Göremeyiz. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.