![]() |
Bağrıma bir acı olup yerleştin
Gözlerindeki anlamı Hareketlerindeki anlamları Biliyorum İçindeki fırtınaları okuyabiliyorum Yaşadığın içinde yaşattığın duygularını biliyorum Güzel gözlü kız Beni sevdiğini biliyorum Beni sevdiğini biliyorum Sana kalbimi ruhumu Tüm saf duygularımı Açmak isterdim Açamam bilmediğin acılarıma cefalarım Çilelerim var Hayatta kalmak istemediğimi bilmiyorsun Hayatta kalmak istemiyorum Yaşamak istememe sebeplerimi bilmiyorsun Seni zayıf ve güçsüz yanlarımın yaratacağı sıkıntılara sürüklemek İstemiyorum Yüzün kadar ruhun da mahsum Kalbin kadar gözlerinde güzel Seni tüm saflığınla ve güzelliklerinle Acılarıma çekmek istemiyorum Güzelim şunu da itiraf etmem gerekiyor Sana aşık oldum Seni seviyorum Tüm acılarımın yarattığı pusu biraz olsun azalttın Hayata biraz umutla bakmamı sağladın Yüzündeki güzel gülümse ruhuma uzun bir aradan sonra Huzuru yaşattı. Güzel kız seni seviyorum Ama hayata karşı olan güvensizliğim elimi bağlıyor Sana doğru uzatmama engel… Yakın bir zamanda defalarca ölümün kıyısından dönüşümün Yaraları henüz iyilşemedi sana doğru adım atmama engel Tüm yazdıklarım ve yazamadığım Acılarıma inat seni seviyorum Yüreğinle acılarıma ortak olabileceğine İnanıyorsan Beni hayatta tutmayı başarabileceğine inanıyorsan Kalbim sana açık Kırpıp durduğun gözlerindeki huzur verici ışığınla Vücudunda oluşan heyecanlarla Ruhundaki saflığınla Seni bekliyorum Bana bir adım atmanı bekliyorum Güzel kız seni acılara sürüklemekten korkuyorum Gel ve beni bu korkulardan kurtar Hayata bağlanmamı sağla Aşkınla güzel yüzünle Gel seni bekliyorum Seni inanamayacağın Kadar çok seviyorum. Kalbim sana açık Her zerre acıma inat Her kindar yaralarıma İnat seni seviyorum. |
Arama hayatın cilvesinde bahane.
Benim gönlüm serseri ise sana ne. Ben gezerim meyhane birane, Sen bilmezsin serserilik ne şahane. Aldanırlar bize o gözle bakanlar, Bizlerizdir bu alemde en mutlu olanlar. Belki bir gün karşılaşırız? Sen efendi kocanın kollarında, Bense sersefilim hala. |
Esti geçti bende kavak yelleri
Esiyor hala senin başın da Özlemin sensizliğe boğuldu Gönlüm deniz,gönlüm yayla Ne sen bana sevdalı Ne de ben sana deli divane Avuttuk kendimizi İşte hepsi bu,hepsi bahane |
Ne olduğu belirsiz bir bahar kendini gösteriyor yine
utanarak... ve ben bildiğim bütün duaları okuyarak kaçıyorum baharın aşk sarhoşluğundan. göğüslerinden süt damlıyor çiçeklerin, sevdaya kesiyor mevsim. ağaçların ıslak saçları ele veriyor mevsimin şehvetini kadın kokuyor toprak. sipariş vermeden usulca kapıyı çalıyor aşk. |
Sen ki en cilvelisisin mevsimlerin,
Afrodizyakların en etkilisi, sevdanın suç ortağısın. Yapma bunu bana!.. Bahar, yalvarırım çek git isine!.. Salma üstüme çiçeklerini, aklimi çelme!.. Her sabah çimenlerin çiyden ürpererek uyanıyor bahçemde; Sonra güneşle oynaşıp tütsülenmiş gibi buğulanıyor.. Ne zaman sokağa çıksam badem ağaçları salkım saçak çiçek... Kavaklar kıpır kıpır, islik ıslığa meltem... Kırda dayanılmaz bir kekik kokusu, toprakta türlü çeşit börtüböcek... Yapma bunu bana bahar, Böyle üstüme gelme!. Zaten damarlarıma zor zaptediyorum kanımı... Çoktan cemreler düşmüş beynime, yüreğime... Kalbimin buzları erimiş. Göğüs kafesimde ne idüğü belirsiz bir kıpırtıyla geziyorum nicedir.. Bir de sen çıldırtma beni... Krizdeyim ben... Tembelliğin sırası değil, uyamam sana... Al git serçelerini sabahlarımdan, çağlalarına, kokularına hakim ol. Meltemlerine söyle, deli gibi islik çalıp sokağa çağırmasınlar beni.. Bulutların üşüşmesin başıma... Girme kanıma benim... yoldan çıkarma!.. Sen ki en cilvelisisin mevsimlerin, afrodizyakların en etkilisi, Sevdanın suç ortağısın. Kıyma bana!.. Biliyorum çünkü, yine kandırıp yeşillendireceksin aşka; Gövdemi azdırıp sonra birden çekip gideceksin. Tam kanım kaynamışken sana, toplayıp allarını morlarını, Beni bir kuraklığın ortasında terk edeceksin... O iple çektiğim ışığın, dayanılmaz olacak o zaman... Ne o delişmen sabahlar kalacak, Ne günaha çağıran çapkın eteklerin uçuştuğu günbatımları... Tembel kuşların şakımaktan bitap, ebruli çiçeklerin kokmaktan... Buselerin nemi kuruyacak çöl rüzgarlarında... Yeşerttiğin çiçekler yürekler solacak; damar damar çatlayacak ruhumuz.. Hayat, bir ezik otlar diyarına dönüşecek yeniden... yüreğim viraneye... Her bahar sarhoşluğu gibi, geçecek bu sonuncusu da... Ebedi bahar, bir başka bahara kalacak. İyisi mi, hiç azdırma ruhumu bahar... İş açma başıma... Git isine! Yoldan çıkarma beni!.. |
