![]() |
Kıymet Uluç
Akrep İşliyor saatinde ağır ağır Ve Sinsice Hüzün Karanlığa çalıyor isyanını Tarihi neydi Hep düşündüğüm Ve Anımsayamadığım bir gündü Eski bir rafa atılmış zamanların Unutulmuşluğu gibi Yavaşça tozlanıyordu bakışların Küçük bir deftere Büyük bir aşkı Biliyordum sığdıramayacağımı Ve hep unutamam diyordum O ağacın dibinde Dizine ne kadar yatmak istediğimi Her satırda uçuşurdu o günler Belki diyorum, belki Kalmışsa kırıntıları sevgiden yana Gönderdiğim martılardan alır selamımı Kıymet Uluç Hanım’ın(Hatıra Defteri) Ve (Zamansız Aşk) Adlı Şiirlerinden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam |
Kızıyorum Sana, Biliyor musun?
Ne zaman yalnızlık kapımı çalsa Kızıyorum Sana, biliyor musun? Yokluğunu anlatamıyorum Kalbime … Tadı varken Dudaklarının, dudaklarımda Üşümüş ellerimin, sımsıcak ellerine Soğuk bakışlarımın,sımsıcak gülüşlerine Hasret kaldığı, ve Bir ayrılık mevsimini hatırlattığı için Dalından düşen her yaprak. Kızıyorum sana,biliyor musun? Savrulup Hüznün rüzgarları ile Yalnızlıklar şehrine düştüğüm vakit Yaprak misali kupkuru… Kızıyorum sana,biliyor musun Her an,her dakika,aynalara bakıp… 09,03,2006 Beni bir boşluğa bıraktın İçinde sana ait hiçbir şey olmayan Söyle yeter mi? Sadece seni düşünmek… Ertuğrul Bayam |
Kibrit Çöpü
ben mutluluğu buldum sandığım gülüşlerinde bir aldatmacaymışım sadece. meğer bir kibrit çöpüymüşüm ellerinde kırılmaya yüz tutmuş, ne vakit gözlerimle gördüm aynı aldatmalarını insanlara ben kırılmaktan vazgeçtim artık her sigarada yanmaktayım sadece 17,01,2006 saat: evde unutmuşum Ertuğrul Bayam |
Kibrit Çöpü Gibi Çaresiz
Ayrılığın Son Sözleri Ben seni, bir denizin en derin sularında buldum. Bir yağmura takılmış giden, Kibrit çöpü gibi çaresiz, Sonbaharda solmuş bir kuru yaprak gibi umutsuzdun, Çocuktun aşktan anlamaz, Seni kollarıma ilk sardığımda. Şimdi Ayrılıktan bahsedecek kadar büyümüşsün Beni yalnızlığın kuyusuna atıp, kilit vurmaya hazırsın demek. Senin o mevsimleri kıskandıracak ani değişikliklerin, O çocukları ağlatacak duygusallığın olmasa, Beni sevmediğini düşüneceğim. Oysa,oysa seviyorsun beni Bir gece elimi tutup, Gözlerime bakmandan Görmediğinde beni, telefonlarda ağlamandan, Sarıldığımda sımsıkı bedenime, O küçük kalbinin atışlarından anladım, sevdiğini beni Şimdi den duyar gibiyim, Ayrılığın o hüzün dolu şarkısını. Kupkuru bahçelerini, insan geçmez sokaklarını görür gibiyim Demek gidiyorsun, Kararlısın, Demek ağlasam faydası yok Bu kadar yükseklerden bakma, şahin gibi bana bu kadar hafif bulma bensizliği Bilmelisin ki seni ben buldum, o yalnızlığın sularında Hatırlamalısın bana yaşama sevinciyle sarılmanı. Git öyleyse. Ne söylesem batıyorum en derine Ne kadar yalvarsam o kadar alçalıyorum, Alaycı ve acımasız bakışlarınla. Hadi, durma git Ama bir gün, Ne kibrit çöpü gibi çaresiz Ne kuru bir yaprak, Ne gözlerinde pişmanlığın yaşlarıyla, çıkma karşıma, Affetmem! Hadi şimdi çek son kez bakışlarını, Nemli bakışlarımdan Ve kaybol ağaçların, bir anda kuruduğu sokaktan.. Gökyüzünü bir kez daha sarsın, Yalnızlık denilen, o kül rengi bulutlar. Ertuğrul Bayam 05,02,2006 Düzenleme Ertuğrul Bayam |
Kim Ağlattı Seni Söyle?
