![]() |
Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbınıÇok gereksiz bir yasa-ne geçti elinize
Zehir zıkkımlar dolsun-el ağız dilinize Kendi kabuğumuza-hep çekilecek miyiz Birbirimize küsüp-yere dökülecek miyiz Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Hayır hiç biri değil-çok büyük ülkemiz var Tarihi coğrafyamız-bünye bize gelir dar Tek başına durulmaz-ithalat ve ihracat Yapmalı Türkiye’miz-olmalıyız biz rahat Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Zor ve yorucu vatan-temel kanla yazılı Emanettir yurdumuz-yüreklere kazılı Olaylar sıra sıra-içinden çıkılamaz Niçin vuran çalanlar-yerlere çakılamaz Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Tepkiyi koymalıyız-zarar ziyan vermeden Dengeli doğru tutum-halkımızı germeden Acıtılmalı canı- Fransa’nın kuvvetle Herkese anlatmalı-yok olmalı bu çile Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Belgeleri çıkartıp-unutturmamalıyız Tekrarı önlenmeli-hiç bittirmemeliyiz Kısa vadeli değil-uzun stratejiler Hikâye roman ve film-hazırlansın rejiler Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Ekonomik yaptırım-“İlk Çalışma Grubu” Gecikmeden kurmalı-vermeliyiz şurubu Uzmanlar tarihçiler-dergi ve kitaplarla Seslenmeli dünyaya-çok dilde hitaplarla Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Akılcı soğukkanlı-olanlar çağa koşar Önündeki engeli-el birliğiyle aşar Memleket canım benim-ayrımız gayrımız yok Çalışırsak birlikte-hepimiz oluruz tok Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Devletim düşünmeli-bugünü ve yarını Hesabı yapmalıdır-zarar ziyan kârını Dostu dost bilmeliyiz-bütün haini düşman Hareket et birlikte-vermemeliyiz aman Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını Olmuş olacaklara-vatandaşım dikkat et Bu size seslenişim-dörtlüklerim de davet Vatan bayrak değerli-millet devlet el ele Hasan der el birleştir-sonra gideriz sele Fransa’ya sormalı-birisi hesabını Hizaya getirmeli-hepsinin kalıbını |
Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetiniÇok gereksiz bir yasa-ne geçti elinize
Zehir zıkkımlar dolsun-el ağız dilinize Kendi kabuğumuza-hep çekilecek miyiz Birbirimize küsüp-yere dökülecek miyiz Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Hayır hiç biri değil-çok büyük ülkemiz var Tarihi coğrafyamız-bünye bize gelir dar Tek başına durulmaz-ithalat ve ihracat Yapmalı Türkiye’miz-olmalıyız biz rahat Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Zor ve yorucu vatan-temel kanla yazılı Emanettir yurdumuz-yüreklere kazılı Olaylar sıra sıra-içinden çıkılamaz Niçin vuran çalanlar-yerlere çakılamaz Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Tepkiyi koymalıyız-zarar ziyan vermeden Dengeli doğru tutum-halkımızı germeden Acıtılmalı canı-kuvvetle Fransa’nın Herkese anlatmalı-gereği yok yasanın Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Belgeleri çıkartıp-unutturmamalıyız Tekrarı önlenmeli-hiç bittirmemeliyiz Kısa vadeli değil-uzun stratejiler Hikâye roman filim-hazırlansın rejiler Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Ekonomik yaptırım-“İlk Çalışma Gurubu” Gecikmeden kurmalı-vermeliyiz şurubu Uzmanlar tarihçiler-dergi ve kitaplarla Seslenmeli dünyaya-çok dilde hitaplarla Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Akılcı soğukkanlı-olanlar çağa koşar Önündeki engeli-el birliğiyle aşar Memleket canım benim-ayrımız gayrımız yok Çalışırsak birlikte-hepimiz oluruz tok Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Devletim düşünmeli-bugünü ve yarını Hesabı yapmalıdır-zarar ziyan kârını Dostu dost bilmeliyiz-bütün haini düşman Hareket et birlikte-vermemeliyiz aman Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini Olmuş olacaklara-vatandaşım dikkat et Bu size seslenişim-dörtlüklerim de davet Vatan bayrak değerli-millet devlet el ele Hasan der el birleştir-dostluğu bile bile Hemen rezil edelim-Fransa Devleti’ni Ortaya çıkartalım-hepsinin illetini |
Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırmaAsıl “Soykırımcılar”-Türk’e pusu kurandır
Şerefsiz ve alçakça-askerimi vurandır Yıllarca sıkıntıyı-çeken büyük milletiz Bir arada yaşayan-kahraman cemiyetiz Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma Vatana ve bayrağa-kastetmek isteyen var Bunlar akıldan yoksun -hepsi çapulcu davar Ancak savunuyoruz -kendimizi her vakit Sıraya giriyorlar-sırta yapışıyor bit Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma Suçsuz olduğumuzu -bilmiyor mu İtalya Amerika Fransa-İngiltere Almanya Nedir probleminiz -vatanı batırmak mı Atağımızı kesip- milleti bitirmek mi Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma Kuvvetli olmamızı-istemiyorsunuz siz Onun için durmadan-çıkartırsınız kriz Sanık sandalyesine - koyuyorsunuz bizi Salyalı ağzınızla-tanırız bizler sizi Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma “Haçlı zihniyetini-sizler unutmadınız Hep kuyruk acınız var-akıldan atmadınız Mahkûm ettiniz Türk’ü-yargısız infaz sizde Hâkim savcı oldunuz-uzatmadınız vade Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma Böyle dayatmalarla-sonuç alamazsınız Biz sıkıntı çekerken-rahat kalamazsınız Tarih bir gün yazacak-Türk’ümün doğduğunu Dün nasıl yapmış isek-haini boğduğunu Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma Onların hesapları -devletimi yok etmek Türk’ün adını silip-altlara doğru itmek Devletim hesabı sor-parçalayıp bölenden Milletim ağlar iken -sırıtarak gülenden Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma Bizle uğraşanlardan-derhal hesap soralım Ecik cücük böcüğü-önce soruşturalım Katliam soykırımı-araştırmalı meclis Mars’tan bile duyulsun –kaybolmamalı bu his Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma Yapışın yakasına -kapansın ağızları Türk kemendi atılsın-sıkılsın boğazları Hasan’ın tek görevi -can yurda sahip çıkmak Bugün olduğu gibi-yarın da ışık yakmak Hey taşeron Fransa-sabrımızı taşırma Tarih oku ve öğren-akıllı ol şaşırma |
Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletiniİşte Türk düşmanlığı-korkutucu bir boyut
Şimdi her şey ortada-hem somut hem de soyut Tarihi gerçekleri-sakın unutmayalım Bölmek isteyenler var-uyuyup yatmayalım Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Maziyi inkâr eden-gerçeği hiç göremez Vatan bayrak uğruna- kuvvet çaba veremez Karşımızda surlar var- aşarız birlik ile Bizi kimse tutamaz-yok olur bütün çile Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini İstiklâl Harbi günü-Antalya’da İtalyan Batı ve Anadolu-hainlik yapan Yunan Adana Maraş Antep-gasp etmişti Fransız Ankara İstanbul’u-çevirmişti İngiliz Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Burada başlamıştır-Ermeni işbirliği “Ya İstiklâl Ya Ölüm”-onlar bozdu birliği Kan döküldü can verdik-yurt döndü harabeye Fransız Ermeniler-kıydı anne bebeye Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Yıl “Bin dokuz yüz otuz”-Hatay işgal altında Mücadeleler oldu-o sınırlar hattında Atam çabalar verdi- vatana katmak için Konuşma ve mitingler-sordu nasıl ve niçin Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini O günü unutmadı-şer Fransa açları Gelin sizle yapalım-teke ve tek maçları Nutuk zamanı değil-göstermeli tepkiyi Yediden yetmişe dek-hissettirin etkiyi Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Kablolu yayınında –TV 5’i kısalım Derhal turistik turun-ne var ise keselim Fransız Soykırımı- anlatalım dünyaya Hemen oylama yapın-onlar kalmalı yaya Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Bize terör belâsı-hediye Avrupa’dan Hangisini sayayım-domuz eşek sıpadan Hiçbir devlet istemez-Türk’ün kalkınmasını Unutma Türk Milleti-onları iyi tanı Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Kendi memleketlerinde-hep