![]() |
Dört duvar…
On sekiz yaşında, Filinta gibi, Bir şeyleri ispat etmek için, O anki ruh haliyle, Olmaz olsun günah işledim. O dört duvar arasına girdim, Ağlasam kimler görüyor, Gülemiyor kimler güldürsün, Böcekler ve ranzalar dostum, Bir metrelik pencere dünyam, Ayı,güneşi,yıldızları görüyorum, On beş adım git geller, Sadece uçuşan kuşlar, Bir yeşillik,ağaçlar yok, Duvardan ötesi görünmüyor, Beton arasında yaban otları, Tozlarını özenle silip, Onlarla sohbetler ediyorum, Bazen bir iki kuş gelir, Ekmek kırıkları veriyorum, Biri benden korkuyor ki, Aniden uçup gidiyor, Haykırsam da duyan yok, Sevgilim,aşkım,birtanem, Odada yankılıyor cevap yok, Dört duvar burası, Adı hapishane.. |
El çantası...
Seni görmeye geliyordum gülüm, Bir an önce kavuşabilmek için basıyorum gaza, Kahvaltımı ve öğle yemeğini bile yemeden, Kasetteki şarkıyı defalarca dinliyorum, Bizim şarkımızı dinliyorum aşkım,gülüm, Hızla gidiyorum,önümde aşırı kalabalık var, Durdum bende karıştım aralarına ağlıyanlar, Feryat edenler,yaralılar,birsürü ölü,kazaydı, İçerim parçalanıyordu ama,sana gelmeliydim, Tarlaya savrulmuş bir el çantası gözüme takıldı, Aman allahım,doğum gününde aldığım o çanta, Birşeyler oluyordu,elime aldım sen kokuyordun, Hissediyordum açtım içini baktım içerisine, Olamaz allahım,ikimizin çekilmiş resmi vardı, Başbaşa ellerim omzunda,ışıl ışıl senin resmin, Yalvarıyordum sen burda olma diye arıyordum, Allahım o kanlar içerisinde yatıyordu, Ben nereye gidiyorum,nerde görüyordum onu, Boynuna sarıldım bağrıma bastım ağlıyordum, Sımsıcacıktı kalbide atıyordu,yaşıyordu, Gülüm yaşıyordu kalbim yerinden çıkacak, Aşkım neden diye feryadlardayım neden, Bana gülen yüzüyle bende sana geliyordum, Süprüz yapıcaktım olmadı be aşkım dedi, Seni çok seviyorum yakışıklım diyordu, Kucağıma aldım götürmeliydim gülümü, Boynuma sarılan elleri, Derinden gözlerime bakışı, İki adım atmadan hep seni seviyorum deyişi, Sus neolur konuşma birtanem derken, Gözlerinin kaydığını gördüm kucağımda, Bir tanem gülüm herşeyim ölmüştü, Beni yanlız bırakmıştı, Yapayalnız kaldım şimdi, Ben kime aşkım,sevgilim, Nurtanem,kardelenim,diyeceğim, Feryadım neden allahım neden, Sevenler neden, Mutlu olamazlar kavuşamazlar, Okadar seviyorduk birbirimizi, Kader bumuydu, Ben nasıl dayanacağım, Onun yokluluğuna, Benim herşeyim sırdaşım, Aşkım gülüm. Senden kalan hatıran bumu olacak, Elçantan, İçinde resmimiz,resmin, Mis kokan mendilin, Beni bekle, Gülüm bende geliyorum, Al benim de canımı allahım, Kavuşayım,ona kavuşayım, Gülüme ne olur allahım, Sevgilime,ölümsüz aşkıma, Cennetinde rahat uyu sen, Geliyorum bende ebedi hayata, Seninle olmaya. |
Elveda...