Seni üzgün Seni ağlamaklı gördüğümde İçim yangın yeri Dönüp dönüp sensizliğin odalarında Hiçbir şey yapamamanın acizliğiyle kahroluyorum Kim? Kim ağlattı seni söyle? Gözlerindeki bu yaş Bu hüzünlü bakışlar Alışık değilim seni böyle görmeye Ne olur bir kez gül Gül ki Yaşamak için bir sebebim olsun 19,07,2006 Seni üzgün gördüğümde Yakasım geliyor tüm dünyayı Yaşamanın anlamı ne ki Sen ağladıktan sonra Ertuğrul Bayam |
Kim Güldürecek Yüzümü?
Vazgeçtim sevdiğim Seni böyle mutsuz gördükçe Acılarına ortak olamadıkça Gülmekten Umut etmekten Yaşamamaktan İnan vazgeçtim Karanlıklarda olmalıyım Yürümeliyim Cam kırıklarında İçimde ki bu hüznü Haykırmalıyım yokluğuna Aynalarda parçalamalıyım sevinçlerimi Seni seviyorum Bilemesem de senli vakitlerin güzelliğini Sensizliğin acılarını çektikçe Yarım kalmış aşkımızın Tamamlanmamış hüznü düşüyor gözlerime Üzülüpte bu halime Ne olur bana gül deme Sen öksüzlüğümün Yetimliğimin Çaresiz çocuksu yüreğimle Annemin şefkatli bakışlarında gördüğüm Yaşamak için nedenimsin Eğer bir ömür yanımda olmayacaksan Bana gülümse deme ne olur Her sabah sensiz uyanıp Kapılara bakıyorum Her ayrılık şarkısında İçime yakacak bakışlarını Beni yaşama bağlayacak ellerini Sarmalarını sımsıkı Düşünüyor Düşünüyor ağlayamıyorum Boş ellerime Ellerini alamasam da Öpemesem de dudaklarından Kokunu alamadan Okşayamadan saçlarını Toprak olsam da Seviyorum Seviyorum seni Seni sevmemek gibi bir lüksüm olmadı hiç Ben yokluğunda da sevdim seni Düşlerimde çizdim güzelliğini Beyaz bileklerini bulutlarda gördüm Yağmur sonrası açan güneş gibi Hep ışıl ışıldı gözlerin Ve her hayata küsüşümde Tebessümlerini anımsayarak Mutlu oldum Ama şimdi seni üzgün gördükçe Vazgeçtim Gülmekten Umut etmekten Yaşamamaktan İnan vazgeçtim Beni uzak tutma kendinden Sen uzaklaştıkça Düşüyorum dipsiz kuyulara Amaçsız gayesiz Boş boş bakıyorum duvarlara Sensizliğin odalarında Bakışları arıyorum Yaşamak nefes almak mı sadece? Toprakta solmak mıdır ölmek? Eğer sende gidersen bensizliğe Canım bu hüzünlü yüzümü Söyle Kim güldürecek? 20,07,2006 Avuçlarımda küçük bir el Kollarımda büyük bir boşluk Aynalarda gözyaşı Duvarlarda hüzündür sensizlik Ertuğrul Bayam |
Kim Kazanacak Bu Aşk'ı?