diplomatlarımız Kahpece öldürüldü-bizim evlatlarımız Niçin bağlamadınız-o kuduran itleri Allah’ım size versin-aynı akıbetleri Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Hangisini sayalım-bombalanan meskenler Orly Havaalanı -yere saçılan canlar Bin dokuz yüz yetmişle-tamam seksen arası Asala’ yla boğuştuk-derin oldu yarası Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini Temizlendi Asala-Devletim koydu sala Avrupa nefes aldı-o anda PKK’ yla On beş sene savaştık-“Ermeni ***leriyle” Zafer Türk Devleti’nin-“Ay yıldız Burçlarıyla” Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini ”Yüz Otuz Milyar Dolar”-mal ve mülk gitti maddi Avrupa’nın ürünü-onlar aştılar haddi Vatan benim diyenler-eli birleştir bütün Hasan size seslenir-bugün yarın ve her gün Hiç affetmeyeceğiz-Fransa Devleti’ni Kalk ayağa Türkiye’m-keselim biletini |
Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsinSilâhsız bir savaşı-açtı bize Fransa
Dostluğu istemedi-çıkarttı hemen yasa Bunu onlar istedi-bizi tahrik ettiler Elleri kaldırarak-imzaları attılar Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Hiç ilgilendirmeyen-olaya burun soktun Türkiye aleyhinde-bize batan bir oktun Münasebetsizliğin- katlanın sonucuna Düştüğünüz durumlar-beddua eder ana Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Diplomatik ilişki-indi yarı yarıya Şimdi sözünüz geçmez-evde gülen karıya Ekonomik kültürel-ilmi ilişki durur Yarını düşünmeyen-fıttırarak kudurur Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Fransa aleyhinde-hareketlere destek Bundan sonra oluruz-inanın size köstek Ermenistan payını-bundan sonra alamaz Alt ve üst kilitlensin-bilin rahat kalamaz Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Bin dokuz yüz on dokuz-aylardan Ocak ayı Pierre Loti diyor-dinle Fransız beyi 'Türkler bütün Doğunun-sağlam dürüst insanı Hoşgörülü saygılı-tarihlerde var şanı Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Saint Barthelemy olayı-Fransa'nın ayıbı Katliamı yaptınız-büyük oldu kayıbı Engizisyon yasası-biliniz İspanya'nın Bütün bu olaylardan-haberi var dünyanın Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Vahşice Yahudi'yi-katlettiler durmadan Türkiye'ye sığındı-bütün ateş sarmadan Saygı sevgi hürmeti-burda gördü bu canlar Osmanlı vatandaşı-oldu gelen kurbanlar Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Ermeniler meyvenin-içindeki kurtlardır Kemiriyor yanlardan-çok şekilsiz kartlardır .Sekiz yüz doksan altı-sene önemli dönüm 'Devrimci Partisi'nin'-vahşiliği hep ölüm Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin İlk Türkiye'ye karşı-Ermeni’yi kışkırttı Hıristiyan Katolik-Ortodokslar sararttı Bir temel eksikliktir-Avrupa'nın gözünde Hıristiyan olmamak-budur Türk'ün özünde Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Ermeni faydalandı-sayılan unvanlardan Bütün onlar sorumlu-dökülen bu kanlardan Dün yapılan haksızlık-şu an bile sürüyor Vatan evlatlarını-bir kor gibi kürüyor Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Bundan etkileniyor-Türkiye'de Ermeni Bak ayrı tutuyoruz- işlerden mutlak seni Asıl istek tazminat-ülkemi koparmaktır Hepsinin istekleri-biliniz gebermektir Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin Avrupa Devletine-bu işler bulaşmasın Sulh ve sükûnet olsun-sakın ola taşmasın Hasan der millet hazır-yeniden istiklâle Yurdum bayrak değerli-düşemez asla ele Lekelisin Fransa-pasını silemezsin Türk'ün karakterini-gerçekten bilemezsin |
PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merdeHakkari Şemdinli'de-PKK'nın ***leri
