![]() |
Seni Seviyorum Güzel Kız
Dün gece uyumadım güzel kız, Uyuyamadım. Seni aradım başucumda, Bulamayınca dışarı savruldum. Bir yaz yağmuruydu, Belki de gözyaşım. Amansız bir çabayla, Koştum, koştum. Hayır çıplaktım güzel kız. Yalnızlığı üzerime atıp, Öyle savrulmuştum. Öyle ki hissetmiyordum yolu, Uçuyordum adeta, Altımdan akarsular geçiyordu, Bir ara da bulutlar. Dudaklarımda senin adın vardı güzel kız, İçimde senin yangının, Duygularımda, hayallerimde hep, Hep sen vardın... Sonra bir ara duruyordum, Koşsam da duruyordum. Dizlerime kadar bir sudaydım, Uçsuz bucaksız, Sonu yoktu adeta. Bir şarkı mırıldanıyordum güzel kız, Bir söz mırıldanıyordum. Bana eşlik eden bir ses...!!! Bu ses... Sensin... Dizlerimin üzerine çöktüm, Beni sırılsıklam eden suya, Yüzlerce kez yazdım, Seni Seviyorum...Seni Seviyorum... Bana inanmıyordun güzel kız, Yazdıklarım dağılıp kayboluyordu. Arkanı döndün, Yine gidiyordun... Yine gidiyordun... Hayır güzel kız, bu sefer izin vermedim, Elinden tuttum güzel kız, Yine bulutlardaydım...bulutlardaydık. Sonra oturduk... Gökyüzü ne kadar güzeldi... Bana yıldızını gösterdin güzel kız. Benim yıldızımı gösterdin güzel kız. Seni bana sen yapan yıldızı gösterdin güzel kız, O yıldız beni sana ben yapıyormuş güzel kız. Biliyor musun güzel kız? Ben dün gece uyumuşum. Hem de en güzel rüyamı görmüşüm. Uyandım güzel kız, ama gözlerim halâ kapalı. Biliyorum.. Yine yoksun güzel kız. Ve yine biliyor musun güzel kız? Bu sabah uyanmadım. Gözlerimi hiç açamadım güzel kız. Artık ebedi bir yolculuktayım, Ve yine biliyorum. Sen yanımda yoksun Güzel kız. Simdi seni yaşıyorum güzel kız. Hiç unutmadım ilk Aşkımı, Hiç söndüremedim içimde yanan ateşi, Unutmadım güzel kız... Unutamam Seni... |
Seni Seviyorum-2
satırlarıma SENİ SEVİYORUM demekle başlıyorum sensiz *******e lanet yağdırıyorum bıraktığın gibiyim kavuşacağız diye bekliyorum sevmek cok güzelmiş bunu senin sevginle anlıyorum seninle beraberken bile seni özlüyorum seni kimseyle paylaşmam bunu şimdiden diyorum kalbin başkasının değil benim sevgimle dolsun istiyorum senden gelen tüm dertlere 'EVET' diyorum senin sevginle hayatta yaşıyorum ben sesniz bir hayat düşünemiyorum ölürsem seninle ölmek istiyorum sana bir daha söylüyorum SENİ cok SEVİYORUM bu satırları senin aşkının verdiği güçle yazıyorum bu ne büyük ölümsüz sevgi ALLAH im inanamıyorum |
Seni Unutacağım
Geçemezsin kalbimin sokaklarından artık Sana geldiğim yollardan döndürdün beni Kendime sarılacağım yeniden seni hiç sevmemiş gibi Kimsesiz bir vedanın busesini söküp dudaklarımdan Gökyüzüne fırlatacağım Varsın söz dinlemesin gözlerim Varsın ağlasın isterse yağmurlarla SENİ UNUTACAĞIM Vuramayacak artık anılarında beni Gönlümün arka sokaklarında dolaşmak yok Korkmuyorum şarkılardaki veda makamından Korkmuyorum kalbimle buluşmaktan Beni benden başkası vuramaz artık inan SENİ UNUTACAĞIM En yorgun yerindeyim hayatın En yoğun acısındayım sevdanın Hüznün karanlığını aydınlatacağım Her sabah biraz daha kendime sarılıp SENİ UNUTACAĞIM |
Seninim