Kim kazanacak bu aşkı? Seninle olmak isteyen ben mi? Benden kaçan sen mi? İstediğin gibi olsun Rüzgârlarına bırakalım Bol delikli beraberliğimizin sandalını Boşa geçen zamanın denizlerinde Ne zaman boğulacağız İnan bilmiyorum. 30.12.2005 29,06,2006 Deniz zamanımızdı Sandal aşkımız Umarım aşkımızı Boğmayız zamanın içinde. Ertuğrul Bayam |
Kim Suçlu
Hiç uyuyamıyorsam Ya da ağlıyorsam gizli gizli *******i Mutlu olamadığımı düşünüp Sevgisiz bakıyorsam gözlerine Ve öptüğümde seni Heyecan duymuyorsa kalbim Söyle canım suç benim mi? Yoksa,senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? Hiç gülmüyorsam Ya da tutmuyorsam soğuk ellerini Kızdığın sigaramı söndürmeyip Arttırıyorsam adetini Ve yalnız hissediyorsam yanında kendimi Söyle canım suç benim mi? Yoksa,senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? Oysa yitirdiğimiz o güzel anlar geliyor aklıma Görmediğinde beni ağladığın günler Şimdi bakıyorumda hiç umurunda değilim Söyle canım suç benim mi? Yoksa,senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? Öfkeli bakışlarımı çevirip sana Duygularımda ödün vermiyorsam Ya da eskisi gibi özlemiyorsam gözlerini Ve artık bitsin diyorsam beraberliğimiz Söyle canım suç benim mi? Yoksa, senin soğuk davranışlarının O buz gibi kalbinin mi? 08,02,2006 Ertuğrul Bayam |
Kim Tutacak Beni?
Tutamadım Yârin sımsıkı ellerini. Güldüremedim Aşkın sıcaklığıyla yüzümü Sevdiğimin göğsünde Bugün Boş evimin, Bomboş odalarında gezdim Soğuk ve anlamsız. Tıpkı Yalan sevdaların Gezindiğim gibi Sevgisiz gönüllerinde. Şimdi Kim tutacak beni Ölmek için çıktığım En yüksek uçurumlarda Bıraksam kendimi Aşkının Boşluğuna Yüzümde hiç değişmemiş O hüzünlü ifadeyle Üzülürsün eminim Neye yarar ki aşkım Ben çakıldıktan sonra Ölümün yalnızlığına. 30.12.2005 19.05.2006 Ölümler gebe kalacak Yüzümde tebessüm Düşerken sensizliğe Ertuğrul Bayam |
Kimbilir
Kimbilir, kimlerin oyuncağı olacaksın.. Ne yazık Oysa sevmiştim seni Kimbilir Hangi parkta, Hangi bankta Kimler öpüyor seni 19,11,2005 Ertuğrul Bayam |
Kime Bu İsyan?
Hep iyiyi sevdi aşklar Hep mutlu olanı Neden bir ayrılığı Ölüm seçer insan İsyan kimedir Aşka mı? Ayrılığa mı? Sevgiliye mi? Oysa şunu bilmeli insan Ne kadar mutluluk O kadar acı Eşittir inanın Yaşadığımız tüm duygu 22,01,2006 Saat: Ne kadar ekmek O kadar köfte yani... Ertuğrul Bayam |
Kime Kızmalıyım
söküp atmalıyım kalbimi başka bir insana bakmayı ihanet sayarken seninle şimdi bir başkasının ellerini tuttuğum için söküp atmalıyım kalbimi 28,12,2005 saat: buğün geçmişte ne çok gezdim farkındamısın? senin çocuklarına masallar anlatarak uyuttuğun şu saatte acaba hala aklından geçiyormuyum? anımsıyormusun mesela asla senden başkasının olamam dediğin sözleri? Ertuğrul Bayam |
Kimim kaldı ki?