Elveda aşkım sana elveda, Biz zaten yanlış yaptık, Mutluluğu aradık ama bulamadık, Boynum bükük gidiyorum, Sen böyle istedin mutlu ol, Unutamayacaklarım var sende, Ne arayacağım ne soracağım, Dayanacakmıyım bilemiyorum, Ama hatırladıkça inan bana, Resmine hep bakacağım ağlayacağım. Elveda bir tanem elveda, Ne hayallerimle beraber olduk, Yürümedi,yürütemedik,sevgimizi. Hep hatırlayacağım o gülüşünü, Sevgi dolu o sıcacık kalbini, O tangoyu ve göbek atışlarını, Neden birbirimize ısınamadık, Çok mutluyduk birden ayrıldık, Denedik bir daha yapamadık, Engelleri aşamadık,başaramadık, Arkana bakmadan sana elveda, Mavi nazarlık sende kalsın, Nişan yüzüğümüde ne olur verme, Benden sana hatıra aşkım kalsın, Dayanacakmıyım sana elveda.. |
Eve götür beni…
Kader,dışarıya çıktım bir kere, Hiç düşünmeden attım kendimi, Üşüdüm, sırılsıklam oldum,dışarıda, Düşündüm hem de çok düşündüm, Ağlıyorum eve götür beni. Öyle derinden çekiyorum ki cigaramı, Arasıra bir iki kadeh de içiyorum, Nargile bile kar etmiyor canım, Esrar mı içeyim ama onu da tanımıyorum, Ne olur eve götür beni. Cepte param yok, karnım çok aç, Kuru simit olsa da yesem şimdi, Seni, o güzel yemeklerini özledim, Bir af çıksa da şu gönlünde, Tut ellerimi eve götür beni. Karagözlüm,beyazım,kadınım, Fidan boylum,kadife seslim, İyi huylu kırmızı dudaklım, Kır şu zincirleri, ara beni, Aşkım ne olur eve götür beni. |
Evimin kadını…
Demekki seni hergün görebilicem, Demekki seninle aynı çatı altında olucaz, Demekki her sabah kalktığımda ikimiz bir, Güneş ışıklarının camımıza yansıdığını, O camların ardından benim için, Yeryüzünün en değerli,en kutsal, İnsanı sen uyuyor olucaksın. Senin mutluluk ve huzurunun, Ben bekçisi olucam ona seviniyorum. İnan evimizden çıkınca daha, Büyük bir istek ve sevinçle çıkacağım. Beni nasıl seversen bende seveceğim, Kat kat değerini dahada bilerek, Gel benimle ol benimle aşkım. Sen bütünüm ömür boyu sıcağım, Hep benimle ol birtanem. Demek ki benimde evimin eşi var, Varmış hep hep diyeceğim |
Evlenmişsin…
Neye üzülüyorum, Ağlıyorum ki ben, Delleniyorum,kırılıyorum, Neye neye böyleyim, Gördüm birinin kolunda, Ona bir şeyler anlatıyorsun, Çok mutlu görünüyorsun, Neden durdun kızım, Kim istedi senden, Ha bak sami bu kocam, Ahmetim yakışıklı değil mi, Ne istedin benden kalbimden, Allah belanı, Versin, Hadi diyemiyorum, Gördüm ki hamilesin de, Sorarım ben sana, Ne istedin sen benden… |
Fatma...
Kız fatma bir baksana, Bana bir göz atsana, Bellemeyi ne zaman bırakacan, Bana mısır haşlasana. Fasulyenin turşusunu çok severim, Sürmene güzeli fatmayı gözlerim. Kuymağı,muhlamaya bayılırım, Laz kızı fatmaya laf atarım. Mısır ekmeği,tereyağını severim, Fatmayı kapı aralığında beklerim. Dursun laz kızı fatmayı çok sever, Fatma ona ekmeğine bal sürer. Çarşıdan aldım hamsi, Annem yaptı fatmaya hamsi ekmeği. Yaylanın suları çok soğuk olur, Kız fatma bana bir bardak ayran doldur. Ne de güzel kemençeyle horan tepersin, Kahverengi gözlerinle beni süzersin. Dursun ona aşık olur, Gel kız seni kaçırayım der, Fatma ne yapsın hacı babasından korkar, Kaçmamışlar vermişler dursuna, Fatma,dursun aşkı dillere destan olmuş, Onlar mutlu bir yuva kurmuşlar, Kübra ve büşra kızları olmuş. |
Gece yürüyüşü…
Ben biliyormuyum nere gidiyorum, Aklım karma karışık, Hiç birşey görmüyor yürüyorum, Ne yediğimi bilmiyorum, Bakıyorum onu görüyorum, Gülümsüyor sanki gel diyor, Dağ taş,tepe gidiyorum, Serap misali seni görüyorum, Ama seni hiç bulamıyorum. Biricik aşkıma verebilmek için, Elimdeki dağ çiçeklerini, Ama yaprakları döküldüler, Geride kalan kuru sapları, Yine de seni bulabilmek için, Hep ama hep yürüyorum… |
