![]() |
Bir gün basini alip uzaklara gitmek istersen beni aramaktan çekinme,seni durduracagima söz veremem ama seninle gelecegim asikardir.
|
Mesafeler önemli degil, gerçek dost için. o bilir hisseder, senin her halini. ne kadar yakininda olsa da seni seviyorum diyenler.
|
Her delikanlinin bir kiz arkadasi olur ama, her kizin bir delikanli arkadasi olmaz...
|
Arkadaslik;yasanilacak en güzel duygulardan biridir çünkü insana zenginlik heyecan ve suç ortakligi tattirir ve ayrica bütünüyle bedavadir arkadaslar birbilerinden ayri bile düsseler bir tür içtenlik dogar ve arkadaslar birbirlerinden ayri bile düsseler birlikte gelise bilirler tipkiz biz ikimiz gibi sen ve benlerden bizi çikartmak
|
Düsmanimin nefreti dostumun sevgisinden daha gerçektir...
|
Ya çaresizsiniz, ya da çare sizsiniz.
|
sevginin oldugu yerde nefret olmaz gulum..
|
yeni bir sabaha merhaba diyen telasli bakislarla yüzünü yikarken aynadaki görüntünü gülüsüneve soluk alirken ritmik sesine uzaktayim ARKADASIM..........
|
Gonuller birdir, yollar ayri olsada, dostluklar abidesi bozulmaz, dostluklar abidesi yikilsada, biz dostuz unutmayiz, dost uzakta olsada, hatta dost bizi unutsada.
|
Küçükken çikolata için ağlardım, şimdi senin için ağlıyorum..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.