![]() |
Satıldık
Bir deryada balık idik, Dünya tavasına atıldık. Önüne gelen yedi bizi, Dost tarafından satıldık. Kim isterdi böyle olmasını, İnsanları ayırmayı geç anladık. Ve işte yine aldandık, Dost tarafından satıldık. Geç anladık yinede değişmez, İnsanlık parayla ölçülmez, Rafet dost-düşman ayırmaz, Ne yapalım kardeş alıştık, Dost tarafından yine satıldık. |
Sebepsiz Bir Nedendi
Sebepsiz bir nedendi ayrılışımız, Bir selamı bile birbirimizden esirgedik. Masum bir bebek gibiydi paylaştıklarımız, Belki şımarıklık belk ide hiç görmedik. Şimdi bakıyorum dostluk çemberine girenlere, Menfaati görünce dostum diyenlere, Sözüm olmaz sevilip sevenlere, Belki de biz hiç sevilmedik. Bir trafik kazasına kurban olduğunda, Kadeh şişelerine beni boğduğunda, O günden bugüne her baktığımda, Utanıyorum söylemeye 'biz kankardeştik'. İsmail hatıralarını hep yaşatıyorum, Senin hatıralarını şiirlere taşıyorum, Ölmeden hergün ölüme koşuyorum, Bilmiyorum böyle bir sonumu hakettik. |
Selma-1
Kapkaranlık bir geceye güneş doğdu, Talihim aşkımı *******e sordu, Yalnızlık artık düşmanım oldu, Selma diye bir güzele vuruldum. Aşkımı yazdım mutluluk üstüne, Adını yazdım kalbimin üstüne, Dertleri ekledim üstü üstüne, Selma diye bir güzele vuruldum. Göklere sığmaz aşkımı sorsan, Yine delice kalbimi sarsan, Kim diye bana onu sorarsan, Selma diye bir güzele vuruldum. RAFET'in hasreti yakında bitecek, Dualarla niyazlarla isteyecek, Şimdi değil, ölünceye kadar söyleyecek, Selma diye bir güzele vuruldum. |
Selma-2
Bir kırmızı karanfil ayırdım güller içinden, Bir beste yaptım sana bülbül sesinden, Fuzuli'nin yazdığı her aşk bestesinden, Daha fazlasını verdim sana SELMA. Mevlamın verdiği bunca güzeller içinde, Toplamışsın inanki hepsini üstünde, Bense sana kurban,ölümüm elinde, Öldür beni,öldürmek hakkındır SELMA. Ne kurşun,ne bıçak gerekir ölmem için, Bir gülümsemeyi saklıyorsun bana söyle niçin? Güldüğün zaman ben ölüyorum,acaba onun için, O yüzdenmi gülmüyorsun bana SELMA? Zavallı aklım artık çekemez bu çileyi, Unuttu inan kaç gündür gülmeyi, İstiyor hergün o yüzünü görmeyi, Yüzünü gören cennetliktir SELMA. RAFET'in artık ne söylesin sen söyle, Mevlânâ gibi dolanıyorum peşinde, Kurban olurum ben sana,inanki köle Ediyorsun beni kendine SELMA. |
Selma-3
Hüzünler yaşatmaz öldürür insanı, Sevinçler çok gelirse getirir yalanı, Ölüm dediğin acıtmaz canı, Ayrılığa alışmak zordur SELMA. Sanmaki gidenler geriye döner, Sanmaki bu aşk burada biter, Birgün sanada acımaz kader, Vurur yerden yere SELMA. Sen dertliyken eller yüzüne güler, Ağlarken niceleri diş biler, Karanlık içinde gençliğin gider, Hayaller içinde yaşarsın SELMA. Ben böyleyim hâlim bilinmez, Ben gülerken felek hiç gülmez, Sanırdımki sevenler ölmez, Öldürüyor bu hâlin SELMA. İçimdeki RAFET'in yaşı onsekiz, Ancak yıllardır hep içimde hapis, Yüzümde ise acılardan kalan iz, Hiçbir zaman gitmiyor SELMA. |
Selma-4