Kimim kaldı ki? Üzerime titreyen Gözü yaşlı anam mı? Çocukluğumun kadını İlk aşkım mı? Misketlerim mi, Başucumda sakladığım? Kimim kaldı s ö y l e Neyim kaldı ki? Beyaz güllerimi Yanan baba yadigârı evimin? Hayatı seven Sevecen bakışlarım mı? Yaşamı severek yürüdüğüm Parke taşlı kaldırımlar, Altında seni beklediğim Çamlıca’da ki o ağaç mı? Neyim kaldı s ö y l e 30.12.2005 08.06.2006 Her şeyi olan Ama Senin olamayan Hüzünlerin şair’iyim Ertuğrul Bayam |
Kimin Umurunda Kız Kulesi
Şimdi Gecenin bu vakti Evden çıkacağım Bir nefes çekip Sisli havanın sessizliğinde Önce bir sigara yakacağım Bulabilirsem kibriti cebimde. Sonra, Basıp marşına Isırtmadan motorunu Bagajı macunlu arabamın Üsküdara gideceğim. Önce Bir yer seçeceğim Kız kulesini karşıdan gören Büfelerin birinden çay isteyeceğim Ve içmeden, Koltuğumu indirip aşağıya Uyuyacağım.. Ne kız kulesi önemli Ne yakamozlu deniz, Ne de çay içmek Sadece Bir an kopmak, Kaçmaktı yalnızlıklarla kaplı O buz duvarlı evden 01,02,2006 saat: Üsküdar, Üsküdar olalı Böyle aşık görmedi Böyle hüzüne şahit olmadı hiç Dimdik ayaktaki kız kulesi.. Ertuğrul Bayam |
Kimsin Sen?
dokundun hüznümün ucuna kanattın zifir *******imi bir şarkı çaldın inceden nemlendirdin gözlerimi kimsin sen? beni bu kadar iyi tanıyan kimsin? sabah olmaz şimdi yazık, güneş doğmaz.. yine ağlayacak tüm çocuklar dallarda yapraklar sararacak dokundun hüznümün ucuna yaptın yapacağını kim söndürecek şimdi içimdeki bu yangını.. kimsin sen? beni bu kadar iyi tanıyan kimsin? 06,01,2006 saat. basit bir şiir Ertuğrul Bayam |
Kirli Aşk
Hey çöpçüler durun! Süpürüp durmayın sokakları Bırakın izleri kalsın Yıkamayın bırakın caddeleri Kokusu gitmesin aşkımın Toplamayın mendillerini Bırakın teri kalsın Yıpratmayın bir maziyi Kalbimin sokaklarında, Kirli bir aşk gibi yaşasın 04,11,2005 03,11 Ertuğrul Bayam |
Kokun
Kokunu aldığım tüm çiçekleri Vazosuna koydum yüreğimin Suladım her gece göz yaşlarımla Solmasınlar diye. Ve kapadım kapısını kalbimin Kimse çiçeklerimi koklamasın diye 26,02,2006 Yüzümü yaslayıp O pamuktan saçlarına Bir ağacın toprağa sarıldığı gibi Sımsıkı sarılmak istiyorum sana. Ertuğrul Bayam |
Kolay Değil
Kolay değil ayrılık Çekip gitmek uzaklara Seni tam sevmişken Kolay değil Başka bir ten’e alışmak Senin içini yaksaydı aşkım Gerçekten sevseydin beni Bu kadar kolay çekip gider miydin? Bir zamanlar yaşadığımız maziyi Canım,bir anda siler miydin? 1998 Ertuğrul Bayam |
Kolay mı?
