![]() |
lanet olsun seni böyle delicesi sevdigime lanet olsun anladım ki layık
degilsin lanet olsun |
Sonu ölüm olsada,
Dur diyeceğim sana, Ellerim bulaşsada kana, Dur diyeceğim sana, Yaktın aşkınla beni, Gönülden severken seni, Bumuydu aşkımızın bedeli, Sana muhtaçken neden? bıraktın ellerimi, Söylemem artık sevgimi, Anlatmam artık derdimi Sen vefasızmışsın sevgili Anlamadın hiç bir zaman beni. Git gidebilirsen,hayatımı yıktın duruken, Gözlerimde kin, gönlümde sevmek dururken Beni böyle bırak , GİT GİDEBİLİRDEN. |
Seni sana bıraktım gülüm
Ben artık gidiyorum, Seni sana bıraktım canım, Kalmadı benim amacım. Hiç sevmedin mi beni söyle. Benim gibi seven varmıy dı böyle. Yolun sonunda ayrılık göründü ikimize, Seni sana bıraktım canım, Kalmadı benim amacım. Uzun yıllar artık kimseyi sevemem, Seni gönlümden ben bir çırpıda silemem. Bu hayatın kahrını yokluğunda çekemem. Seni sana bıraktım gülüm GİDİYORUM BEN ARTIK BU ELLERDEN |
bir gün ellere gidersen,
benim yerime başka gözlere bakarsan, benim yerime başkasını seversen, bilki sevdam sana HARAM. ellerein başka ele değerse, yüreğine başka isim girerse, kalbin olurda beni unutursa, bilki sevdam sana HARAM. |
kalbimi açtım sana gururumu çiğnedim defalarca...
ayrılan bendim hep dönen yine hep ben oldum.. sen hep bekledin,sevdin,istedin... bu sefer ne sen bekliyorsun ne de ben dönüyorum... |
önceleri acı vermek benim işimdi sevmekse senin...
koşturan bendim koşan sen,sonunda üzülmek de sana düşerdi hep,sevinmek bana... gün geldi devran döndü şimdi acı çeken ben,ağlayıp inleyen ben.. sevinense sensin!!!!!!!!!!! |
her yerde sen varsın
her an aklımdasın nereye baksam ordasın sen benim canımsın her yerde sen varsın kanımda damarımdasın tek varlığımsın sen benim CANIMSIN CANIM..................... |
silemiyorum geçmişi
seninle geçirdiğim günleri hayalliyorum mazimizi silemiyorum geçmişi gözlerindi beni güldüren sözlerindi hayaller kurduran seninle yaşamaktı sevindiren silemiyorum geçmişi bir gülüşün yeterdi yanımda olman kafiydi silemiyorum geçmişi silemiyorum............... |
Belaliyim Sana Belali Bu GÖnÜl Sana Sewdali EĞer Sana BİrŞey Olursa
Yakarim Bu DÜnyayi Sana GÜlÜm Desem Solar Gİdersİn Sana Melegİm Desem UÇup Gİdersİn Senİ Sewdİm Desem Ne Dersİn? GÜldÜm Aglattilar Sewdİm Aldattilar Sarildim Biraktilar Saolsun Dostlar En Sonunda Benİ Zorla Şaİr Yaptilar |
suç mu işledim seni severek
hata mı yaptım sana gönül vererek cezam neyse ömür boyu çekerek hazırım senle yaşamaya mahkumum sana anlasana. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.