![]() |
Gidiyorum Buralardanarıyorum yalnız başıma
sen yoksun artık yanımda gözlerim gözlerini arar oldu hayalin hep yanımda yalnız başıma sokaklarda arıyorum gerçeği sende bulduğum sahteyi bıraktım;gidiyorum buralardan |
GidiyoruzEkranların büyüsüne
Telelerin völesine Olur olmaz öylesine Kapılmışız gidiyoruz Sapıkça hareketlere Renk renk boyalı etlere Şeytan gibi meleklere Sulanmışız gidiyoruz Onun bunun yaptığına Kimin kimle yattığına Katiline sapığına Katılmışız gidiyoruz Gözü doymaz hırsızlara Kan emici kansızlara İnsanız insafsızlara Satılmışız gidiyoruz Anlamadan filimleri Tutarak hain elleri Sürünmekte en ileri Atılmışız gidiyoruz Kayan kayana sanala Kimse bakmıyor banala Bubi denilen kanala Çakılmışız gidiyoruz Ciddi olmayan her şeye Derde düştükçe şişeye Sonu huzünlü neşeye İtilmişiz gidiyoruz Murat yanarım yarına Bakan azaldı arına Zamanın orta çağına Açılmışız gidiyoruz |
GirGir dünyama,
Yıldızlara inat Aşkı sevgiyi fısılda , Sonunda uzaya fırlat. Hayallerle yaşayacaksak eğer; Ellerini aç,gözlerini kapat. Gir rüyalarıma; Beni rahatlat Gece gündüz seninle, Sonunu hayra yorumlat. Karanlıkta buluşacaksak eğer; Uyandır beni ,yanımda yat. Gir zindanlarıma , Beni aydınlat Ardı arkasına sırala, Sonsuzu bana hatırlat. Mahşerde kavuşacaksak eğer; Öldür beni, toprağa kat. |
Girdapta Bir CanYadelden yanima cagirdim seni
Gelmek istiyorsun birakmıyorlar Rüyada,mektupta albümde seni Bulmak istiyorlar birakmiyorlar Umutlar hayaldir acilar gerçek Çileye muhkumsun,kim ne bilecek Ya bir kuru selam, ya bir top çicek Salmak istiyorsun, birakmiyorlar. Otuz yil agladin hep yana yana Yeter, yazik diyen olmadi sana Vefasiz dostluga kalles zamana Gülmek istiyorsun birakmiyorlar Çalis derler ayak, bagli el bagli Konus derler,dudak bagli,dil bagli Kalk git derler, kapi bagli,yol bagli Kalmak istiyorsun birakmiyorlar Aydinlik ararsin hergün her yere Çekerler önüne yedi kat perde Zulüm kimden gelir,adalet nerde? Bilmek istiyorsun,birakmiyorlar Yillar boyu uykularin bölündü Uçacakken kanatlarin yolundu Hayat hakkin vardi elden alindi Ölmek istiyorsun birakmiyorlar. |
Git
Hadi çek git buralardan, kimseye zarar vermeden Senin ardına bakmamış hayatın Ardına bile bakmadan Uzaklaş bir an önce, sessizce Yokluğunu da al yanına varlığını hissettirmeyen Sus sonra bağırarak sus, herkes duysun sesini, SUS.. Teşekkür et ızdıraba seni terk etmediği için Sarıl boynuna dertlerinin, hep seninle olduğu için Git hadi durma buralarda.. Ne değişir ki kalsan Nasıl olsa var olduğun kadar yoksun hayatta... Gittiğin yerde bir dilenci eli gibi uzatma sevdanı bir daha Sökmemiş şafakların ardına saklan, Görmesin kararmış gözler yarım kalan aydınlığını Geçmesin yüreğindeki gökkuşağından hiçkimse, değiştirmesinler sevda rengini Dokunmasın merhametsizler merhametine Göm türkülerini toprağa, Anlamını yitirmesin hiçbir nakaratı Ufkuna pusu kurmuşlar umudunun, Çıkarma sakladığın yerden masumiyetini... Git artık buralardan, benden çok uzakta olsan da çek git, bir yarın bende kalsa da Git hadi bir an önce, ÖLÜMÜMDEN ÖNCE... |
GitO siyah çantanı, koluna takıp