Kolay mı Sensizliğin sokaklarında dolaşmak Başı boş,avare, Deli gibi? Yokluğunda düşünüp seni, Ulaşamamak varlığına. Güzelliğine şiirler yazmak Alışmak sensizliğe Söyle, Kolay mı? Uyku görmemiş gözlerime Gözlerini unutturmak Ellerime yokluğunu anlatmak Söz dinletmek yüreğime Söyle, Kolay mı? 28,09,2006 Gitmek, Uzaklaşmak Bitirdi mi bana özlemini? Ve bensiz kalmak Unuttura bildi mi beni? Ertuğrul Bayam |
Konuşmak Yaşamaktır
konuşmak seninle herşeyi unutturuyor akşammı olmuş? gecemi çökmüş, farkında değilim konuşmayı seninle yaşamak sayıyorum öldüğüm günlere inat 01,01,2006 saat: göremeden konuşsamda seninle yaşamaktır aslında kelmelerle Ertuğrul Bayam |
Korkak
korkma? bilseydim bile, gelmezdim inan, oturduğun mahalleye. ben seni, böyle sevdim gizemli bir öyküsün diye.. 19,12,2005 saat: duştan önce çıkarmıştım masaya bi bak Ertuğrul Bayam |
Korktum Beni Sevmenden
Nedenli nedensiz Hep kaçtım senden Duymazlıktan geldim Her fırsatta sevgini Haykırışını. Belki de Korktum Beni sevmenden Biliyorum Bir gün dayanamayıp Beni sensizliğe bıraktığında Seni sevmediğimi düşünüp Yeni aşklar aradığında İşte o zaman Pişmanlık saracak her yanımı Ve biliyorum özlemini çekeceğim O tatlı sözlerinin Yıprattığım Acıttığım Kanattığım yüreğinden Ve gözyaşlarından Özür dilerim 15.03.2007 Bir insan Sevgiye kapadı mı kapılarını Kör bir pencereden bakar yalnızlığına Sakın unutma... Ertuğrul Bayam |
Korkuyorsun
korkuyorsun ne tuhaf, evet korkuyorsun doğmamış çocuklarımın anası olmaktan gün be gün yaklaşmama korkuyorsun ürkütüyor olmalı sana ait aşk şiirlerim şiirlerim seni tedirgin ediyor olmalı biliyorum, duyguları büyük, kendi küçücük bir yaramaz kızsın sen korkuyorsun ne tuhaf sevilmeye korkuyorsun evini,telefonunu arkadaşlarını, bilmemden bile korkuyorsun kuaförünü kork bakalım nereye kadar 24,12,2005 saat: bi bakıver bakim ayrılk vakti gelmişmi Ertuğrul Bayam |
Korkuyorsun / Korkma
Korkuyorsun Soğuktan donmuş Bir serçe gibi titriyorsun. Biliyorsun başına gelecekleri Cezasını biliyorsun Yaptığın saygısızlığın Korkma Sadece git Giderken sakın Ama sakın Gözlerini, Gülüşlerini, Beyaz bileklerini almayı unutma Yoksa yaşayabilir miyim sanıyorsun Onlar aklımda oldukça.. 25.10.2005 Ertuğrul Bayam |
Koşulsuz Sev Beni
Beni çocuğunu koşulsuz seven Bir annenin Duygularıyla sevebilirsen? , Seni uğruna öleceğim Annem Gibi severim.. 01,mart,2006 Beni annem gibi Yaşamla ölüm arasında sevgisiz bırakma ne olur.. Ertuğrul Bayam |
Kör
Ne kadar siyah dalda yaprak Doğan güneş sabahları Bembeyaz bulut gökte Ne kadar karanlık Yanan lamba, Konuşan yüz Ve en önemlisi Yalnızlık Ertuğrul Bayam |
Kurtar Beni
saatlerimin en çılgın dakikalarısın beni yoran sevişmelerimizin sen ordasın ben burda özlemekle mi geçecek seni düşlerim çekip al düşlerden beni tenini tenimde hissedeyim izin ver bütün bir gece gözlerine bakıp seni izleyeyim 21,01,2006 saat: seni izlesem bir ömür Ertuğrul Bayam |
Kuşlar.
