![]() |
Kaç Kez Koştum
Kaç kez koştum Suretlerini sana benzettiğim İnsanların ardından Kaç kapı kapandı Biliyor musun Yoksun diye Defalarca bulutlandı yüreğim Yağmurlar yağdırdın gözlerimden İsyanlarımda oldun,dualarımda Kaç kez yumrukladım Evimin duvarlarını Yoksun diye Kaç kadeh devirdim sensizliğe Kaç sarhoş *******in sabahında Uyandım özleminle Kahır mektupları yazdım sayfalarca Yoksun diye Hüznümün rengine boyadım Kaç şekle girdin, kaç renk aldın Renklere bezedim, sana benzettim Kaç defa gözlerimde göz oldun Ne çok içime çektim kokunu Dokunuşumda tenlerin Kaç kez sen oldun Yoksun diye Sevmenin çıkmazında Ayazında, kayboluşunda Adın yazılı yollarımda Aşktan vazgeçmedim Yoksun diye Zeliha Bicer |
Kaçmak Neyi Değiştirdi ki..
Düşüncelerimde hep sen varsın Kaçmak neyi değiştirdi. Hani yeni başlangıçlarım Olacaktı benim. Gönül yelkenlerimi Şişirmiyor rüzgar, Gemim yürümüyor sensiz. Başlangıçlarımda olmayacaktın ya! Tutamadım sözümü sevdiğim. Ne zaman trenin hüzünlü sesini duysam, Seni hatırlıyorum. Saçının perçemini alırken alnından, Seven sevilenin. Yine yadıma düşüyorsun _Seni seviyorum _diyen sesin Çınlıyor kulaklarımda O zaman; Yangın yerine dönüyor yüreğim Söndürmesi zor, Hep bir yanında koru barındıran İşte böyle koca geçen yılın ardından Sensizim.... Unutmadım.... Unutamam.... Zeliha Bicer |
Kadehteki Beyazım Bu Gece
Senin yerin mi çok uzak Ya da ben sana mı yakın değilim Yollar yıllar, dağlar mı var Yoksa sevdanın onulmaz ateşi mi bu Yakan kavuran tüketen beni Hüznümle başbaşayım, Tek bir ses yok Turuncuyum bu gece Yeşilim, siyahım Kadehteki beyazım sensizlikte Zeliha Bicer |
Kağıdın Kalemle Söyleşmesi
Kağıt seslendi kaleme Kaç zamandır gelmiyorsun Yazmıyor anlatmıyorsun Kalem küskün Eller tutmuyor beni Köreldi ucum açmıyorlar Nasıl özledim bilsen Sana dokunmayı Aşkı bilen bir yürek Elleriyle sevsin diye Bekliyorum çekmecemde Zeliha Bicer |
Kalmalarına Nokta Koy Sevdiğim
Sevmelerim, sevmemelerin inadı olsa da Sensizliklerimde seni yaşarım Boşverdim ben tüm ağlamalara Güller açıyor gülümsedikçe dudaklarım Gülüşümdeki seni oturttum yüzüme Yüzümde senli ifadelerim var Yüreğimde ise sevgimin çicekleri açan Her dem rengarenk Ruhumda huzurun,ellerimde sıcaklığın Çayın deminde olsa da hasretlerim Sarar sarmalarım bardağımı Karların yağışında Martılarımın çığlıkları ulaşır ta uzaklara Salacak taki seni yaşamalarım Senli adımlarım,senli şarkılarımda Tüm kadehimdeki meylerimdesin Yeter artık uzakta kaldığın Kalmalarına nokta koy sevdiğim. Zeliha Bicer |
Kanatma Bitir Gel Al Giysilerini
İçim yanıyor tükeniyorum Tek başınayım sessizlikte Sensizlikte öksüz, Sevgisizlikte sensiz. Ayak seslerini özlüyorum Kapıyı kapatıp gittiğinden beri Açmıyorum o odayı Hatta yatağa attığın giysileri Aynı bıraktım,unutmamak için izleri O izler sensizliği katlanır kıldı Yaşama tutundum belki içten içe Canım acıyor, ölüyorum Bu yüzdendir bakışlarıma oturan hüznüm Yasımsın,yaşımsın,yaşamımsın Susuyorum,bilmiyorlar,görmüyorlar Üşüyorum sensizim gömdüm seni Yüreğimde kabuk tutan yaramsın Kalktıkça kanayan,kalan sızımsın Kanatma bitir,gel al giysilerini Zeliha Bicer |
Kar Ayazı Gibi Özlemin
Eski bir gramofonda çalan Aşk şarkılarındaki hüznüm Kar ayazı gibi, özlemin Yüreğimin kenarlarında buz tutmuş Gel.. Gel ki, Aydınlansın *******im Gündüzlerime güneş açsın Ağaçlar şenlensin Bahar gelmiş sansın. Zeliha Bicer |
Kara Bulutlar Gibisin
Suskunluklarındayım yüreğimin Sessizliğindeyim sensizliğin Seninleyim kalabalıklarda Kalabalıklardaki yalnızlıklardayım Yalnızlığımın senfonisinde yaylılar Bizi çalıyor Sakin liman gibi melodin Gidişlerin olmasa hani Gelişlerin hep kalsa der kalemim Sıkışırım nefes alamam Yürek atışım duyulmaz Kara bulutlar gibiyim Ha yağıdı ha yağacak gözyaşlarım Hoşçakal derken dilin Kederinde sesinin Fırtınalar var Gözlerin de aynı ben Kara bulutlar gibisin Zeliha Bicer |
Kederlerim
Kar kış ayaz boran aklına ne geliyorsa tüm fırtınalar Yüreğimde harmanlaşmış senden öte değiller Sesinin kırıklığı,benim umarsızlığım, Belki yaşamın zorlukları, anlaşamadığımızdan yaşamla Hırcınlığım var bu aralar,kırılmışsın bana, farkındayım Oysa nefesimsin derken ben sana,yaşam nefes aldırmıyor Aldırmazken nefessiz kalışlarımda,sen sırt çevirme Sensizliğim öyle koyuyor ki bana bunca dertlerde Yapma ne olur yapma,sensiz sessiz bırakma Bırakma beni böyle kederlerde. Zeliha Bicer |
Kırık Bir Bakışta Bıraktığın
Gün gelecek yanacak için Beni anlaman uzun sürmeyecek Bir boşlukta kalacaksın Tıpkı bu gün gibi Sevmenin bir adım gelmek olduğunu Dokunmanın yıldızların inmesi yeryüzüne Bir sesin ise nefes olduğunu öğreneceksin Noktasın artık Dönüşüm yok sana İçimdeki cam parçalarını Çıkarıyorum teker teker Sevgiyi bilen yürekte Canlanır sevda yine Ne zaman düşünsem gece gözlerini Sevgimi taşıyamadığın Kırık bir bakışta bıraktığın Sen olursun Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.