Askeri şehit etti-kararttı hep içleri Jandarma Taburunun-önüne bırakılan Bombalar patlatıldı-oluk oluk aktı kan PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merde Kahpeler ********ler-hainler ve kancıklar Tuzakları kurdular-kalplerde yara açar Uzaktan kumandayla-poşet içerisinde İnfilak ettirildi-üzüldü anne dede PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merde Beş Mehmetçiğim şehit-yedisi de yaralı O an toprağa düştü-kırıldı yeşil dalı Gece yarısı ile-kurulan hain tuzak Yiğitleri mahvetti-Baykuşun oğlu alçak PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merde Çavuşum Dursun Çetin-Durmuş Ali Uzun'u Hele Evren Ayyarkın-unutamayız bunu Erler Ramazan Çakar-Kaan Kayabaş' ımız Aileyi soldurdu-bütün yürek etti cız PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merde Herkes o anda yasa-ilk boğuldu topluca Yetim kaldı çocuklar-evlerde tütmez baca Çaresi bulunmalı-alınmalı tedbiri Türkiye'den kalkmalı-temizlenmeli kiri PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merde Nereden geleceği-bilinmiyor terörün Bugün olduğu gibi-bizleri vurmuştu dün Karşımızda hain var-topluca yenmeliyiz El ele verilmezse-ortaya çıkar kiriz PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merde Öne çıkamıyorlar-akşam gece yarısı Yolları kazıyorlar-içe sokarlar yası Hasan Sancak yazıyor-daima anlatacak Uyanın Türk Milleti-doğrul da ayağa kalk PKK vatanımda-sokuyor bizi derde Bombalar patlatılır-yazık oluyor merde |
Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çileVeremem sana caba
Bana kızar o baba Köye davet ederim Tütün bu sene kaba Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile Almak ister cabadan Görür seni Yaradan Canım haberin var mı Apartmanda kiradan Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile Kaşıkla verdim cacık Gülümsedi azıcık Benimle evlenirsen Talihin olur açık Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile Annesi çok cadaloz Benden ister daim koz Lafı sıraladıkça O kızları verir poz Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile Evin önünde cadde Analık kızın nerde Yaptıkları yüzünden Başım giriyor derde Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile O sevdiğim bir cadı Unuttum neydi adı Uzaklaştı yanımdan Dudakta kaldı tadı Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile Söylerim cadılaşma Aşma sınırı aşma Adımını yavaşlat Sakın peşimden koşma Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile İyi değil cadılık Bunu sevmez bil Halik Yanıma gelir isen Oluruz kalabalık Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile O yer cadı kazanı Anlamazlar bu canı Haberin var mı güzel Anla mektup yazanı Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile O cadı süpürgesi Başında vardır fesi Üstten geçtiği zaman Korkutuyor herkesi Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile Geçilmez cafcafından Dolandım etrafından Dükkana girdi gördüm Muz almıştır rafından Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile Deme cafcaflı sözü Kaybetme sakın özü Hasan sana çevirdi Hem bakışı hem yüzü Bu sözlerim İdil’e Bana çektirme çile |
Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusuElindedir buzkıran
Nasıl benimle aran Uğramazsan yanıma Canım artacak kiran Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Bakıyor buzlu camdan Durmaz öldürür gamdan Kurtulacağım diyor Beni seven yamyamdan Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Karşıdadır buzluğan Oraya diktim soğan Bir bekçi arıyorum Sakın yemesin doğan Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Su ver bana buzluktan Vermiyorsan sen utan Bakışını kaçırma Dönüyorsun bana yan Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Erir denizde buzul Bir şey yapamaz şu kul Tabiatı koruyun Çaresini hemen bul Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Vardır buzul bilimi Yaymak gerek ilimi Çalışana fırsat ver Yere serin kilimi Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Şuradadır buzul kar Sen gördün mü bunu yâr Çıkacağım diyorsan Yolu engebeli dar Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu O tepeler