Ne kadar özgürsünüz Yeşilliklerinde doğanın Üzerinde maviliğin Sevişiyorsunuz hep Ağlamıyor musunuz hiç? Geziyorsunuz göçebe Ne kadar özgürsünüz Bana hiç benzemiyorsunuz siz Ertuğrul Bayam |
Küçük Bir Et Parçası
Seni hem telefonuma Hem içimde heyecan veren Küçük bir et parçasına yazdım Telefonumu bilmem ne olur ama İçimde daim olacağın kesin O küçük et parçasında Dakikada 80 kez hatırlayacağım 29.09.2005 Ertuğrul Bayam |
Küçük Bir Fındık
kabuğunu kırıp yemeden anlayamadık acısını küçük bir fındığın. oysa şimdi gelmiş koskoca kadın bana soruyorsun seni sevdiğime inanmıyormusun? küçük bir fındık kandırabiliyorken beni kaçırabiliyorken ağzımın tadını. neden sana güvenip tadını bozayım ki kalbimin... 10,01,2006 saat: bir avuç asla yetmez *******i uzun vakitlerin.. Ertuğrul Bayam |
Küçük Yağmur Bulutu (1)
Yağmur gözlerinde Rüzgar saçlarında Güneş yüzünde saklanmış Yukarı baktığımda gördüm seni Ki sen bana aşşağıda lazımken.. 30,11,2005 Ertuğrul Bayam |
Leyla Akgül
Ansızın değişir rüzgârın yönü Avuçlarımda titrer yaprak Aynalarda gerçektir zaman Gençlik oluverir bir giz Yağmurun kaldırımlarında Üşürken öpülesi ellerin Saçlarından damlardı Sensizliğin bende ki hüznü Sen her gidişinde Emanet bırakırdın gülüşünü Yoksa dayanılması ne güçtür Bilemezsin sensizliğin hüznü Leyle Akgül Hanım'ın (Hüzün Mevsimi Ve (Giz) Adlı Şiirlerinden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam |
Mandal Olmak
bir mandal olmak vardı balkonunda astığın çamaşırları tutan dokunabilmek için öpülesi ellerine degmemin tek ihtimali ve odanda aynanın karşısına geçtiğinde ruj olmalıyım sürdüğün düşlerinde bana güzel görünmen için. hadi as beni sür beni dudaklarında, ellerinde aşkı bulayım.. 11,01,2006 saat: mandal deyip geçmeyin. bir avuç mandala neler verildi eskiciye b.a.y. Ertuğrul Bayam |
Martılara Selam Bıraktım
Özlüyorum Her ne kadar gidemesem de Biliyorum Soğuktan üşümüş martıların Bizim için beklediğini sahilde Sana sarılamadan Hayal kurmak ikimize dair Nasıl acı veriyor bilseydin Sıcacık evinden Aldırış etmeden soğuğuna havanın Pijamaların üzerinde Kim bilir belki de Gelirdin yanıma? Martılara selam bıraktım Ve bir buse kondurdum Soğuktan üşümüş kanatlarına. Benim için, İkimiz için Avuçlarında ısıt kanatlarını martıların Eğer yeniden gelebilirsem Ve bulamazsam seni Avuçlarımda sıcaklığını Hissedeyim.. Özlüyorum Her ne kadar arayamasam da seni Sesinin kulaklarımdaki muhabbetini Ve uyumaya yüz tutmuş gözlerimle Sana dair Bize dair şiirler yazabilmeyi. 20.11.2006 Mevsimlerin ansızın değişmesi Ve özlemek Yetmeyecek kavuşmamıza. Ben sensiz bir sahilde Sen sıcacık evinde Hep düşlerde beraber olacağız. Ve her uyanış bir ölüm olacak Sevgisizlikten kurumuş dudaklarımızda Ertuğrul Bayam |
Martıların Şahitliği
