www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Karışık Fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82487)

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:43 PM

bir gün Ali'nin öğretmeni sınıfa ödev olarak beş cümle yazıp gelin demiş. Ali eve gelince babası futbol izlerken sormuş "baba bana bir cümle" söylermisin? babası bir oyuncuya sinirlendiğinden "or*spu çocuğu." demiş Ali de bunu yazmış. Annesi yemek pişirirken sormuş anne bana bir cümle söylermisin? annesi yemekte sanayağ kullandığından "sana sana sana" demiş. Bunu da yazmış. ablası sevgilisiyle konuşurken abla bana bir cümle söyler misin? ablası "ay şekerim bu gün gelemem yarın geleyim." demiş. Abisi de tiyatroya çalışırken abi bana bir cümle söyler misin? Abisi "beeen tarzan, beeen tarzan." demiş. küçük kardeşi gameboy oynarken kardeşim bana bir cümle söyler misin? kardeşi "pili bittiii, pili bittiii" demiş. okula geldiğinde öğretmeni Ali'ye sen ne yazdın demiş. Ali de "or*spu çocuğu" öğretmeni sen kime diyorsun? "sana sana sana" öğretmeni "gel müdüre gidiyoruz." Ali "ay şekerim bu gün gelemem yarın geleyim." öğretmen "sen kim oluyorsun? Ali "beeen tarzan, beeen tarzan." öğretmen bayılmış. Ali "pili bittiii, pili bittiii" demiş.

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:43 PM

Bir kız yurdunda şöyle bir sorun yaşanmaktadır. Kızlar, sabah dudaklarına ruj
sürdükten sonra aynayı öperek dudak izi bırakmaktadırlar, bunların
temizlenmesi sorun olmaktadır. Yurdun müdürü birgün yurtta kalan kızları ve
tuvaletleri temizleyen hademeyi tuvalete toplar. Kızlara yönelik şöyle bir
konuşma yapar :
- Bazılarınız dudaklarına ruj sürdükten sonra aynaları öperek dudak izi
bırakıyorlar. Hadememiz bunları temizlerken çok zorlanıyor. Şimdi ne kadar zorlandığını hep beraber izleyelim...
Sonra bir işareti ile hademe fırçasını klozetlerden birine daldırıp aynayı
temizlemeye başlar. O günden sonra aynalarda bir daha dudak izine
rastlanmaz...

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:44 PM

Oğlan sınıfında bulunan bir kız arkadaşına cep telefonundan mesaj gönderir. Derki;
- Aslı kusura bakma. Rahatsız ettim ama sende Murat'ın telefon numarası vardı. Kontörün varsa bana gönderir misin?
Kız cevap yazar;
- Kusura bakma arkadaşım gönderemem. Kontörüm yok.

Ögretmen iki ögrencisine kızar ve elliser kez adlarini yazmalarini söyler.
Ögrencilerden biri bu karara itiraz eder,
-Ögretmenim, bu çok büyük bir haksizlik degil mi?
-Neden haksizlik olsun ki?
-Onun adi Ali, benim ki ise Abdurrezzak...

Ahmet okuldan eve cok mutlu bir halde gelir. Annesi bu mutlulugunun belli
bir nedeni olup olmadigini ögrenmek ister ve;
- Okulda neler yaptiniz anlat bakalim, acaip neseli görünüyorsun...
- Patlayici madde imal ettik.
- Peki yarin ne yapacaksiniz okulda?
- Hangi okulda?..

Yaşlı bir öğretmen fen bilgisi dersinde kasları anlatıyordu. Bir ara öğrencilerden birine şu soruyu sordu ?
- Şimdi ben boks yapsam hangi kaslar çalışır ?
Çocuk sakin cevap verdi
- İzleyenlerin yüz ve karın kasları öğretmenim! (gülme kasları)

Hoca derste sorar:
- Arkadaşlar balıklar neden konuşmazlar.
Bu soruyu kimse cevaplayamaz.
Ali kalkar ve soruya cevap verir:
- Hocam sizin başınızı suya koysam konuşabilir misiniz?

6/a sınıfında herkes çalışkandır ama içlerinden biri vardır ki hiç arkadaşları gibi değildir çok tembeldir okula gelir ilk ders matematikdir öğretmen içeri girer herkes ayağa kalkar öğretmen oturunder.Herkesin matematik notunu sorar herkes 5 der ama bizimkisi 1 der.öğretmen derki size bir soru sorucam bunu bilin karnelerinizdeki bütün notları 5 yaparım der.ve soruyu sorar derki ben kaç yaşındayım hiç ipucu vermemiştir verilecek bir cevap yoktur o arada bizimkisi kalkar derki hocam siz 48 yaşındasınız hoca derki nerden bildin çocuk ise hocam benim bir abim var 24 yaşında babam ona yarım çatlak der sizde tam çatlak olduğunuza göre 48 yaşında olursunuz..

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:45 PM

Ali'nin bir gün ödevi varmış Ali de gitmiş babasına sormuş,babasıda o arada maç seyrediyormuş:
Babasına soruyu sormuş babası:
__Defol git başımdan, demiş
Çocuk defterine yazmış babasının dediğini. Sonra annesinin yanına gitmiş.Anneside kek yapıyormuş annesi de "sana yağı"nı arıyormuş.
__Sana Sana sana , diye söyleniyormuş.
Çocuk onuda defterine yazmış ve sonra abisinin yanına gitmiş abiside tarzan'ın filmini seyrediyormuş abiside:
__Tarzanım tarzanım tarzanım demiş onuda defterine yazmış ve sonra ablasının yanına gitmiş ablasıda telefonda arkadasları ile konuşuyomuş ablası:
__Gelemem şekerim randevum var, demiş.çocuk onuda defterine yazmış ve gitmiş uyumuş. Ertesi gün okula gitmiş öğretmeni ilk Ali yi kaldırmış ve yazdıklarını okumasını istemiş Ali:
__Defol git başımdan demiş öğretmeni
__sen onu kime dedin çocuk:
__Sana sana sana demiş öğretmen :
__Sen kimsin demiş çocuk da:
__Tarzanım tarzanım tarzanım demiş öğretmen :
__Çabuk gel benimle müdüre gidiyoruz demiş çocuk da:
__Gelemem şekerim randevum var.

GooD aNd EvıL 08-24-2007 04:45 PM

Macaristan'da öğretmen çocuğa soruyordu:
- "Karşında Kennedy'le Kruscef'in durduğunu farzet. Elinde dolu bir tabanca var. İkisinden hangisine ateş edersin ?"
Çocuk bir süre duraksar, ardından :
- "Şey efendim, siz olsanız hangisine ateş edersiniz ?"
- "Elbetteki Kennedy'ye !"
- "Öyleyse" der çocuk, "Bana tercih yapacak bir şey kalmıyor, ben de Kruscef'e."

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.