![]() |
Öyle bir hayat yaşıyorum ki ,
Cenneti de gördüm, cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki, Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım, Öyle bir rol vermişler ki, Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki ''SÖZ VER KENDİNE '' Denizleri seviyorsan, dalgalarıda seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin. Uçmayı biliyorsan, düşmeyi de bileceksin. Kork |
bazen öyle bir an gelir ki
abartılmış sevdanızın gerçekle yüzleşmesini yaşarsınız sizi çok sevdiğini sandığınız ses geçiştirmek için bir seni seviyorum kondurur yüreciğinize en kimsesiz en ilgiye aç halinizde halbuki içten bir canım kaç seni seviyorum eder değil mi yalnız hissedersiniz kendinizi sığınmaK istersiniz delice sarılmak ağlamak sonra da gülmek ışık açıktır ama etraf karanlık gelir yazdır ama nedense soğuktur hava durumu bozuktur gönül yaylarında |
Aşk, bir rüya görmektir sevdalı bir uykuda,
Sevdiğinin ellerini tutuvermek kuytuda Gözlerine bakarak anlatmaktır, anlarsa... Anlayacaktır elbet, kalbine yazılmış yar'sa! Parmağıda bir yüzük; uyanılır da bazen, Bazen de yüreğinde ayrılığın iziyle... İçimizde dolaşan meçhul bir sevgiliyken, Görülen sanki odur aşkının körgözüyle... Uyanınca gördüğündür işte senin kısmetin... O seni beklemekte her ne olsa niyetin!... |
Bu SeS?
Bu SeS...HiÇ YaBaNCı DeĞiL BiRaZ acı BiRaZ HüZüNLü BiRaZ KıRGıN Ama Gururlu Ama GüçLü YeNiLMeMiŞ NeDeN? NeDeN SeVGiYe MaĞLuP BiR iNSaN NiÇiN GeLeCeĞe BaKıYoR ? KıRGıN DuYGuLaR NeMLi GöZLeR ÖĞReNeCeĞiMiZ ÇoK ŞeY VaR HaYaTTaN AMA ACI ÇEKEREK... AMA AĞLAYARAK... |
Sana elagözlüm diyeceğim ömrümce
koyu da olsa rengi gözlerinin... Bir kırmızı kurdela, bir bulut, bir gül Sen gittin hatıralar perişan etti beni, Gel, eski günlerin içinden, rüzgarlarla Gel, kurumus kirpiklerime bir yağmur gibi dökül... |
Bırakma beni sevdiğim,
Gidişine dayanamam! Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam. Dönerim dersin ama Kadere inanamam. Bıraktığın anılarınla Ben, sensiz yaşayamam! Deliyim senin için... Kime sorsam, dönüşüm yok, Nereya baksam mavi. Yelkenimde deli rüzgar. Her yanım tuz, her yanım y |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya "Konuş konuş konuş" derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim der |
90 dereceyle gelen güneş ışınları
180 derece dönerek hayatıma bir daha uğramadı Odam ,sokaklar ,tuvaletim bile her yanım karardı Senin gittiğin o günden beri... Burnum tıkandı nezle oldum Bir gül gibi aniden soldum Kafam karışık caddelerde kayboldum Senin gittiğin o günden beri... Hücrelerim yıkıma uğradı Metabolizmamda isyan çıktı Bağırsakla akciğerim kavga etti Senin gittiğin o günden beri... Biliyor musun ben artık kabızım Şu ıssız odam da tek başıma yalnızım |
Senin olmaz dediğin gün köye gittim.Biraz kafamı toparlamak için.Bu
ker*** evde yalnızlığı hissediyordum.Bir iki gün dışarı çıkmadım.İştahımda kesilmişti.Köyün içinde ki Mc donalds a gittim.5 hamburger istedim anca 4'ünü yiyebildim.Yanında ise 3 litre kola içebildim.İştahım gerçekten kesilmişti.Doktora gittim.onlarda iş yok diye sağlık ocağının bahçesinde mangal yapıyorlarmış.2 kilo kanat yemişim.Açlıktan ölecektim sanki iştahım bir türlü yerine gelmiyordu.Doktorla içeri girdik. |
Torosların mahtubar çiçeği
Özünü tozut bize Sevdalıyız biz sevdalı Kapıldık büyüsüne pembece rüyanın Yanıkça türküsüne çatlak kavalın Böğürtlen dalıyız |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.