uçuştu ansızın, mutluluğumuza tanık martılar, son kez biz, kıyılarında ayrılırken sahilin hiç tanımadığım suretlerindeydin giderken, şaşkın şaşkın bana bakan insanların. soğuk ve anlamsız denizi tanık tuttum kendime martıları şahit, rüşvetiydi atılan bir parça simit senin beni ağlattığını haykırmaları 20,12,2005 saat uçuştu gitti tanıklarım başka rüşvetlere, vapurdan atılan. ben şimdi, kimleri şahit tutacağım Ertuğrul Bayam |
Masallar Ülkesi
Yaşamak vardı seninle Masallar ülkesinde. Hiç ölmeyecek gibi. Vedalar olmadan, Yalnızlıklardan bihaber Mutlu olacaktık Bir masal kahramanı gibi. Okul çocuklarının okuduğu.. Tuğrul ile.....? Gibi Oysa Ne yazık İsmini bile yazamıyorum Cesaret edip.. Ki seni artık görememde... Hayatımdan memnun değilim Tek başıma düştüğüm Bu karanlıklardan da.. Elimi sana uzatıyorum, Yoksun. Bir soğuk duvar sadece Hissettiğim. Ki onu da göremiyorum.. Gökyüzü ilerde az ilerde Vaat edilen cennette.. Üzerimde Bunca günah varken belkide Sıçrıyorum, Sıçrıyorum Tutunamıyorum.. Ellerini verseydin uzattığım da Deli mavisi gözlerinle baksaydın Sarılıp paylaşsaydın dertlerimi Daha mutlu olurdum seninle Şiirlere veda edeceğim Unutturacağım ismimi Söz veriyorum Düşlerinden de çıkacağım.. Hiç yaşanmamış gibi... 07,02,2006 19,12,2006 Geçen zaman, Zaman değildi Ben hep Hüzünleri harcadım seninle Ertuğrul Bayam |
Masalların En güzeli
Adında saklıydı tüm hikâyeler Kahramanlarını hep Seninle tanıdığım çocukluğumun. Şimdi Koca bir adam oldum Hala masalların en güzel prensesini Beklerken ben Ki biliyorum öykülerde kaldı o 22.01.2006 Şeker kız candy'din sen Antonie'ydim ben Ki ben ne zaman attan düşüp öldüm Zaten hala yaşamıyorsun sen Ertuğrul Bayam |
Masalların En Güzeline?
Söndüremiyorum İçimdeki bu deli yangını Döktüğüm onca gözyaşı faydasız Gel diyorum,kaçıyorsun Ben nedensiz Sen nedensiz Kaçıp kovalıyoruz birbirimizi Üzülüyorum,kırılıyorum, Sende üzülüyor, Kırılıyor musun? Masalların en güzeli. 13,03,2006 Bende seni kovalayacak Sende benden kaçacak güç kalmadığında Kim,kiminle,nerede olur inan bilmiyorum.. Ertuğrul Bayam |
Masalların En Hayırsızına?
Beni boş bir çerçeve gibi kırıp atabilirsin Ve yırtabilirsin tüm resimlerimi her kızdığında Birer birer silebilirsin her anıyı hafızandan Üç beş mandala değişebilirsin şairliğimi Sokağından geçen hiç tanımadığın eskiciye.. Ama,yokluğum her zaman ağır gelecek Beni seven yumuşacık kalbine Gözlerinde bir damla yaş olup akacağım yanaklarına.. Düşlerinde beklerken sen beni, Ölümümle uyanacaksın bir sabah Şiirlerim kalacak yadigar Mısralarda yaşattığım seni. 14,03,2006 Beni her sabah arayan Ağlamaya hazır gözlerine şimdi sor Bensiz ne kadar mutlu bakabilirler? Masalların En Hayırsızına? Ertuğrul Bayam |
Masalların En Huysuzuna?
Bana yüzünde bir parça hüzün gösterme Beni yokuşlarında bırakma yalnızlıkların Sana apaçık bir aşkla bağlıyım ben Seni benim olmadığım diyarlara kaçırma sakın. 14,03,2006 Ben senin deniz olduğun yerde Küçücük bir sazanım sadece Her gülüşünün oltasına Seve seve sarılan... Masalların En Huysuzuna? Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.