Tanımıyormuş gibi çık, öyle git Bir yabancı gibi, yüzüme bakıp Kurulu düzenimi yık, öyle git Üzülmüş gibi, yeni bir sigara yakıp Kaçamak gözlerle , saate bakıp Öksüz misali arkanda bırakıp Ateşinle beni de yak ,öyle git Birkaç adım ilerde, durma sakın Deme bana, döneceğim gün yakın Doyasıya ağlayayım bırakın Gözümdeki yaşlarla ak, öyle git Hiçbir sözün beni teselli etmez Sevenler böyle terk edipte gitmez Sanmaki bu sevgi bende hiç bitmez Son kez olsun gözüme bak, öyle git Sendeleyip de omzuma yaslanma Yine deli dolu ol, hiç uslanma Git; havada yağmur var ıslanma Şimşek gibi alnıma çak, öyle git Duygulanıp da boynuma sarılma Bu sözlerime sakın ha darılma İstemem sus, konuşup ta yorulma Gönlüme nefretleri ek, öyle git Sakın deme bana mecburum Benim kalbim var benim de gururum Silahı alnıma dayar vururum Sen benden önce davran sık öyle git |
GitSen git
Ben sanki sen gitmemişsin gibi bir oyun oynayacağım kendime Senin gitmen üzmeyecek beni Ben oyunuma sarılacağım, matem tutmayacağım Sen git Ve istersen kalbimi geri ver de git Ama istersen sende kalsın Çünkü ben sen sanki gitmemişsin gibi yaşıyacağım Sanki sen hep varsın yanımda Ve her an elimi tutabilecek kadar yakındasın Sen git Ama beni götürme izin vermem Buralar benim Sen git ama beni götürme Çünkü sen gitmemiş olacaksın benim için Ve ben rüyaların gerçek olduğuna inandıracağım kendimi |
Git
Dermanını kaybetti bütün dertlerim kolay değil tabi. Ben az önce benliğimi kaybettim uykularımı bölüp sana koştum dün gece belki ardına bakarsan gitmekten vazgeçersin sarılır boynuma özür dilersin diye. Ters çıktı kurduğum düş. Sen çoktan gitmiştin. Bir şey bırakmadan bana. Hoş çakal bile demeden marifet zannedip terk etmeyi. Kalp kırmak güzelmiş gibi sanki hiç sevmemiş gibi. Ama beceremedin. Kusura bakma ben senin aşkına yenilmedim. Ayaklarım hala yere basıyor. Sana veremediğim o güllere. Elimi bile sürmedim gözümden bir damla yaş bile gelmedi. Aksine çok sevindim bir başka bakıyorum artık hayata. Gülümsemeyi özlemiş dudaklarım. ''Zaman yaraları kapatır'' demişsin yakınlarına. Merak etme kapanacak yaramı sen kapattın giderken yaptıklarınla. Ben aşka hiç ihanet etmedim söylediğim şarkılardaki hiç bir güzel sen değildin. Kaptırmadım sana umutlarımı. Şimdi karşımdasın. Eriyorsun sanki gözlerimde. Af dileme boşuna. Arkanı dön ve git. Beni boş verdiğin günkü gibi. Sonuçlarına katlanmak gerek her zamansızlığın. Beni vurduğun gibi yerden yere. Şimdi git sende beni bırakıp gittiğin ellere. Korkma ah etmem üzülmeni istemem söylediklerime. Zarar vermeyeyim incinmesin yüreğin. Başını da kaldırma sakın. Sadece git inan alışırsın ilk başlarda biraz zorlar seni kovulmak ama yaptıklarını hatırlarsın belki için yumuşar bundan sonrada ümitlendirme kimseyi sakın herkes ben olmaz hesap sorar aldıklarından. Daha fazla kalma yanımda Geç olmadan git sen. Belki bekleyenin vardır. Beni bekletirken yanında oldukların Unutma öncelik senindi. Bırakıp giden ilk sendin. |
Git
Bana değil Uzaklara bakıyorsan Benimle değil Başkalarıyla paylaşıyorsan İçimi değil Dışımı seviyorsan Birdenbire değil Yavaş yavaş öldürüyorsan beni O zaman çek git hayatımdan. |
Git BakalımGit bakalım.
Nereye kadar gideceksin. Ne kadar uzaklaşsanda Yine bana döneceksin. Git bakalım. Avucuna sığdıramazsın hasretimi, Alevlere anlatamazsın. Görmezden gelemezsin benliğimi, Değer biçemezsin dalgaları. Benim sevdam çok yücelerde Git bakalım. Git bakalım. Gittiğin yerlerde masallar okunmayacak Tatlı sözleri kulağına kimse fısıldamayacak Gün gelecek yüzüne bakan olmayacak Git bakalım. Git bakalım., Söyle gitmemen için ne yapayım? Deli olup peşinde mi koşayım? Yoksa dizlerine mi kapanayım? Mademki niyetlisin Git bakalım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.