![]() |
Senden Sonra
Yine hatıranla kalbim ağlıyor Sensizlik yeniden beni dağlıyor Gözlerim hasretinle çağlıyor Ben mutlu değilim, sen kendine bak Araya girsede upuzun yıllar Her baharda yeşerir gönlümde dallar Sensiz dökülse de başımda kıllar Sırma saçlarına sen tokalr tak Boşunaymış bana verdiğin sözler Yalandan ağlamış o güzel gözler Yine de gözlerim hep seni özler Kolay mı sanırsın seni unutmak Ölene dek ismin aklımdan çıkmaz İstesem de kalbim seni unutmaz Kimse beni senin kadar avutmaz Mutlu ol bir yerlerine kına yak Denizli-06.05.2005 Mikail Tatar |
Seni Düşünme Nöbeti!
Nöbetteyim gecenin bir yarısında Yalnız değilim; sen varsın yanımda Her yer sessiz, soğuk olsa da Üşümüyorum; çünkü hasretin var kanımda Her gece yanımda o hayalin var Sen olmayınca yaşamak neye yarar Resminle gönlüm teselli bulsa da Senin olmadığın yerde dünya bana dar Hayalinle kanmaz inan gözlerim Seni hatırlatıyor bütün sözlerim Kollarıma sarmaya çok az kalsa da Dayanamaz yüreğim yine özlerim İsyanım var sensiz doğan her güne Geçmişe, geleceğe hatta bugüne Şimdi gözlerimde yaşlar olsa da Yine de hasretim güzel yüzüne Sensin ruhumun hayat güneşi Sensin kalbimin sevda ateşi Gözlerim senin hayalinle dolsa da Yoktur bu sevdanın benzeri, eşi Siirt-23.03.1997 Mikail Tatar |
Seni Özledim
Beraber çok mutluyduk; Neden bırakıp gittin? Sen yalnız, ben yalnız kaldık Sevgilim gel; seni özledim Kuşlar artık ötmez oldu *******im hüzün doldu Gonca güller bir bir soldu Gül yüzlüm gel; seni özledim Her zaman aklımdasın Sanki hep yanımdasın Her gece rüyamdasın Bir tanem gel; seni özledim Çal-12.09.1994 Mikail Tatar |
Seni Unutmak Uğruna
Yine çağırdın beni meçhul bir yerden Elimi çektim, bundan sonra herşeyden Ayrı olduğumuz geldi aklıma birden Anılarla avunup seni unutmalıyım Herşey yine eskisi gibi kalmalı Beynimdeki yerini başkaları almalı Senden kurtulmanın elbet yolu olmalı Sevinçten bir yerleri kırıp dağıtmalıyım Kurumuş bir ağacı devirmek gibi Bir nehrin yönünü çevirmek gibi Issız bir çölde bağırmak gibi Bir dağdan ismini çağırmak gibi Gönlümü ümitlerle avutmalıyım Denizli-17.02.1999 Mikail Tatar |
Senin Uğruna
Çektiğim yetmedi, hiç yetmeyecek Gönülden sevilen yarin uğruna Bu sevgi bitmez, hiç bitmeyecek Büyük bir duygunun, aşkın uğruna Uğruna gözümden kanlı yaş aksa Gençliğim tükense, hazanım solsa Senden bıkarım mı sandın yoksa? Hayatım feda olsun senin uğruna Dolaşırım bulmak için dünyayı Bereber yaşayalım bu güzel rüyayı Dinle kalbimden gelen sedayı Daha fazla bekletme sevgin uğruna Bir zevktir yolunda çektiğim çile Kalbim aşkın ile gelmişse dile Bekleyeceğim seni mahşerde bile Ümitlerim seven kalbin uğruna Elazığ-10.09.1997 Mikail Tatar |
Seninle Son Defa
Seninle son defa konuşacağım Belki de bu sana veda olacak Yaşadığım aşkı unutacağım En güzel günlerim anı kalacak Seninle mutluluğa koşmak isterken Önümüzde koskoca bir ömür varken Aşkımız bitiverdi daha çok erken Felek yine beni derde salacak Boşaldı yüreğim bir daha dolmaz Görenler bakışır halimi bilmez Sen yoksan yanımda bu yüzüm gülmez Yüreğime yine hüzün dolacak Derdime hiç yoktur olamaz derman Yüreğin katlime verse de ferman Seni düşünsede beynim her an Gözlerim senin hayalinle dolacak Çal-08.051998 Mikail Tatar |
Sensiz Bayram
Bu gün bayramdı sevinemedim O güzel yüzünü hiç göremedim Seni sevdiğimi söyleyemedim Sensiz bayramın hiç zevki yok ki Akşama kadar telefon bekledim Gelirsin diye yolunu gözledim İnan seni çok; ama çok özledim Sensiz dünyanın hiç tadı yok ki Kendime her gün bayram bilirdim Mümkün olsa hemen sana gelirdim İsteseydin sana canım verirdim Sensiz geçen ömrün değeri yok ki Çal-14.03.1994 Mikail Tatar |
Sensiz Olamam
Ayrı ayrı şehirlerden gelmiştik Belki de aynı yolu çiğnemiştik Birbirimizi delicesine sevmiştik Bu hayat artık nasıl geçecek Bir ömür artık sensiz bitecek Her akşam telefonu yoklayan bendim Birgün gülmesen hüzün duyardım Sensiz geçen günü eksik sayardım İki yıllık mutluluğum son buldu birden Kurduğum tüm hayaller yok oldu birden Belki sen mutlusundur bense üzgünüm Yaşadığım hayattan candan bezginim Bir derdim bile yokken binbir dertliyim Dön artık ne olursun sensiz olamam Sensiz bu şehirde inan kalamam G.hane –13.04.1993 Mikail Tatar |
Sensizliği Yaşarken
Hayalinle dolaşıyorum şimdi sokaklarda Gördüğüm herkesi sen sanıyorum İsmin dolaşıyor buruk dudaklarda Duyduğum her söze aldanıyorum Seninle olmayı hayal ediyordum Uykusuz her gece seni bekliyordum Gelince dertlerim bitecek diyordum Divaneyim ortada dolanıyorum Ümidimi yitirdim geleceğinden İçimdeki hasreti bileceğinden Bu aşkı yok sayıp sileceğinden Anladım aşkta aldanıyorum Baktığım her yerde resmin duruyor Bana sen değil; kader vuruyor Gönlümde yeşeren fidan kuruyor Hayalinle sadece avunuyorum Siirt-17.05.1997 Mikail Tatar |
Sensizlik
Öyle sevmişim ki bir tanem seni Kalbimi başkasına satamıyorum Nasılda arıyorum yanımda seni Resmini öpmeden yatamıyorum Biter mi sensiz yalnız ******* Dilim daima ismini heceler Yanında hiç kalıyor inan eceler Aşkıma soğuk su katamıyorum İsmini duyunca eriyor buzlar Şeker olur sanki en acı tuzlar Seni düşündükçe yüreğim sızlar Sevgini kalbimden atamıyorum Ayrılık bıktırıyor beni canımdan Kayboluyor birkaç damla kanımdan Dileğim; hiç ayrılma sen yanımdan Aşkından bataklığa batamıyorum Süzülüyor gözümden kederli yaşlar Her sabah hasretin yeniden başlar Çatlıyor başımı vurduğum taşlar Yaşlı gözlerimden utanıyorum Herkes gülerken bende sessizlik Kahrediyor beni her an sensizlik Kaplıyor kalbimi bir ümitsizlik Sıcak ellerini tutamıyorum Siirt-02.04.1997 Mikail Tatar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.