*******...
******* ahhh o karanlık *******, Gündüzün ayıbını gizliyen, Gördüğün gibi görünen *******. Üzüntünü,derdini,sırrını saklıyan, İçine attığın,derinden düşündüğün, Aydınlığı olmayan sade *******. Gündüzün diyemediğin sakındığın, *******i seni seviyorum aşkım dediğin, Makyajsız doğal güzel *******. Gece olsa da ısınabilsem dediğin, Çayımı içip,sigaramı çektiğim *******. Düşünün gündüz sahilde yürümeyi, Ya o yakamozda elele gece gezmelerini, Geceleyin canımla dilruba nın parlaklığında, Romantizmin şarıl şarıl dalgaların vurduğunu, Saçlarının uçuştuğu mis kokunun geldiğini, Gecenin karanlığında bir kere düşünün. Hayır hayır gündüzleri asla bakın asla, Ben bütün karanlığıyle *******i seviyorum. Kışın lapa lapa yağan karın muhteşemliğini, Şakır şakır yağan yağmurun güzelliğini, *******i çakan şimşeğin şiddetini, Başbaşa canım,canımın içi,birtanem, Seni çok ama çok seviyorum aşkım demek, Gecenin karanlığında ne güzel söylenir. Ben dostlar *******i inanın ki gerçekten, Gündüzlerden çok ama çok fazla seviyorum, ******* ahhh o karanlık sır dolu *******... |
Gel hadi...
Sus kimseye söyleme,sessizce gel, Parmak uçlarına basarak usulca,gizlice, Süprüzlerine bayılıyorum,hadi bir daha, Dön bana kuşlar söylesin,gizlice gel. Baharda mı geleceksin,hadi gel gayrı, Aylarca bekliyorum gözlerim yolda, Kapımı bile kilitlemiyorum bekliyorum, Zili çalmadan,kapıyı tıklamadan gir içeriye, Seni beklemekten,dağınıklığımı sakın görme, Dolapta herşeyimiz var,hadi gel gayrı. Yılbaşından önce hediyemi de alda gel, Senin hediyeni görmek istiyorsan gel hadi. Pastadaki mumları söndürme,beni bekle, Gel yaş gününle beraber kutluyalım yılbaşını. Beraber üflüyelim aşkım mumları gel hadi, Gecemizi beraber kutluyalım eskisi gibi. Bu yıl bize uğur getirsin bekliyorum seni, Kırma gönlümü bekletme nurtanem beni. Unutma beni,üşütme ne olur dön gayrı, Tan vakti olmadan kapıdan gir içeri, Son şansımız bu,sabırsızlıkla bekliyorum seni. Sesini,nefesini,güzelliğini seni öyle özledim, Merak etmiyormusun beni,geleceksin değilmi, Duvardaki resmine bakıyor,bekliyorum, Gözlerindeki ışıltıyı görüyor,seni sayıklıyorum, Gülmelerini,kahkahalarını,titrek sesini, Hep hatırlıyor,saatlerce bekliyorum seni. Hadi dön gayrı berivanım,akşam oldu, Salına salına gir şu kapıdan bak halime, Derbeder etme beni,kıydırma canıma, Sessizce,usulca mis gibi kokunla gel hadi.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.