![]() |
Sevmisim Seni GÜlÜm
Ayrilik Vakti Gelince AnlamiŞim Vakit Aglama Vakti Zaman HÜzÜn Zamani Akrep Ayriliga Yelkovan Gozyasina GelmiŞ Ben Seni Sevdigimi Anlamisim Hemde O Kadar Gec Anlamisimki GÜlÜm Bunun Icin Senden Af Bile DileyememiŞim Takvimler Eylulu Gosteriyo Sonbahar Her Yil Oldugu Gibi Gene Hazan Gene HÜzÜn Mevsimi Ayriligla Geldi Sonbahar SevmiŞim Seni GÜlÜm Sonbahar Gelince AnlamiŞim Soz Vermistik Birbirimize Ayrilik Yok Diye |
dön artık birtanem adını anınca sızlayan
bu yuregımın sancısı dınsın artık don artık bırtanem her gune yenı bır umut her geceye yenı bır ısyanla gırıorum senı sensız yasamak ne kadar zor bılmezsın sen hüzünler kederler kahırlar hepsı benımle beraber sen yokken ıcıyorum her gece bırtanem yoklugunda yanlızlıgımı o masada o şişelerle paylasıorum olmuyormus sensız bırtanem dudaklarımda sıgaram hayalımde sen cebımde senın resmın yuregımde umutlar dusunuorum bırgun o umutlarda bı |
gozlerıme sonbahar geldı yine gülüm
penceremden sessızce ızlerken bu kenti seni,ikimizi düşündum gene ucsuz bucaksız hayallere daldım ucsuz bucaksız düşlere... sahile indim sonra denızı seyrettım bıraz tıpkı gozlerını seyreder gıbı sevgılılere cıcek verdım cocuklarla konustum arkadaslarımla bulustum herseyım tam ama bu hayattakı en onemlı varlıgım sen yoksun bırtanem... elele yurudugumuz sokaklar oturup bırbırımızı seyrederek kahve ıctıgımız yerler hepsı bana senı soruyor |
Ben diye bir gece yokken
Olmayan yıldızların ışığı gözlerini yakacak Ağlamalarım gelecek aklına Durup dururken sigaran sönecek Söylemediklerin dudaklarını ıslatacak Taa gözlerinden... Kıyamazsın sen bana bilirim Kıyamazsın sen bana BİLİYORUM BU GECE BENİ DÜŞÜNECEKSİN! .. Ben Sana Yanarken Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin |
Tam göğsünün ortasında bir yerin acıyacak...
Evinin seni içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksin... Sokağa fırlayacaksın... Sokaklar da dar gelecek... Tıpkı vücudunun yüreğine dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içini, ne pırıl pırıl gökyüzü... Kendini taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar Küçüleceksin... Birileri sana bir şeyler anlatacak durmadan... "önemli olan sağlık." "yaşamak güzel." "boş ver |
Susuyorum .......
Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için Susuyorum....... Her zaman olduğu gibi, konuşmuyor dilim, anlatmıyor gözlerim seni nasıl delice hiçbir karşılık beklemeden sevdiğimi Belki de kelimeler yetersiz kalıyor , vermiyor sevgimin değerini . Belki de bakışlar anlamsız kalıyor düşüncelerimin yanında , belki de gönlüm seviyor bu acıyı, tatlı geliyor yüreğime seni karşılıksız sevmenin acısı……… Çözemiyorum....... ve Susuyorum..... |
Ne kadar da zormuş atmak kalbimden seni
Ne kadar da zormuş unutmak bütün geçmişi Sanki bir geçmişimiz varmış gibi...... Ummak ve unutmak Ne kadar da zormuş Bilmem biliyor musun ama ben her yerde seni görürken Her yerde sesini duyduğumu sanıyorken Her adını duyduğumda hala garip bir sevinçle gülerken Ne kadar da zor fırlatıp atmak seni kalbimden Oysa ne garip ki Kalbimin en güzel köşesine yerleşmen bir saniyeden fazla sürmemişti...... Şimdi unutmaya çalışırken seni Artık |
Hasret,bitip tükenmiyorsun
Hasret,ağlatıp güldürmüyorsun Hasret,yok olasın hasret Her gün ağlar gözlerim Titrek çıkar sözlerim Uzanmıyorki ellerim Hasretlik zor sevgilim Hasret,artık çekilmiyorsun Hasret.bitip tükenmiyorsun Hasret,ağlatıp güldürmüyorsun Hasret,kör olasın hasret Hasretlik yaktı bizi Soldurdu güllerimizi Mahvetti gençliğimizi Biti ver artık hasret Hasret,artık çekilmiyorsun Hasret,bitip tükenmiyorsun Hasret,ağlatıp güldürmüyorsun Hasret, |
Söylüyor da şiirleri
Çoğaltıyor soluğu Akdenizin Bin yıl dinliyorum çocukça En haram elalarıyla el ele Hareli bakıyor bakınca Atıyorlar kimi de bir ülkeden İncecik iller büyütüyor Yaralı turnalar telinde İz biriktiriyor dişlerinde Ah zehirli memeleriyle Emziriyor da özışığını Ölü olarak geçiyor ele Usulca örtünüyor dikenlerini Bir hoyrat at oynuyor Gökçe gül koynunda Yaz anlatıyor seviniyorum Hayal olsa da |
sen bunları yasamak içinmi sewdin
kimseler görmedn ağlamak ve acılar cekmek içinmi sen bunlarımı yasamayı hayal ettin delice sevmek ve tutkuyla ısrarla bağlanmak adına söylesene deli gönül acımı? mutluluk içnmi gittin bu ellerden gece olunca karanlıkları yorgan yastığını mendil yaptın sabaha kadar uyur gibiydin ve çok düsünceliydin bir umut vardı yüreğinde onu kaybetmemeliydin çünkü çaresizdin acılıydın bu ellerde söylesene umuduna kavustun, mutlu oldunmu yaban ellerde vayy! be gönül |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.