![]() |
Bağ bozumu pekmez kokusu
Üfler aşkımı çakıllı pınarları Serinletmez acımı su Kuş alayı anızlı tarla koynunda Örter ince yolları Yaprak efiltisi Akdeniz solur da İçimden silemez ayrılıkları |
Seni seviyorum nasıl söylesem
Ben bu sevdayı sana nasıl anlatsam Seni seviyorum nasıl haykırsam Seviyorum ulen işte Bu sevda yedi bitirdi beni Sevmek suçsa assınler beni Yeter artık vurun lan beni Seviyorum ulen işte |
Gece sessizlik olur üşür
Gece sessizlik olur büyür bedenim... Seni anlatırım yüreğime Belki bir aşka ağlar Belki de sensiz geçen hergüne, Kimsesiz zamanların aydınlık yolcusuym Gece sessizliğinde üşüyen ve büyüyen tüm bedenimle soruyorum şimdi Sevmek mi kolay;gelmek mi? Sevmek mi kolay;üşümek mi? Sevmek mi kolay;ölmek mi? Sevmek mi kolay bu sevda karşısında SUSMAK MI? Sustun sonra ben |
birgün anlarsın beni diye
birgün bilirsin beni diye birgün seversin beni diye ben seni sevdim o güzel gülüşün var diye o güzel yüzün var diye o tatlı dilin var diye ben seni sevdim beni sevmesende saçını okşamasamda yanımda olmasanda ben seni sevdim ben seni sevdim çünkü sen teksin çünkü sen benimsin çünkü sen meleğimsin ben seni çok sevdim |
Bir sigara yaktım
Yanışını seyrediyorum. Yanan kalbim Külleri hayallerim oldu... Nefesimden çıkan Her duman sen... Oysa içime hapsetmek Orada tutmak istedim Olmadı... Ben zaten sigara içmez İçmesinide bilmezdim Özlemin sigaraya başlattı Yarın alkolik olursam şaşma emi? Zaten her yudum rakı Dudaklarını hatırlatıyor bana Allahım güç ver Onsuz yaşamam için bana... |
Sen ki güllerin Şahı...
Sen ki tanrının yeryüzünde ki en güzel varlığı Sen ki yüreğimin tek efendisi... Sen ki aldığım nefesin tek sebebi... Şafak vakti yağan: Bir kar tanesi kadar masum... Gün batımında: Denizlerden esen rüzgar kadar çılgın... ve Okyanusun derinliklerinde ki: Bir inci tanesi kadar özelsin... |
Sevmek: Bakmak değil görmekse eğer,
Sevmek: Yanındayken omzuna başını koyabilmekse eğer, Sevmek: Yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, Seni Seviyorum... Sevmek: Senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, Sevmek: Yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, Sevmek:Hayallerine senide sokabilmekse eğer, Seni Seviyorum... Sevmek: Yatağa uzandığında seni düşlemekse eğer, Sevmek: Sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, Sevmek: Sevdiğini çığlı |
Çok Bekledİm Senİ GÜllÜm
Ama Sen Gelmedİn Be GÜlÜm Ölmek İstİyorum Artik Sen Gelmezsen Gelecek BİrgÜn ÖlÜm Kalbİmde Senİn İsmİn Yanimda KÜÇÜk Bİr Resmİn GÖzÜmde Hayalİn GÖnlÜmdede Sadece Sevgİn Olacak Sen Bana Gelmİyorsun Senİ Sevdİgİmİ Bİlmİyorsun Senİn İÇİn Agliyorum Ama Sen Bunlari Anlayamiyorsunkİ |
Çok Sevdİm Bİrİnİ
Çok Sevdİm Tipki Bİr GÜl Gİbİ Feryat Ettİm BÜlbÜlÜn Feryadi Gİbİ O Benİ SevmemİŞ Napiyim Dot Ben Şİmdİ Ölmekse Sevdanin Bedelİ Ben Öderİm O Bedelİ Yeterkİ Sevsİn Benİ O Zalİm Sevgİlİ ÖlÜrÜm Onun İÇİn Can Önemlİ Degİlkİ... |
Lanet Olsun Şİmdİ Sana
Batsin Bu Sevda Sonsuza Gİrsİn AŞkimiz Mezara Lanet Olsun GÜlÜm Sana Allah Belani Versİn Benİ Nasilda Aldatirsin Ben Sana BÖyle AŞikken Sen Benİ Nasilda Aldatirsin ÖldÜrdÜn İŞte Benİ GÖmdÜn Mezara O Yalan Sevgİmİzİ Mutlumusun Yasemİn Şİmdİ Lanettİm Oldun Şİmdİ Birak Benİ YaŞarim Senİ Delİler Gİbİ Bende Bİtmez Bu Sevgİ Terkettİn Şu Seven Kalbİmİ Bedduvamsin Şİmdİ Lanetİm Oldu Artik Yasemİn İsmİ GÜvenmİyorum Artik Kİmseye Lanet Olsun Sevgİlİm Senİ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.