Ağladığın zaman göz yaşlarınım, güldüğünde,tebessümünüm.. haykırışlarındaki feryatlarınım, bir çiçeği kokladığında,hissettiğin kokuyum.. bakışlarındaki ahenk benim.. sözcüklerindeki giz benim.. saçlarını savuran rüzgar, tenini yakan güneşim.. alnından akan ter benim, çatlamış dudaklarına usulca konan, bir yağmur damlasıyım.. arkanda seni izleyen gölgenim.. hislerindeki korku benim, düşüncelerindeki korku benim.. gözlerindeki yeşil, tenindeki sıcaklığınım.. yalan söylediğin zaman doğrunum, seni doğru yola itenim.. yüreğine aşk iksirini veren, seni sevdalara sevk edenim.. içine çektiğin nefesim.. hayata küstüğünde yaşama sevincinim.. gönül tarlasına ektiğin ümit benim, susadığında kana kana içtiğin su, üzerine yazdığın bembeyaz bir sayfa, dilinden düşürmediğin türküyüm.. üzerine basıp geçtiğin köprüyüm.. karanlıkta kaldığında, seni aydınlatan sonsuz ışığım.. bir kuş gibi uçmak istediğinde, çırptığın kanatların benim.. daldığında suyun diplerine, yediğin vurgunum.. çıktığın dağın zirvesiyim.. ellerinle yoğurduğun hamurum.. seni sarhoş eden şarap benim.. göz yaşlarınım,tebessümünüm.. feryatlarınım,hissettiğin kokuyum.. saçlarını savuran rüzgar, tenini yakan güneşim.. bir yağmur damlasıyım, gölgenim. yeşilin,çelişkin,sıcaklığın benim.. sevincin,üzüntün, kalbin, yüreğin, her şeyinim.. BEN SENİM.. |
Sevdim Seni
Küçük çocuğun bayram ayakkabıları gibi Her gün beyaz sabaha uyanıp Her gece sana yatmak gibi Sevdim seni Hiç gerek yoktu bilmene Ya da kalkıp beni sevmene Belki daha az korkardım Daha az titrerdi içim İnsan elinde olmayanı kaybedemez ya Oysa her aklıma gelişinde Elim ayağım buz, Gözlerim buğulu Titriyor kalbim "ya artık sevmezse?" |
Sevgi
Bir tutam sevgi tatmak istiyorsanız aşağıdaki tarifi deneyebilirsiniz: Bir bardak dolusu arkadaşlığa, bir kase dolusu düşüncelilik ilave edin, Buna bir tutam yumuşaklılık ve biraz da nezaket tozu katın, Bir kaşık ümit, bir büyük ölçek yardımlaşma, fazla miktarda ilimlilik ve Bir tutam da alçak gönüllülük ile çırpın. Bir sadakat kasesi icinde bir ölçü inanc, İki ölçü aklı selim ve birkaç damla sevgi ile karıştırın. İki kaşık tebessum, bir kaşık incelik ve bir fiske iltifat ilave ederek Şevkle hiç durmadan karıştırın ve şükranla tadlandırın.. Sofranızda hiç eksik etmeyin. Afiyet olsun.. |
Sevgi-2
Yine SEVGİ rüzgârları bekler yelkenim, Esmesen de... Yine SEVGİ suları bekler teknem, Akmasan da... Yine SEVGİ tohumları bekler bahçem, Ekmesen de... Yine SEVGİ yağmurları bekler gönlüm, Yağmasan da... SEVGİ limanıdır bu, sensiz ve sessiz , Gelsen de, gelmesen de.. |
Sevgiliye
Seni aradım ıssız sokaklarda Saatlerce bekledim kaldırımlarda O kırmızı o buluştuğumuz kaldırımlarda Belki çıkıp gelirsin diye birden Sıyrılıp ta geçmişin pembe mazisinden Seni kokladım nevbaharlarda En güzel çiçeklerde bile bulamadım kokunu Menekşeleri aradı yorgun gözlerim Hani sana hep derdim ya ''Menekşe gözlüm benim'' Seni dinledim kavak yellerinde Yaprak düşerken sonbaharda Yaprak üstüne Gazeller gibi kurudum Giderken ellerinde Seni düşündüm yine bu efkarlı *******de Aradım , kokladım, dinledim hep nafile Artık toprak atın , toprak atın üstüme Sensizlik cehenneminde ölüm bana hediye.. |
Sevgini Sun
Yüreğinin en derin hücresinde Hissediyorsun sevginin sıcaklığını Paylaşım denen yüce hazzı Yakala yüreğim. Sun onu,sevgini sun; Yüksek bir ağacın en tepesindeki yaprağına Yüz binlerce göz gibi bakan yapraklara, Yağmurlara ve ağlayan bulutlara.. Yücelt sevgini en tepeye ve paylaşıma, Hak eden aşık yüreğe, Sevmesini bilene sun... |
Sevgiye Sitem
Severken unutmak istedim kendimi, Sende sen olup, ben olmaktan vazgeçmek. Severken unutmak istedim seni, Bende ben olmanı, sen olmaktan vazgeçmeni. Zamana hapsettim bizi, Hep yıllar öncesine, Şimdi sensiz yaşıyorum... Seni unuttum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.