Hüzünlü bir kış günü tanımıştım ben seni
Cevapsızdı , binlerce soru vardı kafamda Olmazları olduran bir sesti duyduklarım Az daha gelmeseydin savrulurdum rüzgarda. Cürüm üstüne cürüm hasret üstüne hasret Nedense anlamadı bu nesil bu feryadı Aşkla ve hiç bitmeyecek bir sevda ile bağlı Isındı ızdırapla buz gibi esen rüzgar. Doğruluk yüce ahlak davası ne hoş Islanır gözyaşından bağrına bastıkları İştiyakla, geç kalma, durma sende koş N'olur göreyim Rabbim. Bir kez daha BAHAR'ı. |
Bana baharı anlat, dizelerinde,
Çiçekleri, arıları, kelebekleri, Doğayı anlat doğallıklar içinde. Bana sevdayı anlat, Bakışlardaki heyecanı Uzaklıklardaki özlemi anlat Bana yaşamı anlat Umutsuzluklardaki umudu Kayıplardaki acıyı anlat bana. Kucağımda çocuk ol, Deliliklerden söz et bana 'baharda nisan fırtınasını' anlat bana. Yağmurda nasıl ıslandığımızı anlat, Bahar kokan yaşamdan söz et, Yaşadıklarımızı anlat. Her baharda 'bir nisan 'gününü anlat. Hizmetkarlığımı yaşat bana Senle olan duygularımı yaşat. Kulaklarıma fısıldayan nağmelerini, Saçlarıma taktığın Kır çiçeklerini anlat Bana baharı anlat hayat boyu 'baharda nisan fırtınasını' anlat. |
Bir bahar sabahı beni terk edip gittin
Hiç acımadan, gözyaşlarımı hesaba katmadan Merak ediyorum bunu neden yaptın Oysa ben, sen yanımdayken Bayramlıklarını giymiş öksüz çocuk gibi sevinirdim Gök yüzündeki yıldızları yeryüzüne indirirdim Sensiz olduğum anlardaysa Bilir misin sensiz yatağımda seni düşlerdim Yağmurlu *******de üşürdüm Senin yerine yastığıma sarılırdım Kar yağdığında çocuklar gibi sevinir, kıpır kıpır olurdu içim Mevsimlerden en fazla kış mevsimini severdim Sormuyorsun neden kış mevsimini sevdiğimi Çünkü kış *******i soğuk ama gündüzleri ağaçlar gelinlik giymiş gibi olurlar Ve ben seni düşlerim gelinliğimle beraber Kıştan sonra bahar gelir Sana kavuşma mevsimidir bahar, aynı zamanda terk edip gittiğin mevsimdir Ve yaz *******i aşkın gibi yakar içimi Güzün gelmesiyle yapraklar sararıp dökülür Ben de onlar gibi solarım Yine mevsimlerden kış Eskisi gibi sevmiyorum kış mevsimini artık Çünkü ardından gelen bahar Ve de sensiz gelen bu kaçıncı bahar. |
Suya yazıyorum artık gülüşlerimi,
Gözyaşlarımı dağ yamaçlarındaki kaya parçalarına, Yüreğim doğmamış bir serçe kanadında... Baharı bekliyorum bir cemre telaşında... Birinci cemre suya, Gülüşlerim ısınacak! İkinci cemre toprağa, Gözyaşlarım susacak! Üçüncü cemre tabi ki havaya, Yüreğim serçe olup kanatlanacak! Aşk! Bahar oldum, Cemre beklerim! Su gibi akıp giden gülüşlerimle, Mıh gibi kazınıp kalan gözyaşlarımla, Ve doğmamış bir serçe kadar uçmaya acemi yüreğimle! Gel beni bin yıllık kışımdan, Baharındaki cemrelerinle uyandır artık! Ey aşk! |
sönen bir ufkun aydınlığında beyaz sevda
esintileri gelirken yüreğine, son vapurun kalkacağı rıhtımda,görmeden sevda güneşini, gidecekmisin sen. seni görmek için gelirim istersen,son kez sana sevda pınarlarından, bana ancak benden çok sen yetersin,anlarsan eger yüregimin avuçlarında. sevdanın her hecesi aşktır bana,ismine sevgiler yazıldı, ölümü olmayan, kirpiklerim örtsede gözlerimi,vuram vuram yıllar gelir,usanmaz beklerim seni. bahar sevdalarında sevdamla üşürsün bedenin titrer,bensizliğe sarılırken, ağıtlarımı koynumda gizledim,ağladığımı görme sakın,hüzün akşamlarında..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.