![]() |
Gitmek İstiyorumGitmek istiyorum...
Bari bu kez engel olma bana, Bırak da gideyim yoluma... “Unutmayacağım seni..” gözlerime doldurduğun huzuru,sevgiyi ellerinin şefkatini de götürüyorum izninle. Yarın sabah çıkabilirim yola, Bilsen nasıl ağır gelecek valizim bana, Nasıl taşırım bilmiyorum ama. Kimseleri istemiyorum yanımda. Kendi kendime kalmalıyım bu yolda Her şeyi düşünmeliyim enine boyuna. Yol boyunca pencereden bakacağım, En güzel çiçekleri sana toplayacağım. Doğanın yeşilini,bulutların mavisini Sana avuçlayacağım... Ne o? Hüzünlendin yine bakıyorum da, Boş ver üzülme, bilirsin her yolun sonu varmış, Her şeyin bitimi ya da her canlının ölümü, Sen benim için ya “...yolun sonuymuş” dersin, Ya da “ellerim arasından akıp gitti,hiç kalmadı” dersin... Kim bilir belki de “öldü..” dersin. |
Gitmek Lazım Ama Nerelere?
Gitmek lazım, Alabildiğine uzak, Alabildiğine sıcak yerlere... Gitmek lazım, İçinde sevginin Hesapsız kitapsız, Yalansızca yaşandığı Çiçek açan topraklara... Gülleri dikensiz Seni sensiz sevebileceğim yerlere... Sensiz kalıp Seni özleyeceğim yerlere... Gitmek lazım, İçinde gümüş balıklarıyla Kıvırcık saçlı bir denizkızı Birde pırıl pırıl Bir deniz feneri olan sahile... Gitmek lazım, Gitmek lazım, Ama hangi adrese Ama nerelere? |
Gitmek TutkusuGittin mi hep böyle gidersin
Ya hiç duymam gidişini Ya fırtınalar koparırsın içimde böyle Ne zaman gelsen Sonra hep gidersin Sırf gitmiş olmak için gidersin Hoşuna gider yalvarışım Bir “hoşça kal” bile demez Yabancı gibi bakmaz ardına gidersin Bir defa gelsen On defa gidersin Bir gitmek takıntısı aklında Aklımı alır başımdan gidersin Öyle apansız Öyle zamansız olur gidişin Kokunu yatağımda Adını dudağımda bırakır Sanki benden kaçar gibi gidersin Asırlar sonra gelsen yeniden Bilirim yine ateş alır Beni ateşlerde kor gidersin... |
Gitmek Varsa Güle GüleBu aşkı yarım bırakıp
Beni severken aldatıp Umutlara çelme takıp Gitmek varsa güle güle. Beni aşkına hapsedip Yarınlarımı gaspedip Çaresizliğe defnedip Gitmek varsa güle güle. Adımı hep heceleyip Yüreğimi pençeleyip Koynumda geceleyip Gitmek varsa güle güle. Duygularımı süpürüp Gururumu sömürüp Beni yaşarken öldürüp Gitmek varsa güle güle. |
Gitmelerhiç sevmem gitmeleri
gitmeler zaman alır insan hiç olmadığı kadar kırılır hele birde sevmişse zamanında olmazdır gitmek, olurun yanında yer alır tüm gitmelerden nefret ediyorum yüzüme bakmandan korkuyorum en çok sana sarılıp ağlamaktan susmandan ve beni bırakmandan öfkemi yenemiyorum tüm gitmelerden nefret ediyorum acımaz ya sensizlik bana bir telefon bile açamıyorum çaresiz batıyorum gözlerine, içine eriyorum belki ama gidiyorsun tüm gitmelerden nefret ediyorum soğuyorum bu şehirden gittikçe yok oluyor avucumda en sevdiğim galata çatlıyor fitrelerde hiç elini tutmayışım o yüzden yanındayken gidiyorsun diye tüm gitmelerden nefret ediyorum yağmurun yağmasını, günesin açmasını istemiyorum hayat kısa sürecek sen yokken umut kalmayacak yokluğunun kıyılarına başka gemiler vuracak ya da başka limanlar olacak senden sonra sen git ben tüm gitmelerden nefret ediyorum karşılıksız yaşıyorum bir şeyleri isyanlarla sürdürüyorum hayatimi yüzünü göremediğim her dakika bohemleşiyorum kırmak istemiyorum kimseyi korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım tüm gitmelerden nefret ediyorum seni virane şehirlere bırakıyorum kendimi gececi meyhanelere aşıyorum geleceği gözünün önünde ve gidiyorsun bedenden ok geçiyor bildiğin halde yine gidiyorsun biliyorum mecbursun olsun korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım |
GitmelerBu gitmeler diğerlerine
Benzemiyordu. Bu gitme, ölümden Beter olamazdı herhalde Sen hiç yaşarken Ölümü tattın mı hiç. Hadi git, Çek git. Beni, yalnızlık denizinde bırak Dön arkanı ve çek git. Biliyorum ölüm olacak Bu defa gidişin. Giderken belki içimden, Dur gitme diyeceğim ve Bu aşkı haykıracağım. Git hadi durma Nereye gidersen git Beni de götüreceksin İçinde hep bir parça ben olacağım. Git durma git… Dur gitme! İlk önce, sensizlik hançerini kalbime sapla ve, öyle çek git. Bu gidişin ölüm olacak Evet ölüm olacak. Sen hiç yaşarken ölümü tattın mı? Ben , Beni öylece Şerefsizce, umursamazca Kahpece çektiğin gün, İşte o gün Ben…. Neyse boş ver gitsin. |
Gitmeler Çok KolayBu gitmeler bu kadar kolaylaştı
Yüreğinden gelen tek bir kelimeye muhtaç kalıyorum bazen Kendimi bulmak istiyorum gözlerinde kaybolmak değil Acımazlıklar sarıyor yüzünü ve yanıyor yüreğim Eriyor bedenim çalan parçaların kemanında Yaslar süzülüyor gözlerimden akıyor yavaş yavaş ve damlıyor boşluklara Görülmemeye mahkum kalan gözyaşlarım bitmek bilmiyorum Nefes almak zorlaşıyor haykıramıyorum o yüreğine duysun beni diye Olmuyor hayat ve aşk cok zor bu dünyada Mutluluğu yakalamak başka bir yürekte gözde |
Gitmemgitmem!
sana son kez dönüp bakmadan, gitmem! sana anlatmnadan... bu baharda da sana şiirler yazmadan, kaçırmam bu baharı gitmem! seni görmeden gitmem... sana dönüp son kez, gözlerinin hüzünlü bakışını, ıslak gözlerimle görmeden inan bana gitmem! |
Gitmemeliydim
Dün gece tüm sokaklarını dolaştım kentin Yürüdükçe ıslandım her kaldırımında Yağmur değildi sanki saçlarıma yağan Hücrelerim değildi sanki içten içe sızlayan Bildiğim; yüreğimdi acılarına yağmur gibi ağlayan Her köşe başındaki sokak lambasında aradım kendimi Seni ise gökteki yıldızlarda... Uzattım ellerimi erişemedim sana Sustum bir an; şehrin kalabağına ses verdim Bir uğultu, sanki sesini duyar gibi oluyordum Bir sağıma bir soluma bakıyordum Ümitlendim bir an. Aradığım ; Senden bir sesti ölümün suskunluğuna Bir ışıktı gözlerinden karanlığıma süzülen Ama yoktu; ne bir ses ne bir ışık Tüm ümitlerimi kaybederken yavaş yavaş Yıldırım düştü gözlerime gözlerinden, Anladım ki ; Bedenimin tüm damarlarında atıyorsa sevgin Yaşamak için tek sebebim ; Acılarımıza inat gülümseyen gözlerin ise. Pes etmemeliyim ayrılığa. Gitmemeliyim ölüm kokan karanlığa. |
Gitmesini Bileceksininsansın!...
başka çaren yok. nasıl ki, çareler arıyorsan çaresizliğe, uykularını feda edebiliyorsan, mecburiyetlere, gerektiğinde, düşenin elinden tutabiliyor, sen düştüğünde el açabiliyorsan. sevilmediğini, istenmediğini öğrendiğinde de erdemli olacaksın... başına yıkılsa da dünyan, parçalansa da yüreğin, O'nsuz olamayacağını, yaşayamayacağını bilsen de; yüreğin yanında olmalı, kabullenmelisin... insan olduğunu unutmamalısın. hiçbirşey bozmamalı insanlığını, kendini aynalara bakmadan da görmelisin, sevilmediysen kabullenmelisin... yürekli olmalısın, sevilmemişsen, sevmeyeni suçlayamazsın, vedalara hazır olmalısın. önce insan, sonra layıksan seven, sevilen olacaksın. olmadığın yeri kalbinden sileceksin, sonu ölüm bile olsa dostum, insan gibi, gitmesini bileceksin... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.