![]() |
Öğretmenim
Öğretmenim,öğrencilerini Özenle Nakış,nakış dokuyorsun İlmik,ilmik örüyorsun Baba gibi okşuyorsun Anne gibi kucaklayıp seviyorsun Çiçek gibi kokluyorsun Adam gibi eyitiyorsun,öyretiyorsun Ne yüce insansın Seni çok seviyoruz... Öyretmenim. Sümer Küçük |
Ölmesinler
Çocuklar ölmesinler Ezilmesinler,dövülmesinler Onlar oynasınlar oyunlarını Yaşasınlar çocukluklarını Adlarını Oya,Ayşe,Fatma.. Önder,Özgür,Barış...koyup Savaşlarda öldürmeyelim onları Oynasınlar oyunlarını Yaşasınlar çocukluklarını Çalışdırmıyalım onları, Ezilmesin, küçücük bedenleri İşci çocuk olmasınlar Oynasınlar oyunlarını Yaşasınlar çocukluklarını Ve kirletmeyelim her şeyi Temiz bir dünyada Oynasınlar oyunlarını Yaşasınlar çocukluklarını Mutlu olsunlar Mutlu büyüsünler.. Sümer Küçük |
Ört
Kötülüyü, iyilikle ört Çirkinliyi, Güzellikle ört Savaşı, Barışla ört Ve Yeri geldiyinde Çekinmeden korkmadan, Taşi gediyine, Koy ki, Bütün pislikler Örtülsün... Sümer Küçük |
Öylesine
Öylesine Geziyorum Seyrediyorum Ve Öylesine Yiyor,içiyor Yaşıyorum Ve Bir tek Öylesine Sevmiyorum, Yani Seni tam Seviyorum... Sümer Küçük |
Paşalar
Haydar paşa istasyon Mahmut paşa cıvıl cıvıl Hızır paşa Paşa olmuş Adam Olamamış... Sümer Küçük |
Paylaşalım
Güzellikleri Paylaşalım Dostlukları Paylaşalım Mutlulukları paylaşalım ki Hoş olsun dünya... Sümer Küçük |
Pencere
Dışardan Bakdığınızda Küçücük Bir pencere görürsünüz Ya biz İçerden baktığımızda Sizleri,doğayı Günaşi,ayı Yıldızları, Kuşları,çocukları Gülleri,çiçekleri, Yarını görürüz Umutla, aşkla Düşünür,yaşarız... Sümer Küçük |
Plan
Elinde Harita olmadan Yelken açma Kaybolursun Plan yapmadan Yaşama Belanı bulursun Sümer Küçük |
Resim
Getirin,bana Dünyanın Bütün reklerini, Mutluluğun, Dostluğun, Kardeşliğin, Barışın, Resmini yapacağım, Görmeyenlerde Görsün diye... Sümer Küçük |
Saat
Durduramassın Zamanı Saatda çalışiyor Sen akrep, Ben yelkovan Benden Ne kadar kaçsanda Seni yakalayacağım... Sümer Küçük |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.