Kalp kalbe karşıymış derler, Sevenler çilekeş, sevmemek beter, Olsun bana sevgin de yeter, Seviyorum seni SELMA. Kalbim isminle çarpıyor, Nefesin nefesimde dolaşıyor, Bak kaderim bizi ayırıyor, Hoşçakal SELMA. Tarih sevgimizi yazmasa da, Kaderim bana acımasa da, Feryadımı kimse duymasa da, Seni özleyeceğim SELMA. RAFET uzakta da olsa sever, Ömür boyu hasretini çeker, Olsun bana hayalin de yeter, Seni seviyorum SELMA. |
Selma-5
Neler getirdin neler sen bana, Aşık olmadıysan bile kal yanımda, Demiştim sana namerde muhtaç etmem, Şu anda bile sözümdeyim SELMA. Sözümde bulamazsın asla yalan, O tatlı gülüşün aklımda kalan, Bakışların var ya beni benden alan, İşte ben onun kurbanıyım SELMA. Bir gün gelir diye yolları gözlerim, Aşka davettir inan bu sözlerim, Yanımdayken bile seni özlerim, Çarem ol gel ne olur SELMA. Benim kadınım sen olursun diyerek, Kaç sabah geçti evinin önünde gezerek, Kalbin sızlamıyor mu halimi görerek, Gel de bitsin bu hasret SELMA. |
Selma-6
Bir şir yazmak istedim sana, Kalemler kırıldı korktum SELMA. Hayalinle yatmak istedim ama, Hayaller karıştı bulamadım SELMA. Sabahı gördüm seni ararken, Elimde sigaram seni anarken, Uzaklara doğru dalıp giderken, Sana koştum tutamadım SELMA. Ayrılık kamçısı kalbime vururken, Ağlamaya başladım durup dururken, Sen vardın yine eller uyurken, Uyuyamadım sensiz SELMA. Hasretin dikenli yollarındayım, Bilemiyorum belkide uykundaydım, Ruhum yoktu sokaklardaydım, Ölü gibiydim sensiz SELMA. Ruhsuzum dedim çünkü ruhum seninle, Hayalini bulamadım ismin benimle, Ben ölürüm sen kal güzelliğinle, Dertler benim olsun SELMA. Ölü gibiymişim seni tanımazken, Yaşamıyormuşum inanki sensizken, Seninle doğdum,öldüm senden ayrılırken, Ben doğarken ölmüşüm SELMA. RAFET'in hasreti sensiz bitmez, Sen gitsende aşkın kalbimden gitmez, Son nefesimde'de ismin benimle, Kelime-i şehadet gibisin SELMA.İ |
Sen Olmasaydın
Yükü çok ağırgeliyor bu ayrılığın, İnan ölürdüm sen olmasaydın. İçine düşerdim karamsarlığın, Yıkılırdım sen olmasaydın. Hasreti içimde yakardım, Belkide insanlıktan çıkardım, Dünyayı acımadan satardım, Cani olurdum sen olmasaydın. Tebessümü unuturdu gözlerim, Zehir gibi acı olurdu sözlerim, Ölümü anlatırdı şiirlerim, Beni bulan sen olmasaydın. |
Sen Yine de Kalbine Sor-1
Gözlerim anlatıyor mu şu duygumu, Sen yine de kalbine sor. Yüreğim arıyor mu senin yolunu, Sen yine de kalbine sor. Bakma her sözüme belki yalancıyım, Belki büyücü belki de falcıyım, Biliyorsun bu dünyada bir canlıyım, Sen yine de kalbine sor. Bedenim titrese de belki soğuktandır, Her akşam gelsem de belki inattandır, Kalbim belki demir belki taştandır, Sen yine de kalbine sor. Kalp ufkunun genişliğini, Göremedim belki de derinliğini, Bilemiyorum belki sevildiğimi, Sen yine de kalbine sor. Şiir yazmak şair işidir belki de, Sana yazmıyorum bu şiirleri belki de, Bir başkası var hayatımda belki de, Sen yine de kalbine sor. Belki pişmanın belki de bıktım, Belki sana hiç aşık olmadım, Belki de seni oyuncak gibi kullandım, Sen yine de kalbine sor. Rafet’in belki de seni seviyor, Sana deli gibi ölesiye tapıyor, Senin isminle gece-gündüz yanıyor, Sen yine de kalbine sor. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.