buzullu Biliniz sarptır yolu Yerleri bembeyazdır Ağaçlar dolu dolu Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Gidelim buzul taşa Hemen basmalı marşa Ora gittiğin zaman Gittik söylersin arşa Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Gördün mü buz yatağı Gel yapalım atağı Buradan göremezsin Karşıda ki o dağı Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Bana söylüyor bücür Sesi epey çıkar gür Canım kandıramazsın Olmalısın sen özgür Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu Söz verip bücürleşme Sakın kalbimi deşme Hasan’ı yaraladın Eşme yerleri eşme Can Aysu canım Aysu Nedir işin doğrusu |
Can Defne canım Defne Bir sefer daha deneSevemem cehennemi
Beni anlayın emi Öldürüp kırar isen Yavaş gider o gemi Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Olma kız cehennemlik Yüreğin olur ezik Ruhun sıkıntı çeker Bulamazsın bir delik Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Odur cehennem taşı Gözden döktürür yaşı Yukarıya kaldır kız Hem bedeni hem başı Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Kuvveti cehlindendir Lafı söylüyor bir bir Beni gördüğü zaman Bakın titriyor tir tir Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Elinde vardır cehre güzel oturmuş yere Asla selam vermiyor Benim gibi bir ere Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Versene sende bir ceht Bekleme benden davet Düğünümüz olursa Toplanacak cemiyet Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Alayım sana ceket Oynayalım gel raket Seni çok seviyorum Hayatımda sensin tek Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Gösterdiği celâdet güzel canım devam et Çarşıya çıkar isek Görünecek o heybet Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Nedir sendeki celâl Hakkımı etmem helal Durmadan seslenirim Deme bana hoşçakal Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Bana sen celalleşme Alamazsın kademe Beni ne zannedersin Sakın kalbimi deşme Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Severim onu celi Hem de çok tatlı dili Söylemedi bir türlü Ne ilçe ne de ili Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene Sevmem asla celladı Gerekmiyor o adı Hasan’ı beğenen çok Unutulmuyor yâdı Can Defne canım Defne Bir sefer daha dene |
Can Eda canım Eda Bana yapma elvedaSardı beni büsbütün
Görünüşü bir sütun Aradım seni güzel Hem bugün canım hem dün Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Cezp ediyor o büstü Beni yapıyor kötü Ört orayı bir tanem Ser oraya bir örtü Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Nedir sendeki bütçe Gel dokuzu beş geçe Kuyumcuya gidelim Orda hazırdır külçe Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Eve beklerim bütün Kazanacaksın bir ün Yanıma gelir iken Unutma olsun örgün Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Alda şunu bütünle Çektirme bana çile Niçin gelmiyorsun kız Ne imana ne ele Can Eda canım Eda Bana yapma elveda güzel bütünlemeli Uslu durmuyor eli Yanına yaklaşınca Bana söylüyor deli Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Eline kondu büve Zannetme onu güve O bir sinek çeşidi Sakın getirme eve Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Sanki yaptı bir büyü Değdirir bana tüyü Şehre gidelim derim Gösterir bana köyü Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Olma sakın büyücü Derler sana hep öcü Ellerimi tutarsan O an görürsün gücü Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Kötüdür büyücülük İnsanları yapar tik Gidelim ilçemize Yollar engebeli dik Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Küçük değil o büyük Sırtındadır bütün yük Üstesinden gelirsin Sıkıntıyı hemen bük Can Eda canım Eda Bana yapma elveda Versene büyük ana O torununu bana Hasan çok dua eder Geçmişine ve sana Can Eda canım Eda Bana yapma elveda |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.