![]() |
Dostum Baki
Can dost Baki gittin be Bir yaz gecesi tanımıştım Bir kış gecesi kaybettim Çakı gibi delikanlı derler ya Sırım gibi boyu vardı Gök mavisi gözler parlardı Hafif zayıfca bir görüntü Gelemedim öpemedim toprağını Trabzon yolunda kaza yapmış Bir ailenin tek oğluydun Dondurmasına okey oynardık Hile yapardın ama boşverirdim Mekanın cennet olsun dost Toprağın bol olsun gardaş Can dost Baki gittin be... |
Dostum İstanbul
İstanbul artık üzgün sevgilim Sokakları yas tutarcasına ıssız Çamlıca aşıkları bile kalmadı artık İçin için ağlıyor İstanbul sevgililere Sis çökmüş yine yaşlı ve yorgun şehire Belkide o da benim gibi düşünceli Nerde o eski Beyoğlu eğlenceleri Aşıkların el ele tutuşup dolaştığı sokaklar Sende gittin bak şimdi de bize küstü Artık konuşmuyor benimle sessizce Önceleri şarkılar söylerdi sevinç ve aşkla Ben sana aşıktım İstanbul aşkıma aşıktı Ne oldu bu heybetli şehire diye soruyorlar Trafik sıkışık değil,vapurlar sessizce gidiyor Boğazında ışıkları söndü karanlıklar içinde Her biten aşk İstanbul'a bir yara açar Her biten sevgide kurşun yemiş misali inler |
Dostum Ölüm
Sohbet ediyorum bir dostum ile Sabah kahvesi içiyorum efkarla Bir ürperti geliyor arada yanıma Sonra kahkahalar alıyor her yanı Laf lafı açıyor peş peşe espiriler Ama gülesim gelmiyor bazılarına Bir karamsarlık çöküyor üstüme Bir nefes sigaradan alıyorum içime Dostum diyorum ya aldanmayın Bir benim değil hepimizin dostu Son yolculuğumuzun rehberi gibi Ama merttir benim Dostum Ölüm |
Dostuma Mektup
Bak dostum sabaha yaklaştım Elimde ki sigara ile efkarı yaktım Dünyayı düşünürken elimi yaktım Bak dostum sabaha yaklaştım Bak dostum bir geceyi harcadım Bir bardak çay soğumuş içemedim Yarimi düşünürken üstüme döktüm Bak dostum bir geceyi harcadım Bak dostum sabah ezanı okunuyor Kalbim yine ilahi aşk için çarpıyor Sana bu mektup ellerim tir-tir titriyor Bak dostum sabah ezanı okunuyor |
Doyumsuz Aşk
Soluk soluğa sevişmek sabahlara kadar Hiç ayrılmasa bedenlerimiz bütün olsa Çıplak bedenlerimiz güneşte kavrulana dek Yatağımız bulutlar, yorganımız yıldızlar olsa Nefesimiz kesilene kadar öpüşsek çılgınlar gibi Ta ki doyana kadar aşk ile kavrulan bedeninden Utanmadan çekinmeden haykırsak insanlara aşkı Söz verelim kendimize hiç ayrılmayacağımıza dair Sonra biraz durup dinlensek yan yana, koyun koyuna Ellerimizi kenetlesek birbirine hiç ayrılmayacak gibi Aşk şarkıları söylesek bir elde şarap bir elde sigara ile Hiç ayrılmayalım sevgilim ölüm gelip ayırana kadar |
Dua Edelim
Sinemde bir sızı var bu sıra Dermanım sadece yüce Allah'ta Ellerimi kaldırıp semaya ederim dua Günahım çoktur Rabbim affeyle Bir bakarım etrafıma gizlice Ne oldu biz imanlı müminlere Müslümanım diyen hep zalim elinde Dua edelim Allah'a yardım diye Yetiş ya Muhammed Resulullah Yetiş ümmetini topla yanına Ellerimizi birleştirip yanında Dua edelim Allah'a şefaat diye |
Duvar
Altı üstü taşdan bir duvar Üstü yosun tutmuş rutubetten Çatlaklar var zamandan oluşan Yıllara meydan okumuş ezelden Aşıklar şiirler yazmış üzerine Güneş onun ardından doğar Mecnun yaptı Leyla yıkamadı Aslı yumruk attı Kerem okşadı Aşk bu öyle kolaymı yıkmak Nice sevenler ördü o duvarı Kıymet bilmez yar yıkabilirmi |
Dünde Kaldı O Sözler
Senin elinden olsun yeterki Varsın ölüm şarabı olsun Senin bakışların olsun razıyım Varsın cehennem ateşi olsun Sen olmayınca dünya neyime Senden başka birisi olmaz İsterse kainat ona aşık olsun Kaldır başını bak semaya En parlak yıldızı seçtim Sana aşkı anlatması için Seni ona anlattığım gibi ******* artık karanlık değil Sen varsın dünyamı aydınlatan.... Diyordum; Bak yine karanlığa gömüldüm Aşkı sonbaharda yapraklara bıraktım Senin beni mazide bıraktığın gibi Güzel başlamıştı o gece sen vardın Acı bir ayrılık şarkısı ile bitti sokaklarda Seni yakından göremedimya son defa Beni en çok beni en çok o viran etti Son mektubumda yazdığım gibi Sana mutlu ve huzurlu bir ömür Sevdiklerinle ve güvendiklerinle kal Bana son kez elvedayı çok görme Herşey bitsede sen benim aşkımsın Gecemi aydınlatan güneşimsin |
Dünya Tutsağı
Tutsak hayallerin Esir düşüncelerin Özgür umuduyum Sevgi nehirindeki Aşkın şelalesinde Karamsar köpüğüm Hain düşmanlığın Sahte gülüşlerin Riyakar dostuyum Çakmak gözlerde Gülen yüzlerde Yanakta gamzeyim Bir et yığınıyım Hayvandan farklı Akıl hazinem var |
Düş
Düşümde bir kurşun sol yanıma isabet etmişti Bir ağrı sancırdı sol yanımda uyanıverdim Bir baktım kalbim yok yerinde sökmüşler Son bir nefes aldım derin ve uzundu Bir hamle ile sana baktım ama yoktun Kalbimi söküp ardına bakmadan gitmişsin Bir hançerde göğsüme saplasaydın bari |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.